Manžel a jeho synovec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lenka76
19.5.13 11:57

Anet007:ani nevis, jak si me potesila :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10004
19.5.13 13:40
@dani24687 píše:
to je prece manzela brachy/segry dite. jeji to neni nic.

Omlouvám se za OT, ale tohle fakt čumim 8o. Já si doteď myslela, že mám tři neteře a tři synovce a najednou mám jen jednu neteř a jednoho synovce :think:. Já vím, že to není pokrevní, ale vždycky jsem měla synovce a neteř od sestry a synovce a neteře od švagrové, nějak nevidím rozdíl, krom teda té pokrevnosti. Jako opravdu mě ten termín překvapil - manželův synovec :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.5.13 18:31
@Paoloska píše:
Omlouvám se za OT, ale tohle fakt čumim 8o. Já si doteď myslela, že mám tři neteře a tři synovce a najednou mám jen jednu neteř a jednoho synovce :think:. Já vím, že to není pokrevní, ale vždycky jsem měla synovce a neteř od sestry a synovce a neteře od švagrové, nějak nevidím rozdíl, krom teda té pokrevnosti. Jako opravdu mě ten termín překvapil - manželův synovec :?:

tak kazdej to bere jinak. ja mam na mysli fakt pokrevni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
19.5.13 19:21

Ja to napsala proto, aby bylo videt, ze to je jeho pokrevni synovec. Nic vic za tim nehledejte.

• Citovat
  • Upravit
1212
19.5.13 21:29

@Lenka76
Moc nerozumím tomu, že máte za měsíc jeden den pro sebe jako pro rodinu. Manžel není doma častěji?
Pokud by přijel domů jednou dvakrát do měsíce a chtěl hned trávit čas se synovcem, tak to by se mi taky nelíbilo a určitě bych to řešila.
Pokud ale normálně tráví čas s rodinou, byť ne třeba celý den, pak by mi braní synovce na výlet jednou za měsíc nevadilo.
Ani četnost návštěv u bratra/maminky mi nepřijde nijak přehnaná.

Jak už tu někdo psal - je možné, že manželovi víc vyhovuje živé neposedné blbnoucí dítě než „hodňoučká ukňouraná“ dcerka. To nemyslím vůbec zle, většina chlapů bude radši dělat kraviny než si hrát s panenkami, kuchyňkou nebo malovat u stolečku. Holky jsou prostě většinou nuda. Ale nemusí to tak být.
Jak tráví čas manžel s dcerkou? Věnuje se jí? Je s ní někdy sám? Bere ji ven, na písek, na hřiště, kolo, odrážedlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí