Maminy z Prahy 10

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
13.8.08 13:43

asi je lepší jít od nádraží, není to tak do kopce :-) nemáte to z Malešic moc daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
13.8.08 15:02

My jsme velký cestovatelé, jezdíme na Šárku, do Prokopáku atak, tak mi to nepřijde :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.8.08 23:53

aha :D jestli jezdíte všude MHD, tak to musíte být i dost zocelený 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
14.8.08 11:52

Gréto jak bych to slušně řekla, nejsem přímo z vesnice, ale z velkoměsto to také není, cca 40.000 obyvatel z jihu Čech, naši auto mají, ale jezdí jen na chatu a na nákupy a v Táboře jinak všichni chodí péšo, protože MHD nejezdí podle našich představ.....

no a do Prahy jsme se asi jako všicí přistěhovali za prací, před 5 lety a od té doby nejsme „mobilní“ takže nemáme auto - a jsme docela za exoty, takže všude MHD, nebo příměstský vláček, přívoz atd. ale Kubovi se to docela líbí…

Už se na vás moc těším, zatím páček, musím jít něco dělat, protože se ty návštěvy asi zbláznily, každý den aspoň někdo, a já pak nemám čas na domácnost :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.8.08 22:42

no, to znám, my taky jezdíme všude hromadnou, pte jinou možnost nemáme, nebo to prostě vezmu pěšky… taky těšim, pěkný večer, zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.8.08 10:28

Ahoj holky, tak nás to moc mrzí, ale my nemůžeme přijít :( . Přesunula se mi pracovní schůzka a nemůžu to odvolat :roll: :? . Vezmete nás sebou příště? Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
15.8.08 11:26

Jo,jo, Nikolko, určitě ano, třeba příště bude hezčí počasí :wink: :wink: :wink: a taky nás to mrzí, že nemůžete :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.8.08 11:32

:( snad to příště vyjde. Vůbec se mi nelíbí, že je to takhle na rychlo, ale nenadělám nic, tak si to moc moc užijte a fotečkujte, ať se pak můžete pochlubit! Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
15.8.08 11:34

Nikolko - ještě že jsi napsala, abychom fotečkovaly, protože bych samosebou foťák nechala doma :? :? :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.8.08 12:30

No vidííííš to :wink: :wink: :wink: . To se všechno musí zdokumentovat :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
16.8.08 13:31

Ahojky Markétko s Aničkou, tak vychajda byla super, a jsem ráda, že nejsem jediná „bláznivá“ protože v tom dešti jsem ochotná rázovat s kočárekem :P :P :P :P

A určitě to musíme někdy opět zopakovat, i s Nikolkou a Petrou,
až stáhnu fotečky tak určitě vložím.
Zatím páček jdeme uklízet po nájezdu tchánovců :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
16.8.08 15:53

Ahojky, tak super, že se líbilo :wink: . Těším se na fotečky a příště se k vám přidáváme :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
1.9.08 14:34

Se vám děvčata omlouvám, ten můj tatík není schopen mi ty fotky stáhnout do PC, a jelikož máme nový „přístroj“ tak je to jiné než u toho starého, takže s Kubou na jedné noze to nezvládám, a navíc začal chodit !!!!!!!!!!!!!!!
Takže snad do konce týdne vložím fotky a pak bychom mohly domluvit něco většího a za lepšího počasí :P :P :P :P

I když Jakubovi déšť vůbec nevadil :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
1.9.08 15:17

Alunko - no 11 měsíců :wink: . to je každou chvilku, ne😉 ? Užij si to :lol: :lol: :lol: . Mě Terka ještě ani neleze, ale má to každou chvíli. Jen vidím, jak se hlemejždí a je každou chvíli jinak otočená 8O . Dneska se rukama odstrkovala dozadu, asi jí to víc vyhovuje, no ale moc jí v tom nepodporuji :lol: - času bude mít dost!

Těším se na fotečky a příště se přidáváme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
1.9.08 15:59

Nikolko no u nás je to docela pozdě :) :) :) protože se mi trošku rozjel už ve 3M otočka ze zad na bříško a od 4,5M leze a to jako opravdu, M nevymýšlím si a od 6M sám seděl, no a od 7M se stavěl a obcházel nabytek, takže jsme ho tipovali s manželem že chodit bude už v 9M, ale jsem ráda, že si dal takhle načas, protože to teprve bude sekec 8O 8O 8O 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí