Manžel moc nepomůže, ale přitom vše dělám špatně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
28.11.17 11:36
@Elisa30 píše:
@saadet: já jsem submisivní, ale spokojená nejsem, proto jsem založila tuto diskuzi. snažím se najít nějaké řešení, klidně ve formě poradny. Ale jako řešení nevidím odchod od manžela se kterým mám dítě. Není to už jen o mě. Navíc manžela samozřejmě miluji. Takto hrozně se chová co máme malou. Roky to byl vzorný manžel, v těhotenství se o mě staral krásně. Ano, vždy byl despota na pořádek, ale v této formě se to projevuje až cca posledních 5 měsíců. Ano, je to nesnesitelné a nechci tak žít, ale věřím že to můžeme alespoň zmírnit.

I když jsi submisivní, nemusíš si nechat od manžela líbit všechno. Je nutné stanovit si hranice, za které ten druhý nesmí. Jako třeba prohrabávat ti šuplíky, nebo tě peskovat jako malého fakana.Taky bych si vymínila čas jenom pro sebe a svoje aktivity. Využít služby jako paní na úklid a hlídání dítěte je dobrý nápad. A každopádně bych trvala na manželské poradně. Taky mě napadlo, jestli za tím není jiná žena. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
28.11.17 12:01

@Veronika.Berta Mně to nedá :mrgreen: Musím souhlasit se Svisticí… Žijeme asi podobně jako vy… Rekonstruujem dům, máme malé hospodářství, chlapa jako bonus mám od po do pá v práci a vrací se na víkend. A dost bojujeme co se týká mého „volna“. Dohady o tom, že jednou až dvakrát za měsíc má pohlídat syna (když neseženu jiné hlídání), abych mohla na tři hoď ky s koněm ven. On chce dělat na baráku, nechce se povalovat, to zas ne. Ale prostě nebere, že potřebuju na tu chvíli vypadnout od všeho… S dítětem se dost změní ještě víc než si představuješ. A někdy je dost těžké najít cestu schudnou pro oba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
28.11.17 12:15

Kobliha51: mě zase přijde dost na pováženou tvrdit, že mě uz manžel nema rád. Zejména když člověk nezná souvislosti. Já zde popsala problém a ne hezké chvíle, které samozřejmě máme. Manžel mi téměř denně řekne že mě miluje a jak jsem krásna, když se kouká na naše svatební fotky/rodinné tak se obcas rozpláče dojetím a všem vykládá jakou má krasnou skvělou ženu a dceru. Milenku nemá protože každou volnou chvíli tráví doma a na fotbal co ma 2× tydne me vzdy zve. Problém neni v lásce z jeho strany.

@All … ano je to o tom vymezit hranice a cas na volné aktivity…teorie je jednodušší než praxe ale prostě musíme, nebo to nedopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.17 12:33

@Elisa30 Podle mě se to samo nezlepší, spíš se to bude časem zhoršovat. Vidím u vás rysy, které byly u nás. Jen my jsem těch hezkých chvilek (že to bylo v pohodě) měli opravdu minimum.
Možná jsem to přehlídla, ale nespíte spolu proto, nemáš zájem Ty nebo on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
28.11.17 12:34
@Janasas píše:
@Kobliha51 tak každý je zvyklý na něco a má jinou normu, moje známá si plánuje miminko a přitom se s mužem bijí.. myšleno tak, že ona mu vysype, mouku na hlavu a on ji udělá modřiny.. a jiné.. nebo ona mu dá facku od ni strčí až odletí na pohovku

Bože, chudák pak to dítě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
28.11.17 12:51

@Elisa30 Tvoj ukol nie je nonstop makat. Domacnost aj dieta su aj manzela. Nie ze jemu padla - a ty co? Nonstop prevadzka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
28.11.17 12:59

Dalej manzel by nemal tebe hlidat dite, ale travit cas so svojim dietatom. To je rozdiel. K relaxu - my sa s manzelom bezne striedame, ze jeden ide sam na turu/bike/jogu/sadnut si s kamaratmi, ten druhy obstara obe deti a potom sa zas vymenime. Raz za rok si takto kazdy vezmeme volno pre seba aj par dni vkuse, aby sme dobili baterky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
28.11.17 13:17
@Elisa30 píše:
Moc všem dekuji za reakce, ani jsem nečekala jak mi to zvedne náladu, dá nové typy, pobaví a podpoří! :) :srdce: Každou zprávičku jsem si přečetla a přečtu a snad si z toho vyberu ty nejvhodnější typy na toho mojeho bručouna :D

Holka, mně to přijde, že sis z těch zpráv vybrala, co jsi chtěla slyšet. Najednou to není totální despota, je to „tvůj bručoun“. Buzeruje tě kvůli šuplíkům, ale o vztah se bude snažit jako citlivý a chápající chlap… a ty, která jsi už takhle jak na trní, se „budeš snažit ještě víc“. Řeknu ti to na rovinu: jsou lidi, co i kdybys byla ze zlata, měla svatozář a za dveřmi zástup bakterií na odchodu, které by ještě odnášely poslední prach z bytu, tak to nebude dost dobré. Já jen aby sis ještě víc nenaběhla.
A mimochodem, pokud dobře chápu, sex není poslední rok převážně z tvojí strany. Tohle bych řešila jako jeden z prvních bodů. Nemyslím tebe, ale váš partnerský život. Kdo z vás dvou se nechce bavit o tomhle, hm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
28.11.17 13:18
@Mala.ještěrka píše: Žádnému příčetnému člověku přeci nemůže vadit, že má někdo ve svých šuplících bordel! Spíš mi přijde, že na tobě naschvál hledá chyby. Nemá stresy v práci, které by si na tobě takhle vybíjel? Nebo není v tom náhodou nějaká milenka? Nebo spíš sexseznamka? Že pořád vysedává na netu a nemáte ani intimní život?

Prvni co me napadlo, je, ze na tobe hleda sebemensi chybicku…a ze v tom bude milenka :( neverim, ze chlap vydrzi mesic bez sexu
Mozna pocitove hazi vlastne vinu na tebe, i kdyz sam bude mit spatne svedomi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
28.11.17 13:27
@Elisa30 píše:
Ahoj všichni, hledala jsem v diskusích zda má někdo stejný problém ale nenašla jsem. Jak uz je zřejmé z názvu vlákna, manžel mi moc nepomáhá. Žijeme sami v praze a obě rodiny máme daleko, takže pomoc nepřijde od nikoho. Naštěstí máme fajn miminko co není náročné, ale myslím že nežádam moc když poprosim aby ji pohlídal 2 hodiny 1×tydne abych si mohla jít zacvičit… začnu tím, že když se malá narodila, pomáhal dost, ale pak den po dni ubíral a teď uz s ni není ochotný být sám vůbec. Já mam na starost celou domacnost, s tim mi taky moc nepomůže. To bych ještě brala, ale on je hrozný pedant a neustále mi nadává ze jsem něco neuklidila, neurovnala tak jak si představoval atd. Pritom máme naklizeno a denně navareno! Nejhorší bylo, když mi začal prohrabovat moje šuplíky a chodil za mnou a ukazoval co tam mam za bordel!! A kdyz má pocit že je teda nepořádek, tak je na mě hnusnej, nemluví se mnou a vyjede kvuli kazde kravine. Dále chodí do práce na 10 hodinu. Prosila jsem ho aby začal dříve aby byl dříve doma, tak to vždycky dělá tak týden a pak jsme tam kde jsme byli (muze klidne zacinat uz v 8 a nema nijak strasne náročnou práci). O vikendech ani nemluvím, to vstane klidně v 11!! V noci mi samozřejmě nepomáhá nikdy, protože on musí spat kvalitně aspoň 9 hodin. Naopak mi ještě nadává, když ho náhodou v noci vzbudím když posmrknu nebo jdu k malé (ona spi ve svem pokojíčku a my v ložnici vedle s otevřenými dveřmi).. Já ho nechávám spát, protože jinak je hnusnej. No a včera to vygradovalo, když jsem celou noc nespala (prostě mi to nešlo, malá spala pěkně celou noc). Druhý den jsem se postarala, on měl dovolenou, odpoledne jsem dala malou spát a poprosila jsem ho at ji vezme kdyby plakala a on že ok. Za 20 min mě vzbudil její pláč, tak jsem ji vzala a šla za nim. On neco dělal na pc a zavřel si dveře takže ji neslyšel! Když jsem se ho ptala proč ji nevzal tak jen odsekl že má práci a že to že jsem nespala je můj problém a ze budu spát v noci!! Tak jsme se začali hádat a on začal že on svůj ukol plní- zabezpečuje rodinu ( uznávám ze finančně máme opravdu nadstandard a můžu mit cokoliv) a ze ja jsem matka a nejsem schopná se postarat o 1 dítě, ze jiny zvládají klidne 3 a jestli si predstavuju ze budu každý den v sauně a s kamarádkma!!! Já byla sama venku od porodu 2×!!! A v saune 1× (malé je 6 měsíců) jen jsem se chtěla hodinu vyspat… strašně me zklamal… neříkám ze je to vždy špatné… než se malá narodila, byli jsme pár snů… strašně jsme si rozuměli, meli jsme spoustu zájmů, sportovali jsme, cestovali jsme po světě, studovali, navíc on je moc hezký chlap a já taky nevypadam špatně (ani ted po porodu! Jsem stejná jak dříve)… teď je to strašné :,( a intimně hrůza- za poslední rok jsme spolu spali 1×!! Navic mi keca do výchovy, vše je zle, dokonce podle něj i špatně kojim! Nechce s námi chodit na procházky ani nikam jezdit, 99 procent času sedí u pc nebo si něco dělá na mobilu, taky chodí na fotbal a sport si sám dělá od začátku jak je libo… trcime v praze a ja jsem pritom tak podnikava! Je to hrozné, jsem strašně nešťastná…mam pocit že jsem si brala jiného člověka… máme i hezké chvile, často mi večer dělá masáž, koukame na film, vtipkujeme, jako dřív…ale pak zase toto. Snažila jsem se s nim o tom mluvit ale je toho tolik a vždy se začneme hádat a nikam to nevede… mám v plánu mu napsat dopis… je to přece inteligentní a vzdělaný muž tak doufám že se pokusí něco změnit, protože jinak to nezvládnu :,( ja vim ze nas miluje a je mi věrný… ale takhle nejde žít… jen jsem se chtěla svěřit…

Píši sz :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
28.11.17 13:53

@růžový achát snad to tak neni no, rozhodne bych ji to neprala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
28.11.17 14:03
@růžový achát píše:
Co blbnete ženy? Proč by nutně měli být pánové sexuální mašiny a mít hned milenky??My před 15 lety měli jiny sexualní život, a dnes jsme rádi, že jsme rádi.. máme doma puberťaka a roční mimino,, tak máme co dělat a né vždy je na to vhodná chvíle. Všichni pánové nejsou stejní jako ti vaši predátoři co máte doma :mrgreen:, někteří jsou také lidi :P

Ale jednou ročně??? To už je podle mě málo i na „normálního chlapa“.
A to jsem si říkala, že my s naší frekvencí 3-4× za měsíc jsme na tom fakt blbě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
28.11.17 14:08

To je hrozné, být na všechno sama a ještě ho jeho dítě pomalu obtěžuje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
28.11.17 14:10

Pul roku bez sexu? Jsme spolu 23 let, tri deti, ale tohle teda neznam. Nevim, co on dela za praci, ale podle me te schvalne ponizuje. Ted uz nejsi lekarka, pro nej jsi jen uklizecka, pecovatelka, kucharka a navic na nem zavisla, coz se mu ocividne libi. Ubozak s komplexy a na tobe si je leci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
28.11.17 14:41

@růžový achát tak ono nejde o vyloženě sex, známá ta ho měla pomalu ob den a stejně si chlap našel jinou, ale spíš o tom celkově, jak píše..
SLovo miluji tě, je to slovo, záleží jak se teď chová.. Ted uvod co napsala mi opravdu přišel jak moje rodiče po 25letech, kdy prostě tam problém byl..
Ale ona sama musí vědět, jelsti chlap přijde, třeba přitulí se, a nebo aspoň něco pěkného řekne ne jenom, kde má utřít prach :mrgreen: A vůbec celkově, jelsti ho zajímá něco jiného jak naklizeno a nehledá jeonm chyby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí