Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kdochcekam píše:
@arada jojo, a já ještě Káju Maříka![]()
Budeš se divit, ale toho mám stabilně v nočním stolku spolu s jinými. není nic lepšího, když je člověku do ouvej. A víte, že se tam dá i najít pár zajímavých informací?
Nestydím se za to, co čtu. Spíš se přiznám, že momentálně jedu autory typu Božena Němcová, Baar, Klostermann, Rais Jirásek a podobné. Je neuvěřitelné, co se tam člověk všechno může dovědět. Styděla bych se jedině, kdybych nečetla. A sledovala přiboudlé TV seriály. I když chápu, že k žehlení jsou zřejmě ideální. Ale nežehlím, tak nesleduji.
@inkakřivák máš sušičku…jen mě tak zajímá proč nežehlíš..jinak já k žehlení mám zapnutou televizi a koukám na cokoliv, ale radši fotbal než seriály…to koukám jen jednou tejdne v pátek večer na Mattoniho jinak nekoukám na televizi vůbec…
@inkakřivák Já si takhle čítávám Foglarovky
A žehlím jen košile, u kterých si zásadně pouštím nějaký starší seriál (Black Books, IT Crowd, Black Adder…) nebo Top Gear. Na TV nekoukám vůbec a co tak poslouchám, jsem za to ráda.
@brumdinka Proč by měl člověk, který má sušičku ještě žehlit?
@Kajuli no proto jsem se ptala jestli ji má, že nežehlí…si mě nepochopila ![]()
Sušičku nemám. Já to vždycky hezky vypráskám, než to pověsím, vyhladím a ze šňůry rovnou skládám. Žehlím jen košile a kalhoty. Nežehlím jinak nic z toho důvodu, že mne to nebaví a je to dle mého zbytečnost. Kdysi jsem to dělala, bóže, když byly děti malinké, žehlila jsem i spoďárky. Inu blbost mládí. A nežehlím taky proto, že mám málo času a jinou práci. Pravda netvrdím, že jsem kdovíjaká hospodyně. Ale nevadí mi to. To si raděj sednu s knížkou.
@inkakřivák píše:
Sušičku nemám. Já to vždycky hezky vypráskám, než to pověsím, vyhladím a ze šňůry rovnou skládám. Žehlím jen košile a kalhoty. Nežehlím jinak nic z toho důvodu, že mne to nebaví a je to dle mého zbytečnost. Kdysi jsem to dělala, bóže, když byly děti malinké, žehlila jsem i spoďárky. Inu blbost mládí. A nežehlím taky proto, že mám málo času a jinou práci. Pravda netvrdím, že jsem kdovíjaká hospodyně. Ale nevadí mi to. To si raděj sednu s knížkou.
Nápodobně.
@inkakřivák píše:
Nestydím se za to, co čtu. Spíš se přiznám, že momentálně jedu autory typu Božena Němcová, Baar, Klostermann, Rais Jirásek a podobné. Je neuvěřitelné, co se tam člověk všechno může dovědět. Styděla bych se jedině, kdybych nečetla. A sledovala přiboudlé TV seriály. I když chápu, že k žehlení jsou zřejmě ideální. Ale nežehlím, tak nesleduji.
Taky skoro nežehlím a to mě žehlení i baví. Jen mám raději spoustu jiných věcí. Že jsem na nežehlení nepřišla už mnohem dříve
Já žehlila i ponožky.
![]()
Šmankote! I když nejsi první, znám taky takovou. A ta žehlila třeba pyžama zásadně z obou stran, aby byla jemnější. No hrůza. Ale já si myslím, že to chce prostě určitý věkový nadhled. Prostě my bohatěji obdařené zkušenostmi, už víme, co je a co není podstatné, že jo!
@inkakřivák ponozky ani spodary nezehlim
ale obcas tu zehlicku do ruky vzit musim ![]()
Však jo, já taky - ty košile nenávidím. Takže si je jako trubka střádám, pak jsou krásně přeschlé, přeležené, je jich spousta, no děs běs.
A košile zruším už za dva roky, jupí.
Příspěvek upraven 26.10.16 v 09:10
@inkakřivák píše:
Však jo, já taky - ty košile nenávidím. Takže si je jako trubka střádám, pak jsou krásně přeschlé, přeležené, je jich spousta, no děs běs.
já si košile žehlím, neříkám, že to je nějaká Honda, ale začínám u límečku
jinak jako aviváž doporučuji Cocolino…to má specifickou vůni
přeschlé a voňavé ![]()
@Inaris píše:
Holky, a čely jste Gabru a Málinku? Mně se to kdysi tááák líbilo…
Jo taky ji mám, ale čestné místo v nočním stolku nemá. Ovšem chystám se noční stolek trošku rozšířit na slušný regál, protože tam potřebuju nasáčkovat ještě asi 50 knih, takové ty nejnutnější.
@inkakřivák píše:
Jo taky ji mám, ale čestné místo v nočním stolku nemá. Ovšem chystám se noční stolek trošku rozšířit na slušný regál, protože tam potřebuju nasáčkovat ještě asi 50 knih, takové ty nejnutnější.
to bude teda maxi noční stolek. ![]()