Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminy,
jsme dvě holky z Vršovic (devětadvacetiletá a devítiměsíční) a hledáme kamarády/dky na kočárování, pokec, kafe nebo vejlety, těšíme se, že se ozvete!
Markéta a Anička
Ahoj, taky jsem z Vršovic, ale dítka věkem ke tvé slečně úplně jinde - holčičku mám 4,5 roku a klučík k nám přibyde za 4 týdny. Ale když se budeš chtít ozvat, bedeme rádi ![]()
Ahoj Petro, díky, že ses ozvala, jedem teď na tři dny mimo Prahu, až se vrátíme, určitě písnu a něco podniknem
! Mějte se krásně, zdravím, M.
Ahoj holky, kdyby vám to nevadilo, tak bychom se s naším raubířem (10,5M) přidali na případné vycházky, ale asi až po neděli, tedka se snažím „ležet“ s angínou, ale moc to nejde. Tak až bych se vykurýrovala, tak bych vás ráda poznala i s dětma
![]()
Ahojky, my jsme taky Vršovice. Mám je čerstvě 5. měsíců
. Taky ráda pokecáááám ![]()
Zdravím všechny, paráda, že jste se ozvaly, tak co kdybysme udělaly nějaký sraz? Třeba po víkendu někdy odpo? Navrhuju Grébovku, Folimanku nebo kafárnu Na kus řeči v Havlíčkových
ech
, klidně i jinde, jak to máte kdo daleko… Časově se s Áňou rády přizpůsobíme, příští týden nemáme nic v plánu… Tak jak to, holky, vidíte?
Ahojky, já bych moc ráda, ale nevím ještě jak to bude s prací, tak to necháme na vás a snad nám to vyjde. My máme Folimanku moc daleko
. Grébovku neznám, ale v Havlíčkových
ech jsem byla minulý týden, takže tam trefím a není problém se projít a dorazit
…
Čusík mamči, tak my jsme z Malešic, a Vršovice moc neznám, ale mrknu kde jsou navrhovaná místa
![]()
ale nějak tento týden nestíháme, zítra přijede prababička a zůstane do úterý, a úterý středu jdu odpoledne do práce a ve čtvrtek jdeme k bráchovi na návštěvu - celá rodina, tak snad v pátek, teda pokud někam zase nejezdíte na víkendy… ach jo a pak v úterý jdu s našima do Tábora na týden a vracíme se v neděli, tchýně má narozky, to se to zrovna sešlo teda… a jinak jak je měsíc dlouhý, tak nikam nevytáhnem paty
![]()
to znám, všechno se vždycky děje najednou
tak prubnem ten pátek? třeba ty Havlíčkovy
y? je to blízko tramvaje a procházka tam taky není špatná… počkala bych u Viničního altánu, je to přesně uprostřed parku a dá se tam vyjet s kočárem, časově se přizpůsobíme, Anička už toho moc nenaspí, tak po oběde můžem vyjet kdykoliv…
já bych to viděla pozitivně
ok, zkusíme tenhle pátek, co časově, ve dvě ve tři?
Tak já budu počítat s tímto pátkem a raději bych volila tak tu druhou hodinu, uvidíme jakt o u nás bude s obědem, ale určitě přijdeme.
Najdu si to na netu, a dorazíme, už jsem si vzpomněla kde jsou Havlíčkovy
y
jezdíme tudy na vlak, jsem to ale zapomnětlivka ![]()
tak ta anonymní jsme byla já, jsem se zapomněla přihlásit
Alča (27) a Jakub (10,5M)
a takhle vypadámehttp://img.fotoalba.centrum.cz/…221372_4.jpg
supr, tak se budu těšit, ve dvě u altánu, je dobře vidět
snad dorazí i Nikola a Petra. Chtěla jsem taky přiložit foto, abychom se poznaly, ale nějak mi to nejde
ještě to zkusím, ale kdyby se nepovedlo - mám červený brejle, krátký světlý vlasy, modrý kočár a pravděpodobně mě uvidíte, jak se snažím nacpat dítě zpátky do kočárku
Anička teď má období, že chce pořád koukat a vylejzá
Ahojky Gréto, jen jsem se chtěla zeptat pojedeme tram č.7 od nás z Malešic a jestli je lepší vylézt na zastávce nádraží Vršovice nebo jet až na tu další zastávku, a altánek nevím zda najdu, ale pokusím se..... nikdy jsme tam ještě nebyli.
Ale v pátek ve 2 dorazíme
![]()