Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
ne takhle to nebylo s tím dluhem! Já měla pujčku, platila jí al epozdě. Nakonec jsem jí díky brigádě doplatila celou. jenže mi naběhla pokuta za pozdní splácení a mezitím jsem se dostěhovala k příteli - tedka muj manžel a tím že jsem bydlela jinde tak upomínika šla jinam a já to neveděla…
aha, to pak mění situaci…já to pochopila tak, že ses na to vykašlala ![]()
No chlapovi hráblo, ale co s tím? Není možná nějaká rozumná komunikace s ním? Že takovou posedlostí tě jen stresuje a těžko se dočká výsledku? Není možné najít si nějakou jinou - ideálně společnou - aktivitu, která vás bude těšit?
@Anonymní píše:
ps. navíc to když jsem platila tu pujčku tak proto že mě vyhodili z práce a dostala jsem se do prodlení. Pak jsem začala platit a díky brigádě doplatila i ty 3 splátky, ale už tam byla pokuta…ale to je asi 8 let stará historka možná víc.Zmínila jsem to jenom kvuli tomu abych ukázala jak je tahle motorka pro něj duležitá nebo spíš byla…tedka nám je oboum přes 30let a skoro 40 jemu
jj, rozumím ![]()
Tak to zníaaž strašidelně
!!!
My chceme taky třetí dítě manžel je taky trochu posedlý ale ne takhle.
Hlidáme společně plodne dny zkousime vsechno možné a manzel ma svuj kalendář a zapisuje i sex kolikrat v měsíci probehl.
Ale tvůj manzel by si mel oravdu zajít k psychologovi. Nehledě co by delal kdyby se vubec nezadařilo?
@ngauruhoe píše:
Tak mozna ten klaster nakonec bude jeho nejlepsi rozhodnuti v tomto smeru. Urovna si myslenky, priority, prijede vyklidnenej…
A nebo lepší varianta - zůstane tam ![]()
Zakladatelko, takového šílence, aby člověk pohledal, je jich jak šafránu. To je takový posedlý odjakživa a nebo jen, co se týče dítěte (podobní lidé mají většinou různé další dogmatické úchylky)?
Pokud je mu 40, tak bych řekla, že je to krize středního věku. Ti chlapi začnou bilancovat a častokrát změní život úplně od základu. Manžel také kolem 40 začal dělat věci, které nikdy nedělal. A fakt ten věk začal prožívat. A nevidí, neslyší. Něco mu vymlouvat je úplně zbytečné. U Vašeho manžela to bude asi podobné. Zjistil, že materiální hodnoty ho neuspokojují, tak proto duchovno. Chce, aby po něm něco zůstalo (v jeho případě se upnul na dítě). Uvidíte, až se vrátí, zda k sobě najdete cestu.
@pe-terka píše:
aha, to pak mění situaci…já to pochopila tak, že ses na to vykašlala
No chlapovi hráblo, ale co s tím? Není možná nějaká rozumná komunikace s ním? Že takovou posedlostí tě jen stresuje a těžko se dočká výsledku? Není možné najít si nějakou jinou - ideálně společnou - aktivitu, která vás bude těšit?
omlouvám se že jsem vystartovala
ale daval jsem dotaz na facebnook a hnedka se do ěm pustili…pujčka byla nějak těsně po škole, rok jsem platila ale pak přišla nemiocenskám, problémy v práci a pak výpověd a už se to vezlo…doplatila jsem vše se zpožděním ale mezitím randila a pak se přestěhovala…
@Anonymní píše:
Pokud je mu 40, tak bych řekla, že je to krize středního věku. Ti chlapi začnou bilancovat a častokrát změní život úplně od základu. Manžel také kolem 40 začal dělat věci, které nikdy nedělal. A fakt ten věk začal prožívat. A nevidí, neslyší. Něco mu vymlouvat je úplně zbytečné. U Vašeho manžela to bude asi podobné. Zjistil, že materiální hodnoty ho neuspokojují, tak proto duchovno. Chce, aby po něm něco zůstalo (v jeho případě se upnul na dítě). Uvidíte, až se vrátí, zda k sobě najdete cestu.
je mu 37 a do ted hrála prim práce a já…
@Anonymní píše:
je mu 37 a do ted hrála prim práce a já…
U nás to také tak bylo. A kolem té čtyřicítky obrat o 180 stupňů. Ještě právě u těch mužů může být i syndrom vyhoření, ta práce ho už třeba tolik neuspokojuje. Byla jsem s jednou klientkou na koních a tam mně ten pán říkal, že tam má hodně lidí kolem té čtyřícítky úplně vyřízených z práce a ze stresu.
Tak to je síla…mně by přišlo nejvíc nechutné a absolutně na hlavu to s tou menstruační krví. Manžel bude asi hodně alternativně založený. Prochází asi opravdu nějakou velkou krizí. Vůbec nevím, co bych na vašem místě dělala. Kdyby to byl můj chlap,…nedala bych to. Tu alternativni cestu, to, že beze mě chce kamsi odjet. To, že nejedná racionálně.
Pokud Tě chlap ohledně otěhotnění takhle dusí, tak neotěhotníš nikdy, jelikož máš díky jemu řádný psychický blok a otěhotnění, pokud není žádný zdravotní problém, je dost o psychice… Zkoušela jsi mu to vysvětlit takhle? Že jsi z jeho přístupu a tlaku tak bloklá že to nemůže klapnout? Strašně tlačí na pilu. Řekla bych víc než je zdrávo, a to by mě vše akorát znechutilo… ![]()
Spíš bych už i pomalu začala očekávat, že přijde časem s tím, že oplodnil někde jinou. Pokud je na to tak upnutý…
Proč jste nezkusili umělé oplodnění? Čtyři roky nechráněného sexu bez otěhotnění, tam nějaký problém bude. I kdyby to nešlo na pojišťovnu a museli jste být samoplátci, tak by to byly líp vynaložené peníze než odjet kamsi do kláštera.
Me by teda bilo vsechno ve me na poplach. Ten pristup-chci dite, tak ho budu mit, at se ti to libi nebo ne. Ja osobne bych se bala, co se stane, az tedy se vam podari otehotnet. A jeste jedno zamysleni…neni mozne, ze nekde v podvedomi sesty smysl rika-dite NE, s takovym magorem?
Tak to je drsný, to Vám povím. Řekl mu někdo, že, pokud jsou oba v pořádku, je to o psychice?. Ze své zkušenosti můžu říci, že čím víc se pár snaží, tím míň to jde. ![]()
Mám takový pocit, že pokud by zakladatelka otěhotněla, tak by to bylo ještě horší. Zakladatelka by byla pod neustálým tlakem možná až terorem jak co má dělat, radil by ji i jak má kojit. ![]()
Ale ten klášter mu ale závidím. Bude to pro něj obrovská zkušenost. Asi se mu tím změní život. Možná z něj bude úplně jiný člověk. ![]()
A ja si porad rikam, jak mam nudnej zivot!!! Dikybohu za nej!! ![]()