Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer,
musím Vás požádat, abyste své názory vyjadřoval slušně a bez urážek ostatních diskutujících. Věřím, že bez hádek bude diskuze příjemnější pro Vás všechny. =)
Děkuji za pochopení.
Hezký den ![]()
Terka
@Kfětoslava
no jo no, přišlo kotě k jejich domů, hledala po domech komu patří a děti si ho hned vzali do postýlky.,.
Nijak já si cizí kočka domů neberu.. Kdyby jo, t ak mámdoma utulek,.. několikrát k nám přišlo i kotě a pak jsem zjistila, že ob dům mají děti nové.. jak přišlo tak odešlo
Mě by zase nenapadlo si něco přivlastnit co neni moje.. ještě co neni uplně obxčejné…
Ale pokud si z města a děti vidí kotě jednou za rok, tak je to jasné, moje děti je vidí pomalu každý den nějakou koččičku a nebo kotátko, to máme všechny pobrat ![]()
Smutné, ale… Na vesnici nebydlíme v menším městě. Jednou jsem ji nalila mléko a už nikdy, najednou jsme jcih měli na dvoře 5 za dna dny. DOma má děda vlastní kočku na společné zahradě a chodí k nám dost cizích, co si sem tam zobnou.. proto bych cizí kotě nebrala
@admin píše:
@pohledzdruhestranyDobrý večer,
musím Vás požádat, abyste své názory vyjadřoval slušně a bez urážek ostatních diskutujících. Věřím, že bez hádek bude diskuze příjemnější pro Vás všechny. =)Děkuji za pochopení.
Terka
Hezký den
Terko sorry ![]()
Nestíhám ani docitat.. jsme na dovolené na Kypru … tady je koček plno … teď jsme se s malou vrátily z “krmeni”… kupujeme konzervy a malá krmí potulný divoký kočky okolo našeho bydlení ![]()
Jinak dodatek - obyc kočky jsou jiné, než mám rada já… to se přiznám.. u nás “jedeme” plemeno Ragdoll.. polokocka/polopes…. Nic neskrabe, nenici, aportuje, přijde na zavolání a je to “mimi”, co chce pořad mazlit ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
a co jsi jako čekala, jsi mentálně nedostatečná, to snad nemůžeš myslet vážně, myslíš, že ti chlap uvěří, že jsi to na něj nenarafičila???
Hle klíídek, bože to jsi takovej arogán??? To je manžel něco jako schvalovací komise nebo co voe??,
Moje dcera miluje zvířata a moc moc by si zasloužila zvířátko na mazlení a vůbec. Neznam jinou bytost, která by si to zasloužila víc. Jednou mě napadlo, že ji pořídim kotě. Manžel to ale důrazně odmítnul a vyargumentovsl a obhájil svůj názor. Nikdy bych domu nepořídila zvíře aniž by souhlasil.
@Královna Kosmíru píše:
Moje dcera miluje zvířata a moc moc by si zasloužila zvířátko na mazlení a vůbec. Neznam jinou bytost, která by si to zasloužila víc. Jednou mě napadlo, že ji pořídim kotě. Manžel to ale důrazně odmítnul a vyargumentovsl a obhájil svůj názor. Nikdy bych domu nepořídila zvíře aniž by souhlasil.
@nototo píše:
Hle klíídek, bože to jsi takovej arogán??? To je manžel něco jako schvalovací komise nebo co voe??,
Jen si nenechá kakinkat na hlavu.
Tady by človek mel myslet na to zvíře. Čert vem nejaky ego-strkanice. Kdyz ho v domacnosti nekdo nemusi.. je to prostor pro dalsi konflikty.
@Šarlota4 píše:
Je to tvoje vina, ja najit doma zvire ( kdyz jsme dohodnuti, ze zvire ne ), tak budu taky jecet.
On je ted za hajzla, ale celou situaci jsi vyvolala a zpusobila ty. Brecej kvuli tobe.
Je to tak. Chlap je docela v kleštích. Je za zlouna, ale zas říct „od mámy to byla chyba, neměla vám to slibovat, dohodnutí jsme nebyli“, tak to pochybuju, že to děcka pochopí. Nevím, to by musel být chlap s fakt přirozenou autoritou, aby si po tomhle udržel respekt dětí, ale jak vidím, tak ho nerespektuje ani vlastní manželka, která by teda měla mít rozum. Divná rodina. ![]()
Inzerovat to máš na stránkách, kde lidi zvířata adoptují, ne kde hledají svá ztracená zvířata. ![]()
@Magdaleeena píše:
Tož já přiznám za sebe, že bych si dupla.
Já chci ve svém životě „záležitosti“, na kterých mně záleží a který miluju.. a který mě nabíjejí. A kočky a zvířata (a nejen ony) to jsou. A co požaduji, to i nabízím. Nevadí mi energie, pozornost, čas, finance (statisíce) vynaložené do „záležitostí“, které naplňují partnera.
V mém případě by vůbec nehrozilo, že bych doma takový exemplář měla. Rozdílný vztah ke zvířatům by pro mě byla zásadní překážka pro společné soužití.
@admin píše:
@pohledzdruhestranyDobrý večer,
musím Vás požádat, abyste své názory vyjadřoval slušně a bez urážek ostatních diskutujících. Věřím, že bez hádek bude diskuze příjemnější pro Vás všechny. =)Děkuji za pochopení.
Terka
Hezký den
Jsem si dala tu práci a pročetla diskuzi a když už, tak by bylo potřeba napomenout i uživatelky, které titulovaly Pohleda výrazy jako hňup a omezenec atd.
A jinak nechápu tu potřebu práskání na sebe, tady poměrně častou, ale je to asi vizitka každého.
Možná by bylo dobré - jak paní učitelka ve škole - nejdřív zkusit na dotyčného práskače -„tytyty nežaluj!!!“ a třeba by se to holky časem naučily, že se účty vyřizují napřímo a ne takto podle za zády, stylem „pančelko, on si moc dovoluje, běžte ho trochu srovnat!!!“
.
@bigl píše:
Jsem si dala tu práci a pročetla diskuzi a když už, tak by bylo potřeba napomenout i uživatelky, které titulovaly Pohleda výrazy jako hňup a omezenec atd.
A jinak nechápu tu potřebu práskání na sebe, tady poměrně častou, ale je to asi vizitka každého.
Možná by bylo dobré - jak paní učitelka ve škole - nejdřív zkusit na dotyčného práskače -„tytyty nežaluj!!!“ a třeba by se to holky časem naučily, že se účty vyřizují napřímo a ne takto podle za zády, stylem „pančelko, on si moc dovoluje, běžte ho trochu srovnat!!!“.
Díky, ale já rád udělám hromosvod frustrovaným kočkofilkám. Možná i Terka z redakce je kočkofilka, tak nevnímá spravedlivě ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Díky, ale já rád udělám hromosvod frustrovaným kočkofilkám. Možná i Terka z redakce je kočkofilka, tak nevnímá spravedlivě
Ty si moc nefandi, že ta tebe kopu
, mě spíš sejří ten přístup a není to prvně, co tady diskutuju s adminkama o jejich potřebě banování a napomínání. Už jsem tu dost lobovala i za banování jiného chlapského šovinisty
.
A všecko jen proto, že si nějaká většinou frustrovaná uživatelka fouká svoje bubínka tak, že zatepla všecko nabonzuje a pak má ze sebe dobrej pocit.