Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maji dobry vztah? treba by ses divila. Muj syn knoura a zkousi jen na me.. kdyz ho ma babicka, je milionovej.
Prosim? proc nevidis duvod ve vztahu babicka x vnouce? ![]()
Babicky prece vnoucata normalne hlidaji
bud rada, ze ma zajem.
@pikola Že
vzdycky mu dam pusu, udělam pápá a zavru rychle dvere
![]()
@dog.s mně nevadí že s malou tráví čas, ale když jsem matka dítěte která se tváři 24/7 a mamka říká jak budou spolu jenom a má babičku nejdradeji tak toto mi ok nepřijde a ještě aby s ni byla v kočárku sama
Tak jí ven s babičkou nepouštěj, když je to takový problém ![]()
Syn chodí s babičkou na procházku skoro každý den.
Proč jako babička nemůže vzít roční dítě ven? U nás obě babičky vozily už v šestinedělí.
@Anonymní píše:
@dog.s mně nevadí že s malou tráví čas, ale když jsem matka dítěte která se tváři 24/7 a mamka říká jak budou spolu jenom a má babičku nejdradeji tak toto mi ok nepřijde a ještě aby s ni byla v kočárku sama
.
Diskuze o ničem. Jak já bych dala dceru babičce na cely den a s úsměvem
dceři je 1,5roku a když babička odchází tak brečí. Takže dle mého názoru čím častěji s rodinou tak se nebude dítě bát ![]()
Nechapu. Pises nesouvisle.
Moje mamka mu taky rika laska babickova atd..
Ma ji rad, no to je snad dobre ne.
@Anonymní píše:
No ale je problém v tom, aby si mohla dítě vzít ven do kočárku? Se bojíš, že už ti ho nevrátí? Nebo o co jde? Mám taky roční, bohužel jsme na to sami, takže vozí max manžel, tchýně jen když přijede což teď od léta nešlo.
Když tak mě, zakladatelko, oprav. Tví rodiče jsou dobří, aby jste u nich mohli bydlet, nejspíš zadarmo, aby vás podporovali finančně, ale už nejdou dobří, aby, když mají na svátky volno, tak šli na procházku s vnučkou.
Kdyz je mamka tak nemožná, jaktože jsi se dožila dospělosti ty?
@dog.s píše:
Nechapu. Pises nesouvisle.
Moje mamka mu taky rika laska babickova atd..
Ma ji rad, no to je snad dobre ne.
Asi podle zakladatelky to není vůbec dobře. Děláš to všechno špatně
![]()
@Anonymní píše:
Ty na svoji mámu žárlíš? Nemáš babičku kterou máš ráda?
@mado to bude tím ze mamka se o mě když jsem se narodila nestarala ale babička