Manžel má milence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.2.23 13:48
@inzenyrka85 píše:
Tak to bych nedala.. 8o hrozná představa muj chlap s jiným..

Zajímavý je, že chlapům obvykle až tak strašně milenka u žen nevadí.

• Citovat
  • Upravit
2518
18.2.23 13:49
@jannina1 píše:
Máš pravdu, to že ho má v něčí análu a pak šup k manželce je na :poblion:

ano má co pohledávat jen v mým análu :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.2.23 13:56
@Anonymní píše:
Zajímavý je, že chlapům obvykle až tak strašně milenka u žen nevadí.

No chlap by si je ještě s radostí pozval do trojky🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14954
18.2.23 13:56

Nevěru bych nesnesla ani s ženou. Takže bych neřešila, s kým je mi nevěrný, ale to, že je a už bych s ním nechtěla být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.23 14:13
@jannina1 píše:
No chlap by si je ještě s radostí pozval do trojky🙂

Nebo by se alespoň díval :lol:

• Citovat
  • Upravit
917
18.2.23 15:39
@Anonymní píše:
Já sama nevím co chci, kdybychom neměli děti tak je to lehčí ale takhle se bojím že jím ublížime. Je mi z toho mizerně, mám teď pocit že si už nenajdu žádného chlapa co mě bude opravdu milovat a výdrží nám to spolu.

Mám kamaráda geje. Taky se kdysi oženil, měl 2 deti. Doma dělal vše pro rodinu. Když sem se sním seznámila, poznala jsem to hned i když mi ostatní říkali, že má rodinu.
Po roce se rozváděl, byl z malého města a ta jeho manželka to všude rozkřikla. Bylo ji fuk, že jeden syn je na střední a druhý na zš. Začlo jim ve škole peklo. Fakt strašná kráva.
Chápu, že ji to hodně zasáhlo, ale děti jsou snad důležitější?
Máte děti, očividně to myslíte dobře, ale rozvod bude to nejlepší. On je hlupák, že na to nemohl přijít dříve, já osobně bych s nevěrným manželem (ještě takto) nezůstala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10982
18.2.23 16:23
@Lujza031 píše:
Mám kamaráda geje. Taky se kdysi oženil, měl 2 deti. Doma dělal vše pro rodinu. Když sem se sním seznámila, poznala jsem to hned i když mi ostatní říkali, že má rodinu.
Po roce se rozváděl, byl z malého města a ta jeho manželka to všude rozkřikla. Bylo ji fuk, že jeden syn je na střední a druhý na zš. Začlo jim ve škole peklo. Fakt strašná kráva.
Máte děti, očividně to myslíte dobře, ale rozvod bude to nejlepší. On je hlupák, že na to nemohl přijít dříve, já osobně bych s nevěrným manželem (ještě takto) nezůstala.

Ona nebyla kráva. Byla prostě ublížena a následky svého jednání nedomyslela.
Daleko větší hlupak je v obou případech chlap.
Založí rodinu a najednou neví, čí je? Tak to asi těžko.
Možná bych to pochopila s jedním dítětem, ale dvě a tři?
Tak to je obrovské sobectví, jak tomu druhému a dětem zničit život.
Nechápu, jak můžeš o ní tvrdit, že je strašná kráva, idiot je chlap, který se zachoval nezodpovědně.
Všeobecně lidi, kteří zakládají rodiny bez znalosti své preference je sobecky počin.
Nemám nic proti lesbam a gayům a bisexuálům, ale na rovinu, ne po tom co založí rodiny a najednou se najdou.
Chápala bych doby, kdy společnost gaye, lesby a bisexuálni lidi odsuzovala.
Jenže tahle doba je dávno pryč.
Pro počin tvého známého a manžela zakladatelky pochopení fakt nemám. Že jsou obě naštvané, podvedené a zklamane chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
18.2.23 16:26
@EEKK píše:
Každá situace má minimálně dvě možnosti. Tady i víc. Je samozřejmé nešťastné řešení, když manžel celou dobu tajil svoje zaměření a to natolik, že se raději oženil a měl děti. Teď mu asi došlo, že se tak nedá celý život přežívat. On za svou homosexualitu nemůže, má to v sobě. Může samozřejmě za to, že Vám roky lhal. Vašemu postoji se nedivím i ho chápu. Nemáte ale šanci to změnit. Takže buď rozvod a s pravdou ven před blízkými /nebo si to nechat pro sebe/, nebo držet domov pro děti a mít každý svého partnera pro ty hezké chvilky, které každý ve svém životě chce mít/manžel se jistě o děti postará ve Vašem volném večeru, stejně jako Vy/, a nebo přijměte roli trpitelky, která se obětovala pro to, aby se rodina nerozpadla. Za sebe musím říct, že to třetí řešení by pro mě bylo nepřijatelné. Proč By byste se měla obětovat. Manželovi bych zrovna v tomto případě s gustem navrhla střídavou péči. Za to lhaní nejbližšímu člověku.

Tak spíš bude bisexual, těch je víc než homosexuálů jak u ženských tak chlapů.
Myslím, že je dobré vychladnout, strávit to, a pak se domluvit co dál.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
18.2.23 16:27
@EEKK píše:
Každá situace má minimálně dvě možnosti. Tady i víc. Je samozřejmé nešťastné řešení, když manžel celou dobu tajil svoje zaměření a to natolik, že se raději oženil a měl děti. Teď mu asi došlo, že se tak nedá celý život přežívat. On za svou homosexualitu nemůže, má to v sobě. Může samozřejmě za to, že Vám roky lhal. Vašemu postoji se nedivím i ho chápu. Nemáte ale šanci to změnit. Takže buď rozvod a s pravdou ven před blízkými /nebo si to nechat pro sebe/, nebo držet domov pro děti a mít každý svého partnera pro ty hezké chvilky, které každý ve svém životě chce mít/manžel se jistě o děti postará ve Vašem volném večeru, stejně jako Vy/, a nebo přijměte roli trpitelky, která se obětovala pro to, aby se rodina nerozpadla. Za sebe musím říct, že to třetí řešení by pro mě bylo nepřijatelné. Proč By byste se měla obětovat. Manželovi bych zrovna v tomto případě s gustem navrhla střídavou péči. Za to lhaní nejbližšímu člověku.
Tak spíš bude bisexual ,těch je víc než homosexuálů jak u ženských tak chlapů.
Myslím,že je dobré vychladnout ,strávit to, a pak se domluvit co dál.
@Anonymní píše:
@jannina1 Nemáme, jakmile se přiznal že má milence tak jsme si nedali ani pusu. Předtím jsme ale normálně sex měli, i když se tahal s tím chlapem. Manžel sam neví co je, prý není homosexuál ale není si jistý ani jestli je bisexuál. Podle mě se na stará kolena zbláznil, byl to úplně normální chlap, věnoval se mi a i po těch letech na něm bylo vidět že mě pořád miluje. Jinak ale nic proti gayům, bisexuálům nemám, jen nechci aby takový byl i manžel.

No bisexual určitě bude, ale přišel na to až teď, nebo to potlačoval.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
18.2.23 16:29
@Lujza031 píše:

Zo bylo ale hodně dávno ne? Dnes to děcka už fakt neresi

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
18.2.23 16:38
@Anonymní píše:
@jannina1 Nemáme, jakmile se přiznal že má milence tak jsme si nedali ani pusu. Předtím jsme ale normálně sex měli, i když se tahal s tím chlapem. Manžel sam neví co je, prý není homosexuál ale není si jistý ani jestli je bisexuál. Podle mě se na stará kolena zbláznil, byl to úplně normální chlap, věnoval se mi a i po těch letech na něm bylo vidět že mě pořád miluje. Jinak ale nic proti gayům, bisexuálům nemám, jen nechci aby takový byl i manžel.

No ta má homosexuální chování a touhy. Ano -to že je schopen sexu i se ženou, mu jen zkompikovalo život a vám taky. Měl by začít být upřímný a to i sám k sobě.

Ano - miloval tě, ale evdentně potřebuje něco jného, než ženu. CEsta k nějaké spokojenosti a životě bez lží je dobrý rozvod a to že si časem najdeš někoho, pro koho nebudeš jen cesta k „normalitě“ na úkor vlastní touhy a vlastních potřeb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10982
18.2.23 16:46
@Ou píše:
No ta má homosexuální chování a touhy. Ano -to že je schopen sexu i se ženou, mu jen zkompikovalo život a vám taky. Měl by začít být upřímný a to i sám k sobě.Ano - miloval tě, ale evdentně potřebuje něco jného, než ženu. CEsta k nějaké spokojenosti a životě bez lží je dobrý rozvod a to že si časem najdeš někoho, pro koho nebudeš jen cesta k „normalitě“ na úkor vlastní touhy a vlastních potřeb.

Tři děti a takový sebeklam je neskutečně frustrující skutečnost. Se to píše lehce o rozvodu, ale než taková cesta nestane musí být neuvěřitelně těžké.
Osobně bych po takovém podvodu nevěřila už žádnému dalšímu chlapovi hodně dlouho, možná nikdy.
To není jen tak tři děti a rozvést se, určitě mají vybudovaný nějaký systém, který se teď sesype. Že to tomu chlapovi za to stálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
18.2.23 16:56
@inzenyrka85 píše:
ano má co pohledávat jen v mým análu :mrgreen: :pankac:

Dobře ty! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
18.2.23 17:56

Asi nejlepsi zajit do manzelske poradny a zkusit to nejak poresit jestli to pujde… Jinak nevim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
18.2.23 18:49

Ja si myslím, že teď není čas na nějaké velké rozhodování a potřebuješ to vstřebat. Potřebujete spolu mluvit. Jestli byl doteď fajn, tak to nebude žádný pitomec a třeba ještě něco vymyslíme. Ty si rozmysli priority, co chceš a pak si o to řekni. Nevěra je náročná, on navíc chce v dalším vztahu pokračovat. Mne by bylo jedno jestli s ním nebo s ní, ale že v tom jsou city. Je i varianta že ten další chlap je super a mohla by sis okorenit život a ne se rozvádět. Kolik je dětem? Zajímalo by mě jestli se přiznal nebo jestli to prasklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí