Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucie_Sx píše:
Nejdriv vyvar, pak zvraceni a pak to, ze mala ma babicku „radsi“.
Cé je spravne…?Kazdopadne i posahana matka ma plne pravo rozhodovat o tom, komu miminko sveri.
To má a babička má plné právo pošahanou matku vykopnout z baráku.
@Lucie_Sx Ještě tu není d/ babička dítě bije a e/babička dítě týrá, popř. zneužívá. Ovšem bydlet u ní budeme.
@mado píše:
Zakladatelko, jsem ráda, že si mé rady bereš k srdci a přitvrdila jsi, ale furt je to málo,zvracející dítě není pořád důvod nejít na procházku s babičkou.
Navic určitě zvracela z něčeho, co jsi do ní nacpala ekobiovyživného ty. Děti prostě nekdy zvrací a svět se točí dál i s babičkama na procházkách.
Jen ne každá babička to dá
vzpomněla jsem si, moje babička s dědou, tedy praprarodiče dcery ji jednou měli venku s kočárkem, byly jí cca 4měsíce. Naše dítě kočárkové, s kýmkoliv, kamkoliv, jen jim se zvládla probudit a začít neskutečně řvát, až si chudinka ublinkla. Dodnes vidím ten jejich šílený výraz, když s ní doslovně přiběhli v náručí se slovy, že už s ní sami nikam nejdou. (vydrželo jim to celý měsíc)
dneska se tomu smějeme, ale v tu chvíli mi jich normálně bylo líto. (Pozn.: hlavně že sebou měli mobil s tím, že kdyžtak mají volat, kdyby něco, že hned sednu do auta a přijedu)…omlouvám se za OT
Zajímavé, že zakladatelka zatím ani jednou neuvedla důvod proč u těch rodičů bydlí když je máma tak hrozná babička ![]()
Hm zakladatelko? Proč ty si zas neschopná najít si vlastní bydlení aby se tvoje máma nedej bože na tvoje dítě i jen podívala? ![]()
@PeBa12 píše:
Zajímavé, že zakladatelka zatím ani jednou neuvedla důvod proč u těch rodičů bydlí když je máma tak hrozná babičkaHm zakladatelko? Proč ty si zas neschopná najít si vlastní bydlení aby se tvoje máma nedej bože na tvoje dítě i jen podívala?
Přesně na tyto informace čekám… matka je hrozná, děcko si vzít nesmí, postupně vyplouvají další informace. Ale bydlet si pohodlně u rodičů, to je v pohodě?
@Aries6 píše:
Přesně na tyto informace čekám… matka je hrozná, děcko si vzít nesmí, postupně vyplouvají další informace. Ale bydlet si pohodlně u rodičů, to je v pohodě?
Spíš mi to připadá, že si zakladatelka čím dál víc vymýšli a špiní vlastní mámu jen aby jsme ji daly zapravdu. Byt její rodič a nedej bože přijít na to co o mě píše vlastní dítě na netu, tak letí z domu!
@PeBa12 píše:
Spíš mi to připadá, že si zakladatelka čím dál víc vymýšli a špiní vlastní mámu jen aby jsme ji daly zapravdu. Byt její rodič a nedej bože přijít na to co o mě píše vlastní dítě na netu, tak letí z domu!
Přesně tak…
To je zase dotaz teda, jsem úplně spadla ze židle, ach jo až jsem si z toho zvrtla kotník, co mám dělat Zakladatelko?
Zakladatelko, proč vlastně bydlíš u rodičů, když je máti tak neschopná? Nebo nemáš našetřeno na vlastní bydlení nebo aspoň základ hypotéky? Vždyť nežiješ 30 let zpátky, abys to řešila jako předchozí genereace, kdy nebyla pro mladé antikoncepce a kdy holka do toho vletěla ani nevěděla pořádně jak a muselo se bydlet u rodičů…
A to ani tvůj muž, snoubenec nebo přítel nemají zajištěné bydlení?
Nechápu proč by roční dítě nemohlo být v kočárku s vlastní babičkou
já bych to uvítala kódlr teď před Vánoci tolik věcí je potřeba udělat a ročnímu je teda potřeba se dost věnovat samo si většinou nehraje… Tyto já bych skákala metr vysoko a klidně ji ji poslala na procházku Ob den kdyby chtela
![]()
@Anonymní píše:
@mado no to ze ji sa mnamku které malé nemusí sednout a pak já budu za to odpovědná? Když talhle jednou ji něco dala a já jsem měla strach proč tak zvraci a pak se přiznala, to mi teda v pohodě nepřijde
Boha, z jakého ty být kmene???
Vzhledem k tomu, že zakladatelka už se nehlásí, si myslím, že maminka zjistila, co o ní dcera trousí na netu a už dělá první opatření. Změna hesla na WiFi je asi to nejmenší. Doufám že výpověď z bytu bude následovat.
Vzhledem k tomu, že zakladatelka už se nehlásí, si myslím, že maminka zjistila, co o ní dcera trousí na netu a už dělá první opatření. Změna hesla na WiFi je asi to nejmenší. Doufám že výpověď z bytu bude následovat.
@Anonymní píše:
@mado no to ze ji sa mnamku které malé nemusí sednout a pak já budu za to odpovědná? Když talhle jednou ji něco dala a já jsem měla strach proč tak zvraci a pak se přiznala, to mi teda v pohodě nepřijde
Ty jo, ty si divná ![]()
@inkakřivák píše:
Spíš zakladatelka nečekala, že se na ni snese taková vlna kritiky, neunesla to a už radši nic nepíše ![]()