Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Freeandwild píše:
Nikdy bych si nepořídila děti s člověkem, co nemá rád zvířata. Řešení tahle situace nemá.
jj, ty jsi ty, a on je on, me se zase prici zapachajici domacnosti po zviratech, chlupy, kam se podivas, ja bych si zas nikdy neporidila deti s clovekem, ktery zvirata polidstuje a sdili s nim a „jeden talir“, stejne tak bych si neporidila deti s kurakem, pro nekoho banalita, pro mnebylo vzdy jedno z kriterii pri vyberu partnera… a myslim, ze v partnerstvi je velmi dulezity respekt toho druheho a ne ze prijede chlap domu z montaze a v perinach najde kocku, aniz by mu o tom nekdo rekl…
@markytka3 píše:
jj, ty jsi ty, a on je on, me se zase prici zapachajici domacnosti po zviratech, chlupy, kam se podivas, ja bych si zas nikdy neporidila deti s clovekem, ktery zvirata polidstuje a sdili s nim a „jeden talir“, stejne tak bych si neporidila deti s kurakem, pro nekoho banalita, pro mnebylo vzdy jedno z kriterii pri vyberu partnera… a myslim, ze v partnerstvi je velmi dulezity respekt toho druheho a ne ze prijede chlap domu z montaze a v perinach najde kocku, aniz by mu o tom nekdo rekl…
Vždyť jo. Je to o výběru. Ta chyba nastala mnohem dřív, teď už se prostě cokoliv řeší blbě.
@Matt 02 píše:
Ne, musí ho chtít všichni, bez ohledu na to, kdo se bude o něj nejvíce starat a u kočky to platí dvojnásob. Třeba my máme vychovaný, hodný psy a člověk o nich doma ani neví. Kočka to je jiny, to je jinej level. A celkově mít zvíře se prostě dotkne celé rodiny. Pokud to zvíře žije, tak jak to má být, normálně v domácnosti. Pohled má podle mě pravdu a to mám kočky rád a mít kočku je tajn, ale tohle je prostě podraz. Ještě lže a vymyslí si a staví chlapa do strašný situace. Teď bude táta ten zlej, přitom chybu udělala máma. Nikdo jiný. O tohle jde. Proč mu jako nezavolala a nezeptala se, co si o tom myslí? Možná by tohle stačilo a reakce by byla úplně jiná.Teď je z toho akorát blbá situace, která má blbý a blbější řešení.
Tys to necetl cele, vis? Zakladatelka pise, ze mu volala, dokonce i deti mu posilaly fotky a on to povazoval za vtip. Nevim jak jste si tu nekteri naprosto jisti, ze mu zamerne lhala. Mozne to sice je (taky mi vrta hlavou, ze se po cistokrevne Britce nikdo neshani - i kdyz treba ma taky svuj pribeh), ale proc by v tom pripade jeste lhala nam tady, kdyz nam nic vysvetlovat nemusi. Evidentne se chlapa boji, boji se ho i deti, nemyslim, ze by byla sebevrah, aby si to lajzla a pritahla kocku domu zamerne, s tim, ze to nejak ukeca. I kdyz mozne je asi vsechno. ![]()
@Markéta80 píše:
@Silverine247 ten strach je fakt vidět
A ne? Proc tedy zaklada diskusi, proc si nedupne, ze kote kote chce ona i deti, kdyz se ho teda neboji? ![]()
@greenapple píše:
Mě by zajímala reakce nejen zakladatelky na to, kdyby si manža taky bez optání přivedl domů kočičku. Dvounohou třeba. No co, děti by si ji možná taky oblíbily, když by pěkně mňoukala. Když si může domů tahat žena, co se jí zrovna zachce, tak proč by nemohl on? Je snad manželka nějaká schvalovací komise?
Tak pokud nevidíš rozdíl mezi ženskou (těžká konkurence, má rozmnožovací schopnosti s lidmi, mluví stejnou řečí) a mezi zvířetem, pak holt máš trochu problém, který by bylo dobrý řešit ![]()
@Věčně naštvaná píše:
16 let jsem žila se psem, co jsem si vzala z útulku, pak přibyla ještě fenečka (měla jsem i králíka, 12 potkanů, v dětství myši a křečky). Bohužel už jsou všichni mrtví a víš co? Příteli jsme jasně řekla, že už doma žádné zvíře nechci. Partner má psa, o toho se starám, když je třeba, ale až nebude ani ten, už nepřistoupím na žádné zvíře. Děsně mě jejich odchody bolí, každého jednoho jsem obrečela. Jestli domů přivede dalšího psa aniž by to se mnou nějak předem řešil (nebo kočku, to je jedno), budu vážně zvažovat odchod. Ovšem partner je rozumný, takže jsem si téměř jistá, že by takový podraz neudělal (pokud by se mě tedy nechtěl snadno zbavit)
A reklas mu to? Ze dalsi pes uz ne?
Aby se s tebou pripadne stihnul vcas rozejit.
@markytka3 píše:
A tom se celou dobu bavime ne
Ja jsem treba oboje ![]()
@Silverine247 píše:
A ne? Proc tedy zaklada diskusi, proc si nedupne, ze kote kote chce ona i deti, kdyz se ho teda neboji?
v partnerství se nedupe, tam se dělají partnerské dohody, snad se to jednou naučíš ![]()
@nototo píše:
Tak pokud nevidíš rozdíl mezi ženskou (těžká konkurence, má rozmnožovací schopnosti s lidmi, mluví stejnou řečí) a mezi zvířetem, pak holt máš trochu problém, který by bylo dobrý řešit
to nic nemění na tom, že manželka není žádná schvalovací komise
@Silverine247 píše:
Tys to necetl cele, vis? Zakladatelka pise, ze mu volala, dokonce i deti mu posilaly fotky a on to povazoval za vtip. Nevim jak jste si tu nekteri naprosto jisti, ze mu zamerne lhala. Mozne to sice je (taky mi vrta hlavou, ze se po cistokrevne Britce nikdo neshani - i kdyz treba ma taky svuj pribeh),ale proc by v tom pripade jeste lhala nam tady,kdyz nam nic vysvetlovat nemusi. Evidentne se chlapa boji, boji se ho i deti, nemyslim, ze by byla sebevrah, aby si to lajzla a pritahla kocku domu zamerne, s tim, ze to nejak ukeca. I kdyz mozne je asi vsechno.
bože ty jsi naivně hloupoučká, no přece aby tu diskuzi omlátila manžovi o hlavu
@Silverine247 píše:
A ne? Proc tedy zaklada diskusi, proc si nedupne, ze kote kote chce ona i deti, kdyz se ho teda neboji?
dupat jako spratek? To snad není blbá a ví co ten druhý chce a nechce. kdyby měla strach z manžela tak rozhodně domů nepřinese zvíře když ví že manžel bude naštvaný. naopak, ideální čas když chlap na chvíli zmizí z domu tam hned přitáhne kotě a počítá že manžel pro klid raději ustoupí. napřed diskuze a pak činy a ne naopak
Už napsala normální inzerát? Ne, stále čeká až manžel ustoupí. jen aby inzerát nenapsal manžel
Dupání nohou je teda neskutečný přístup ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
to nic nemění na tom, že manželka není žádná schvalovací komise
A manzel ano, kdyz je to 3:1 (za predpokladu, ze deti jsou 2)?
@pohledzdruhestrany píše:
bože ty jsi naivně hloupoučká, no přece aby tu diskuzi omlátila manžovi o hlavu
No jiste, manza bude na diskusi zcela jiste zvedavy, co si mysli uplne cizi lidi, co s nima nezijou.
![]()
@Silverine247 píše:
A manzel ano, kdyz je to 3:1 (za predpokladu, ze deti jsou 2)?
Pořízení si takového závazku na deset i více let je tak velký zásah do chodu rodiny, že by s ním měli souhlasit všichni.