Manžel je troska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
323
12.11.19 21:36

Já odešla od manžela a nechala mu komplet zařízenej novej dům, prostory na moji živnost a nechala mu komplet firmu. Majetkové vyrovnání nebyla ani desetina ceny SJM. A víš co? Žádný peníze nestojí za pokaženej život. To mi řekl můj právník a měl v tu chvíli naprostou pravdu. Co bylo bylo..nemá cenu hledat viníka. Soustředila bych se na to, co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
12.11.19 21:36

Máš jeden život, jednu hrdost. Já vás ženský někdy fakt nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.19 21:38

@jasnahvezda Jestli ta desetina bylo 5 mega, tak nebylo co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
12.11.19 21:40
@Anonymní píše:
Ahoj ženy,

po dlouhém zvážení, zda chci dostat ještě kotel tady jsem se rozhodla Vám sem napsat, jinak mě už asi mrskne… jak už název napovídá, poslední dobou (možná delší dobu) mám pocit, že z mého manžela je naprostý zoufalec…
Samozřejmě tu bude někdo psát, že neznáte jeho pohled apod. což samozřejmě chápu, ale já se někam vypsat musím…

Nebudu psát jak žijeme, kde žijeme, to je zbytečné… nebo možná není, nevím. Možná jeho zoufalství pramení z toho, že mám pocit… že parazituje na mém štěstí…
Pamatujete si, jaký to byl pocit, ve škole, když ty největší gauneři, těm vše prošlo? Dostali lepší známku, protože to opsali? To se mi zdá jako zdárný příklad..

Přišel s oblečením, osobními věcmi a pc.. Jsme spolu 8let.. za 8let se jeho majetek nerozrostl.. Možná o psací stůl.
Je to vlastně strašně tragická situace.. strašný život!

Možná mě tu někdo bude napomínat, ale bydlím ve vlastním bytě, i když jsme se poznali. Přece si nevezmu doživotní hypotéku, aby se chlap necítil hloupě??
Takže bydlíme v mém bytě. Máme dvě děti, školní a školkové.
Podle mého názoru je vše už tak na h*vno, že už se to vlastně ani spravit nedá, jen si to tu asi musím obhájit, že ho vážně musím nakopat abych mohla normálně dál žít..

Když jsem byla na RD, neustále řeči jako tady píše hodně holek, nevyděláváš, blá, blá, nic si nekoupíš.. nepřispíváš mi, blá blá.. Nastoupila jsem do práce, vydělávám řekla bych ne málo, a kecy..? Kam si škudlíš peníze, blá blá.. jenže… nevidí, že posílám dětem spoření, veškeré výlety platím já, veškeré nákupy (kromě 1× měsíčně Kaufland) platím já, manžel pošle nájem (4500) a paušál. Tečka. Škola, obědy, školky, kdo vše platí.
Kdyby mi dával na holky alimenty, možná bych se měla líp.
Během manželství JSME dostali auto. Respektive můj děda nám ho koupil, majitelem je ale děda, techničák, všude. - důvod? Auto zůstane v rodině, jelikož je to auto za nemalé peníze. Ok, v pořádku. Vše fungovalo.
Poslední cca pul roku? Jezdím autem pouze odpoledne a o víkendu. Jindy? Stojí auto manželovi u práce, a já taham děti pěšky či busem.
Ozvala jsem se kolikrát a odpovědí mi je, at táhnu, at zalezu, at ho neotravuju..
Je to šílené!
Mám chut vykřičet do celého světa jaký je to haj*l.. jak je neskutečně vychcaný a zlý.
Dosud jak jsem to sepsala, je to vážně maso..
Je toho tolik, že ani nevím co psát dřív..
Jsem neskutečně štastná za své děti. Starší plánuje jít na gymnázium a já jsem se zařekla, že ji tam dostanu. Pomůžu, naučím, vysvětlím! Dle manžela na gympl chodí dementi a magoři, co tam bude dělat, když je tak blbá, apod. Tohle běžně říká před dcerou. Je to ale spíš o tom jak se uculuje, jak se pohrdavě dívá. Od září má dcera dvě dvojky, jinak samé jedničky, opravdu se snaží, je šikulka.
Když kamkoli jedeme, jedeme jen s dětmi, a případně našimi kamarády a jejich dětmi.
Manžel nejezdí víceméně nikdy - kromě třeba 1× za čtvrt roku do ZOO, neustále dokola, jinak řekne že nemá co na sebe, oblíbená věta :lol:
Má asi tak 3trička, 1mikinu, 1rifle a 1tepláky a 2× šortky, abych nezapoměla.. místo aby si koupil oblečení, objedná na Alze hru a sedne si k PC se sluchátkama..
Už nemá žádného kamaráda. Nikoho. S nikým nemluví, s nikým se nevídá, kromě práce. Nemluví dokonce ani se svou rodinou, s jeho mámou a babičkou si volám já.. :roll:
Jak říká, nikoho nepotřebuje..

Vůbec nevím co to s tím člověkem je. Je mi z toho smutno. Život má práci jen jeden. Nemá žádnou ´´štávu´´, žádný cíle, žádnou touhu naučit děti např. lyžovat, bruslit.. žádné zážitky s nimi.. jak s oblibou řekne, až budou velký a budou chtít naučí se to. :zed:
Nerozumím tomu. Chápu, že je to ovlivněné tím, jak jsme vyrůstali, chápu, že to člověka nasměruje, že to v něm je, ale právě proto by měl chtít víc.. ne?
Přijde mi, že už je tak pošahanej, že když mu řeknu, že si jdu večer sednout s kamarádkou např. na pivo do Husy, rozeřve se na mě jaká jsem dě*vka, šlapka, at si táhnu, jaká jsem špína.. 8o
Pokud odejdu, je schopný mi psát co 10min, jak si užíváš šlapko?, apod.
Nemůžu nikam jít z bytu, aniž bych nezařídila hlídání pro holky. On MI je hlídat nebude.
Nemá problém před nimi říct, „to jsou tvoje děti“..
Je to naprosto šílené..

Rovnou pojďme vyloučit, nějaké milenky apod. protože už to bude skoro rok co ho nabádám k návštěvě kožního lékaře, už tam byl objednaný a nešel tam.. má sakra problém..
Měl pár tipuji, že to jsou genitální bradavičky, měl jich pár. Říkám, at si tam dojde, odendají mu je a hotovka. Nechal to být… Aktuální situace? Má to květákovitý tvar, jsou vícero u sebe a má toho plná varlata, už i na penis to nalezlo, a u řitního otvoru. Už se o to ani nechci starat, protože je to zbytečné. Hnije si v koženém křesle u počítače a jen se to rozrůstá.. :?
Mám k němu už snad i naprostou averzi a nechuť..

Třeba nyní…sedím na gauči, kafíčko, TV hraje a on u PC vedle u okna. Volám na dceru do pokojíčku, at si jde nalíp pití, že já jí ho nepřinesu a ozve se od PC: neřvi tady demente..! 8o

Děkuju mnohokrát, že jsem se Vám mohla vypsat, případně pokud někdo zažil něco podobného.. jak se takového člověka zbavit..? (trvalé bydliště tu nemá, ani nikde uvedený není)

Hrají tam hodně roli peníze, na začátku manželství, jsem uhradila určité závazky, aby mi nevlítl exekutor do bytu.. a ty mu nechat nechci. Je nějaká šance během rozvodu z něj dostat?
Samozřejmě jako řidič má na smlouvu nějakých 15.000,–, zbytek hotově, samozřejmě.. takže alimenty nula nula prd..

Děkuji.

To je šílený. :pocitac:
Poslala bych ho do oběhu. A na peníze bych se vykašlala. Rozvedla se a zkusila požádat soud o vyměření alimentů. On je to pro tebe jen přítěž. A jemu vyhovuje, že má kde bydlet, jídlo.
S takovým bych nemohla spát ani v jedné posteli.

Přeji ti hodně štěstí a hlavně pevné nervy, které budeš potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
12.11.19 21:40

Je mi za tebe strašne smutno.ty sama vís, že tahle opravdu ne…nejsem z tech, co za každou kravinu radí rozved se..ale ted to napsat musím ROZVED SE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
12.11.19 21:42
@LilyJane píše:
No už se tu začínají objevovat komentáře typu, že si za to můžeš sama. Tady totiž zapomínají, že lidi se mění… celý život se mění. Člověk může být 10 let zlatý a pak se něco stane a je z něj někdo úplně jiný.
Tvůj chlap může mít deprese, může mít spoustu problémů a prostě na ně rezignoval a radši se schovává u PC. Jsi evidentně poslední koho má, takže mu jako hromosvod sloužíš ty.
Upřímně, vykopni ho z bytu a podej žádost o rozvod. Domácnost evidentně utáhneš, jenom se trošku uskromníte. Děti máš odrostlejší a rozhodně pro ně bude lepší vyrůstat bez táty, než s někým, kdo je bude takhle psychicky srážet. Takové narážky si často v sobě nesou celý život.
Těžko říct proč se tohle stalo. Ale podle mě už nějaké poradny a promlouvání do duše nepomůže. Možná, až bude muset ke své rodině s prosíkem, aby měl kde bydlet, tak se upitomí co udělal. Možná si zajde k psychologovi. Ale těžko říct…

Lidi se většinou vůbec nemění…bohužel, karty jsou v podstatě rozdaný už ve školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.19 21:43

@pohledzdruhestrany Myslíš? Já myslela až na základní škole :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
12.11.19 21:45
@Bellatrix Lestrange píše:
@pohledzdruhestrany Myslíš? Já myslela až na základní škole :think:

tak říká se, že osobnost se základově formuje cca do tří let? jestli jako dítě nenačerpáš dostatečnej počet dotyků/mazlení, nenávratně tě to deprivuje a už není cesta zpět…říká Koukolík :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
12.11.19 21:45

Brrr v tomhle vztahu zit a vychovavat deti… Nevidim duvod proc setrvavat v takovem vztahu. Jsou na tom jine matky hur (bydleni, financni zavislost, alkoholismus, fyzicke nasili) a radeji to ukonci, tak moc nechapu nad cim tak vahas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.19 21:47

@pohledzdruhestrany Nevím, nejsem expert. Ale z mých spolužáků ze ZŠ se nikdo od těch 14 výrazně nezměnil. Fajn lidi jsou pořád fajn a debilové zůstaly debily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
12.11.19 21:49

8o 8o to se Vážně někde takhle komunikuje? 8o no tak ten by šel…já bych ho vykopla, ať si jde ty své prolezlé varlata a sprostý slova válet jinam :poblion: Máš se ráda? Pokud ano..vyhod ho :kytka: :mavam:

Příspěvek upraven 12.11.19 v 21:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
12.11.19 21:49

Vykašli se na peníze a vykopni ho. Mě ex připravil o 350 000 Kč a nedostala jsem z něj ani korunu. Na druhou stranu mám krásný život. Božího manžela a jsem šťastná.
Neotalej s tím, zničí to děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
12.11.19 21:50
@blobfish píše:
A co ještě musí udělat, abys ho vykopla? U popisu těch bradavic se mi normálně navalilo :poblion:

Ty fole..me taky :poblion: bleee :poblion: bych na nej nesahla ani metrovou tyci. Humac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
12.11.19 21:52

A kde má peníze on? Když nic neplatí. Jinak bych ho vyrazila i s tím jeho květákem :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
12.11.19 21:54

A upřímně bradavice jdou virové fuj tohle je hnus. Hlidej sebe a děti ať to nemáte také.
Jinak při jeho slovní agresivite ho pozadej ať odejde za přítomnosti někoho jiného, aby ti ještě něco neudělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí