Manžel má milence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.2.23 18:59
@Anonymní píše:
Zdravím, jsem teď úplně hrozně situaci, nikdy by mě nenapadlo že to budu řešit. Můj dlouholetý manžel a otec našich dětí má milence, měla jsem podezření že má milenku. Tohle je pro mě ještě horší, manžel se mi zprotivil, pořád si ho představují co s tím chlapem dělá a chce se mi :poblion:. Máme 3 děti, manžel je skvělý otec, pro děti i pro nás dva rodina hodně znamená. Manžel chce se ale milence nechce vzdát, navrhl abych si taky někoho našla ale to pro mě není lehké.

Já bych našla jiného partnera. Stejně takové vztahy dlouho nevydrží. Když je muž bisexuál

• Citovat
  • Upravit
10982
18.2.23 20:23
@Anonymní píše:
Já bych našla jiného partnera. Stejně takové vztahy dlouho nevydrží. Když je muž bisexuál

Jasné, to půjde se třema dětma a pošramocenou důvěrou raz dva…

A co že jsi anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
18.2.23 20:46
@Lujza031 píše:
Mám kamaráda geje. Taky se kdysi oženil, měl 2 deti. Doma dělal vše pro rodinu. Když sem se sním seznámila, poznala jsem to hned i když mi ostatní říkali, že má rodinu.
Po roce se rozváděl, byl z malého města a ta jeho manželka to všude rozkřikla. Bylo ji fuk, že jeden syn je na střední a druhý na zš. Začlo jim ve škole peklo. Fakt strašná kráva.
Chápu, že ji to hodně zasáhlo, ale děti jsou snad důležitější?
Máte děti, očividně to myslíte dobře, ale rozvod bude to nejlepší. On je hlupák, že na to nemohl přijít dříve, já osobně bych s nevěrným manželem (ještě takto) nezůstala.

Asi žiju v jiné sociální bublině. Ale u mých dětí ve škole by rozhodně peklo nebylo. Časy se mění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
18.2.23 20:55

Zakladatelko a jak staré jsou děti?
Ty musíš vědět, jaký máš žebříček hodnot a co je pro tebe menší zlo. Jestli rozvod nebo tolerovat milence. Tohle má každý jinak a nejde říct - já to mám takto a tak je to správné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
19.2.23 08:10

Zakladatelko, je to strašlivé těžké. Mně pomohlo si představit svůj další každodenní život, pokud bych zůstala a manžel měl jen milenku. Představila jsem si, jak odpoledne nepřijde domu, volá, že bude v práci a já na nervy, kde je. Důvěra nula. Představila jsem si, jak ho doma každý den potkáváme, před dětma dělá, že se nic exnedeje, skvělý táta a já se uziram zažívá. Trvalo mi to pár týdnů, než jsem pochopila, že bych v tom vztahu umirala za živa. A proč, protože je někdo lhář?? Ne, život mám jen jeden. Pokud manžel řekne, že vztah s milencem ukončit nechce, byla by to pro mě konečná. On právě legalizoval svoji jinou orientaci a po Tobě chceš, abys to tolerovala. Bylo by mě z něj nabití, pokaždé, když bych ho viděla. Najdi si psychologickou pomoc, tohle se bez pomoci nedá. Hodně sil!!! A věř, že bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
22.2.23 00:49
@Anonymní píše:
Zdravím, jsem teď úplně hrozně situaci, nikdy by mě nenapadlo že to budu řešit. Můj dlouholetý manžel a otec našich dětí má milence, měla jsem podezření že má milenku. Tohle je pro mě ještě horší, manžel se mi zprotivil, pořád si ho představují co s tím chlapem dělá a chce se mi :poblion:. Máme 3 děti, manžel je skvělý otec, pro děti i pro nás dva rodina hodně znamená. Manžel chce se ale milence nechce vzdát, navrhl abych si taky někoho našla ale to pro mě není lehké.

Ahoj Anonymni,

je mi moc lito cim prochazis. Kazdopadne pokud delsi cas nebudes vedet co a jak nebo budes z toho totalne na hadry, tak vyhledej psychologa/psychoterapeuta a zacni tam dochazet nez si vyjasnis, co chces delat.
Jednak Ti to hodne pomuze, protoze se s nekym podelis o tak tezkou vec a to kontinualne, tim padem budes uvolnivat emoce a jednak jsou to odbornici a jiste nebudes jejich prvni pripad. Psycholog/ psychhoterapeut je odborny pruvodce na ceste, kde si clovek potrebuje uvedomit sebe sama a to co chce a potrebuje.
Kazdy Ti tady poradi neco jineho, protoze kazdy je jiny a situaci by resil ruzne. Ale Ty jsi Ty a potrebujes najit svoje reseni.
Urcite se neboj sverit do rukou odbornika, protoze to co prozivas je opravdu tezka a narocna situace.
Drz se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
25.2.23 05:07

Máme takové kamarády, 2 děti, 2 rodinné domečky vedle sebe, v jednom táta a strejda, v druhém mamka a strejda. Žijeme na malém městě, když se to stalo, byli v šoku všichni, ale teď musím říct, že jsem nikdy neviděla tak vyrovnanou a spokojenou rodinu jako jsou tyhle 4 „rodiče“ pro dvě děti.
Jestli jsi nic netušila, musí to být strašný, ale já bych to asi přijala líp než babu, za tohle ten chlap prostě nemůže a zkus se vžít do toho, jak se vlastně cítil celou dobu on. Je to určitě skvělej táta, pro tebe nejlepší přtel a parťák, chvíli to potrvá, ale jakmile ho přijmeš, jaký je, zvládnete to vše lépe, než když chlap uteče za jinou…
Možná běžte na rodinné medieace, tohle bude síla i pro děti, ale uvidíš, že děti téhle doby to přijmou možná nejlíp ze všech:-)
Držím vám palce a věř mi, chlao je lepší než baba, ta by ti ho odtáhla, takhle budou mít děti novýho super strejdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.23 10:23

Tohle je problém dnešní doby, lidé si myslí, že mohou všechno.. nemají žádné morální zábrany. Tvůj muž by si měl uvědomit, že s muži se prostě nespí. Copak, to že někdo má chuť něco ukrást nebo rozbít, tak mu to hned dává právo to udělat? Ty si především zajdi na důkladné zdravotní testy a od manžela jdi pryč. Je to sobec, který ublížil jak tobě tak také určitě vašim dětem. Jednou se mu to vrátí.
Otec mého prvního dítěte měl milenku, chtěla jsem mu odpustit a zůstat s ním, on o to nestál… Teď mám již nového a skvělého manžela, který dělá co mi na očích vidí a já jsem „zpětně“ bývalému vděčná, že mě už nechtěl :-) Všude se píše, že recept na dlouhodobý vztah je tolerance, já s tím ale nesouhlasím, jakmile jeden druhému začne nějakým způsobem ubližovat, veškerá tolerance musí stranou. Přeji pevné nervy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.23 10:40

Opět samý odborník zřejmě že si dovolíte hned říkat co má paní dělat. Fascinuje mě cizí lidi dokážou na hned vše u ostatních vyřešit a vždy radikálně nejlépe, přitom samy nejsou doma schopni změnit většinou ani to základní ale na miminu poradíme ROZVOD to je uni návod na všechny problémy jak pozoruji :mrgreen:. Celkově emimino zaziva šílený úpadek, lituji adminy. Jednála velká žumpa fakt ty diskuze a za to nemůžou autoři ale ty co přispívají do diskuzi :poblion: srr za vyblitek k věci…
Zakladatelko, jen čas a nejlíp nějaka terapie vám pomůžou to překlenout, situace šílená, jako partneři třeba nezachranite vůbec nic, ale jako rodiče… Bojuj :srdce: posílám moc sil, musíš mít hlavu plnou šílenosti…ale fakt se nic není tak horký jak se uvaří, potřebuješ taky čas, aby ses s tou myšlenkou a faktem naučila pracovat… Já si vždy třeba vše stavím že může bejt hůř…umrti, nemoci atd.. Byt tebou hledala bych ženy s podobnými zkušenostmi, s těma bych si popovídaly já.. Neresila bych to zde kde ti fakt nikdo opravdu nepomůže.

• Citovat
  • Upravit
1591
1.3.23 10:44
@Anonymní píše:
Já sama nevím co chci, kdybychom neměli děti tak je to lehčí ale takhle se bojím že jím ublížime. Je mi z toho mizerně, mám teď pocit že si už nenajdu žádného chlapa co mě bude opravdu milovat a výdrží nám to spolu.

On ti řekl, že tě nemiluje? Pokud ne, tak si to nedovozuj. Milenec přece neznamená, že tě nemiluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
1.3.23 10:45
@Fire_CarCoolCa píše:
Máme takové kamarády, 2 děti, 2 rodinné domečky vedle sebe, v jednom táta a strejda, v druhém mamka a strejda. Žijeme na malém městě, když se to stalo, byli v šoku všichni, ale teď musím říct, že jsem nikdy neviděla tak vyrovnanou a spokojenou rodinu jako jsou tyhle 4 „rodiče“ pro dvě děti.
Jestli jsi nic netušila, musí to být strašný, ale já bych to asi přijala líp než babu, za tohle ten chlap prostě nemůže a zkus se vžít do toho, jak se vlastně cítil celou dobu on. Je to určitě skvělej táta, pro tebe nejlepší přtel a parťák, chvíli to potrvá, ale jakmile ho přijmeš, jaký je, zvládnete to vše lépe, než když chlap uteče za jinou…
Možná běžte na rodinné medieace, tohle bude síla i pro děti, ale uvidíš, že děti téhle doby to přijmou možná nejlíp ze všech:-)
Držím vám palce a věř mi, chlao je lepší než baba, ta by ti ho odtáhla, takhle budou mít děti novýho super strejdu…

Já nevím jestli bych to bral lépe. Hele, kdyby mě manželka opustila s chlapem, mohla mě na začátku i milovat… pak to přejde…

Ale mohla by mě opravdu milovat lesba :roll:

Jasně, bisexuálka ano a to je většina žen do jisté míry, ale lesba, čistá lesba :nevim: třeba by mě využila jen na dítě a jeho zajištětní v prvních letech života :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
4.3.23 05:44
@Cizinka 999 píše:
Zo bylo ale hodně dávno ne? Dnes to děcka už fakt neresi

Asi 4 roky, oni jsou Slováci, tam bohužel jsou ještě sto let za opicemi ohledně jiné orientace. Navíc malé město.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
4.3.23 06:02
@Cizinka 999 píše:
Zo bylo ale hodně dávno ne? Dnes to děcka už fakt neresi
Asi 4 roky, oni jsou Slováci, tam bohužel jsou ještě sto let za opicemi ohledně jiné orientace. Navíc malé město.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
4.3.23 06:05
@Trojlístek píše:
Ona nebyla kráva. Byla prostě ublížena a následky svého jednání nedomyslela.
Daleko větší hlupak je v obou případech chlap.
Založí rodinu a najednou neví, čí je? Tak to asi těžko.
Možná bych to pochopila s jedním dítětem, ale dvě a tři?
Tak to je obrovské sobectví, jak tomu druhému a dětem zničit život.
Nechápu, jak můžeš o ní tvrdit, že je strašná kráva, idiot je chlap, který se zachoval nezodpovědně.
Všeobecně lidi, kteří zakládají rodiny bez znalosti své preference je sobecky počin.
Nemám nic proti lesbam a gayům a bisexuálům, ale na rovinu, ne po tom co založí rodiny a najednou se najdou.
Chápala bych doby, kdy společnost gaye, lesby a bisexuálni lidi odsuzovala.
Jenže tahle doba je dávno pryč.
Pro počin tvého známého a manžela zakladatelky pochopení fakt nemám. Že jsou obě naštvané, podvedené a zklamane chápu.

Oni jsou Slováci. Tam je všeobecně ještě omezený pohlede na téma homosexuálu.
Já sama to také beru jako podlé, mít rodinu, když jsem na stejné pohlaví.
Ale jak bylo kdysi tabu tohle veřejně přiznat, tak někdo to stále tak cítí, nebo je prostě v takovém kolektivu, že mu moc nezbývá. Jeho maminka to tušila, ale sama ho tehdy hnala do chomoutu, všechny podrobnosti znát nemusíte.
Jistě manželka je ublížena, ale věděla co se bude dít. Věděla, že u nich ta osvěta je na bodu nula, že to může poznamenat syny, ale bylo ji to někde.
Tchýně má v sobě taky zlobu po rozvodu a to už je 30 let (zhrzená, že si našel jinou).
Takovým jsou pocity dětí ukradené.
On chtěl děti, byl celou dobu obětavý manžel, o děti se staral více on než ona, o domácnost i nosil peníze.
Je mnoho mužů, co si to umí přiznat až po letech a bohužel už mají i děti, ale za to spíš může ta společnost. Navíc, je těžké pochopit, že si toho ty ženy nebyly schopné vůbec všimnout a to je někdy i řada let. :nevim:
Když jeho těžce nemocná maminka (kterou si domů nastěhoval - místo manželky po rozvodu aby se o ni mohl starat) zvedla telefon a sousedka se ji zeptala: To ti nevadí, že tvůj syn je teplý?
Odpověděla ji: Raději teplý než studený v hrobě… A zavěsila.
Tohle v té malé vesnici museli snášet a i horší věci. My si to neumíme představit.
Takže chápu lidi co to prostě snažili si nepřipustit, jako kdysi, kdy to bylo trestné (a někde ještě je), tak chápu, že se prostě ti lidé snažili žít „normálně“. Nebo jen tak, co od nich očekávalo okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.23 07:44

Ohledně tolerance jiných sexuálních orientaci v poslední době pozoruji velké rozdíly a to nejen v jiných zemích, třeba na Slovensku, tam je to fakt jiné, než u nás. Max. Bratislava je liberálnější. O Polsku je zbytečně mluvit. Možná jsem pozadu, ale nevěděla jsem, že i u nás jsou takové rozdíly. Žila jsem v krajském městě a pracovala v maloměstě a nepozorovala jsem, že by se názory na lgbt lidí nějak razantně rozházely. Občas když přišlo na toto téma, většinou s tím lidé byli v pohodě.
Teď jsem v jiném kraji a přivdala jsem se do rodiny, kde je jeden vzdálenější příbuzný transgender, teď přichází změnou pohlaví a čeká jej brzy poslední operace. Při rodinných oslavách občas dáme řeč a co říkal, tak rodina to vzala v pohodě, ale v práci a okolí všeobecně dost špatně. Hrozná šikana ve škole, později i v práci, v další práci, ve sportovním oddíle.
U nás v práci je to takový vzorek populace, z které lze snadno pozorovat takový všeobecný místní názor. Většina jsou těžcí homofobové. Máme účetního, transgender, narodil se jako žena a má to fakt těžký, pokud není hluchý, musí být hodně obrněný.
Většina ženských ho za jeho zády pomlouvá a opovrhuje jim, mluví o něm ve středním rodě, po užívají slovní spojení TO účetní, TO z kanceláře, TO hubené s černými vlasy.
Je k blytí a to jsme velké město, jen jiný kraj.
Anonym, osobní info, rodina.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí