Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A na začátku vztahu a před porodem jste spolu spali jak často?
@Nicole 1234 píše:
A na začátku vztahu a před porodem jste spolu spali jak často?
Pred porodem i v dobe tehotenstvi cca 3× tydne.
@Anonymní píše:
Pred porodem i v dobe tehotenstvi cca 3× tydne.
Jsem to napsala nesrozumitelne. Na zacatku vztahu i v dobe tehotenstvi cca 3× tydne
Je dost dobře možné, že ho vyčerpává starost o dítě, a teď nemyslím fyzická starost, ale prostě, že je „unavený“. Musí myslet na potřeby dítěte, třeba se o něj bojí, přemýšlí o programu na víkend, do toho práce, nemá hodinku absolutního klidu odpoledne (ještě než bylo dítě, tak si ji třeba dopřával), a tak má klid až večer a garantuji vám, že pokud je z nějakého důvodu unavený, tak sex prostě nebude nebo bude stát za houby.
Nejsme roboti.
@neznamnick píše:
Je dost dobře možné, že ho vyčerpává starost o dítě, a teď nemyslím fyzická starost, ale prostě, že je „unavený“. Musí myslet na potřeby dítěte, třeba se o něj bojí, přemýšlí o programu na víkend, do toho práce, nemá hodinku absolutního klidu odpoledne (ještě než bylo dítě, tak si ji třeba dopřával), a tak má klid až večer a garantuji vám, že pokud je z nějakého důvodu unavený, tak sex prostě nebude nebo bude stát za houby.Nejsme roboti.
Tak program na vikend vymyslim vzdycky ja
Kdyby bylo na nem, tak by radeji zustal doma. Vstava v 4:45 a vraci se v 5, takze unaveny asi je, ale kazdy den, co se vrati je minimalne hodinu a pul doma sam, jelikoz ja jsem s deckem dlouho venku. Takze on si kazde odpoledne doma odpocine. Pak prijdeme z venku a koupani a krmeni ditete mam take v rezii ja
@Anonymní píše:
Tak program na vikend vymyslim vzdycky jaKdyby bylo na nem, tak by radeji zustal doma. Vstava v 4:45 a vraci se v 5, takze unaveny asi je, ale kazdy den, co se vrati je minimalne hodinu a pul doma sam, jelikoz ja jsem s deckem dlouho venku. Takze on si kazde odpoledne doma odpocine. Pak prijdeme z venku a koupani a krmeni ditete mam take v rezii ja
Uspavani ditete take. Uspim dite, jdu do koupelny ja a kdyz se vratim, tak si jde za 15 minut lehnout, ze je unaveny a brzy vstava. Takze po 20:00 jde do loznice a tam vim, ze je nejakou dobu na mobilu a pak u toho usne a ja tedy travim vecery sama. Jen patky a soboty spolu koukame na film. Tak aspon za tyhle dva dny jsem rada a jednou za 14 dni se behem toho divani na film dockam sexu
@Anonymní píše:
Nechapu manzela, kteremu je 26 let, ze mu staci sex cca jedenkrat za 14 dni. Kdyz mu reknu, ze mi to prijde malo a ze je to divny, tak mi odpovi, ze nemuze byt porad nadrzenej z zensky, ktetou vidi kazdy den. Uz jsem mu i predhazovala, ze ma treba zenskou v praci, pac tam jsou ty zensky takovy povolnejsi a nebo ze se mu proste nelibim, a tak si to jednou za 14 odbyde, aby mel doma klid. Kdyz tohle reknu, tak se tomu smeje a rika, ze to neni pravda, ale ja mam pocit jako kdybych ho opravdu nepritahovala. Vecer, kdyz usne dite, tak by se mi strasne libilo pustit si film, lezet spolu na gauci a dal uz je to jasny… a kdyz chci, tak mi casto rekne, ze je unavenej. Me to hodne podkopava sebevedomi, prijdu si pak hnusna a nepritazliva. Strasne by me zajimalo, jak on to ma. Ja uz si casto predstavuju jiny muze, jaky by to s nima bylo, jelikoz mi chybi chybi ten mizsky chtic. Ale nikdy bych nenarusila nasi jinak rodinnou pohodu, neverou. Hold si o tom budu do smrti asi jen snit
To, ze je mu 26 neznamená, že musí chtít sex každý den. Třeba už ho taky tolik nepritshujes, no.
každopádně na něj v žádným případě netlac, to je cesta do pekla. Víš tady hodně lidí razí názor, že s partnerem je třeba souložit denně, a to nejlépe 3×. Ale to je chyba! Když ženská dá chlapovi pokaždé, když on chce, tak ho pak na ní brzy přejde chuť. Takže dej mu čas, nenadbihej mu, a snad se jeho apetit zvýší.
Tak tady snad ani neni problém ta děsná frekvence jako to, že Ti do očí řekne, že jsi okoukaná
Sex neni přece jen o fyzické přitažlivosti, ale je to krásný projev partnerské lásky a o vztahu jako takovém sex hodně vypovídá, ne ani tak kvantita, jako právě kvalita. Pokud s Tebou nespí, protože jsi „okoukaná“, tak bych se hlavně ptala, jaké hodnoty v našem vztahu partner vlastně zastává.
Nechapu manzela, kteremu je 26 let, ze mu staci sex cca jedenkrat za 14 dni. Kdyz mu reknu, ze mi to prijde malo a ze je to divny, tak mi odpovi, ze nemuze byt porad nadrzenej z zensky, ktetou vidi kazdy den. Uz jsem mu i predhazovala, ze ma treba zenskou v praci, pac tam jsou ty zensky takovy povolnejsi a nebo ze se mu proste nelibim, a tak si to jednou za 14 odbyde, aby mel doma klid. Kdyz tohle reknu, tak se tomu smeje a rika, ze to neni pravda, ale ja mam pocit jako kdybych ho opravdu nepritahovala. Vecer, kdyz usne dite, tak by se mi strasne libilo pustit si film, lezet spolu na gauci a dal uz je to jasny… a kdyz chci, tak mi casto rekne, ze je unavenej. Me to hodne podkopava sebevedomi, prijdu si pak hnusna a nepritazliva. Strasne by me zajimalo, jak on to ma. Ja uz si casto predstavuju jiny muze, jaky by to s nima bylo, jelikoz mi chybi chybi ten mizsky chtic. Ale nikdy bych nenarusila nasi jinak rodinnou pohodu, neverou. Hold si o tom budu do smrti asi jen snit