Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dani24687 píše:
to je prece manzela brachy/segry dite. jeji to neni nic.
Omlouvám se za OT, ale tohle fakt čumim
. Já si doteď myslela, že mám tři neteře a tři synovce a najednou mám jen jednu neteř a jednoho synovce
. Já vím, že to není pokrevní, ale vždycky jsem měla synovce a neteř od sestry a synovce a neteře od švagrové, nějak nevidím rozdíl, krom teda té pokrevnosti. Jako opravdu mě ten termín překvapil - manželův synovec ![]()
@Paoloska píše:
Omlouvám se za OT, ale tohle fakt čumim. Já si doteď myslela, že mám tři neteře a tři synovce a najednou mám jen jednu neteř a jednoho synovce
. Já vím, že to není pokrevní, ale vždycky jsem měla synovce a neteř od sestry a synovce a neteře od švagrové, nějak nevidím rozdíl, krom teda té pokrevnosti. Jako opravdu mě ten termín překvapil - manželův synovec
tak kazdej to bere jinak. ja mam na mysli fakt pokrevni.
Ja to napsala proto, aby bylo videt, ze to je jeho pokrevni synovec. Nic vic za tim nehledejte.
@Lenka76
Moc nerozumím tomu, že máte za měsíc jeden den pro sebe jako pro rodinu. Manžel není doma častěji?
Pokud by přijel domů jednou dvakrát do měsíce a chtěl hned trávit čas se synovcem, tak to by se mi taky nelíbilo a určitě bych to řešila.
Pokud ale normálně tráví čas s rodinou, byť ne třeba celý den, pak by mi braní synovce na výlet jednou za měsíc nevadilo.
Ani četnost návštěv u bratra/maminky mi nepřijde nijak přehnaná.
Jak už tu někdo psal - je možné, že manželovi víc vyhovuje živé neposedné blbnoucí dítě než „hodňoučká ukňouraná“ dcerka. To nemyslím vůbec zle, většina chlapů bude radši dělat kraviny než si hrát s panenkami, kuchyňkou nebo malovat u stolečku. Holky jsou prostě většinou nuda. Ale nemusí to tak být.
Jak tráví čas manžel s dcerkou? Věnuje se jí? Je s ní někdy sám? Bere ji ven, na písek, na hřiště, kolo, odrážedlo?
Anet007:ani nevis, jak si me potesila