Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mno, a teď si představ, že někdo má rád vdolky, někdo zase holky.
Já jsem ochotná velkoryse (se opakuju, ale vím, že tu hranici mám celkem posunutu) v životě chlapa kde co a to samé i vyžaduji.
Edit: Já věřím na to, že tam někde nahoře má celkem smysl pro humor. Dovedu si představit, že případná milenky, bude mít, světe div, doma koček víc než my. A to bych tedy těžko rozdýchávala
![]()
@pohledzdruhestrany píše:
tak jsme přesvědčenej, kdyby to přesně takhle zakladatelka podala, tak kočička může od minuty spát s dětma v postýlce a bude to win - win
Příspěvek upraven 25.08.21 v 18:00
@Venetia
Ferovost povazuju za kladnou vlastnost. I to postarani se o zvire.
Me na tom asi nejvic vadi ten situacni podraz. Ten zpusob. Dobre stalo se, prislo zvire Ok - pojdme to poresit co a jak. I tady bych pochopila, ze si zena dupne a bude chtit “vyhrat”.
Ale v tomhle pripade uz to bylo proste cele hotove, deti zalaskovane a konec pribehu.
Cele to pusobi strasne nahrane.
@Anonymní píše:
Dvě kočky byly plánované, s manželem dohodnuté. On nechtěl zprvu žádnou, ale s náruživým chlapem se dá manipulovat přes postelCo si budeme nalhávat, dělá to tak mnoho žen. A přes jídlo, samozřejmě.
Dva mini psíci taktéž byly dohodnuté (čivavy), stálo mě to hoooodně úsilí, chlap původně nechtěl žádného.
Výsledek? 2 kočky dohodnuté, dvě v následujících 3 letech posbírané po ulicích (celkem tudíž 4 kočky). 2 psíci dohodnutí, 2 nám svěřené o dva roky později a již zde zůstali, pátý se dokoupil na žádost mladší dcery jako dárek k narozeninám. Vše miničivavy. Takže psů 5.
Manžel? Spokojený, miluje je do jednoho a trpí, kdykoliv se něco s někým z nich děje. Je cíťa a nedá na ně dopustit. A takový to byl zprvu tvrďas!
tak asi se zakladadatelka tak nepředvádí v posteli jako ty..a hlavně, ty sis to pořádně od. *** a pak došlo k dohodě, zakladatelka nic nepředvedla a kočka je doma ![]()
edit adminem: vulgarismus
promiň, teď nemůžu chvilku odpovídat, protože mě to ROZPLAKALOdneska se o to vím pomazlím se svým morčetem
Já jsem z tebe taky dojata, to mi věř… tak ještě, ze mas to emimi ![]()
tak asi se zakladadatelka tak nepředvádí v posteli jako ty..a hlavně, ty sis to pořádně od. šukala a pak došlo k dohodě, zakladatelka nic nepředvedla a kočka je doma
@jannina1 píše:
Zakladatelko s manzelem si jeste sedni a domluv se na pravidlech. Treba, ze mu udelate pelisek v kuchyni do postele nepujde. Pokud se nedomluvite jako rozumni lide, kote, uz kvuli koteti samemu daruj nekomu hodnemu. Nenech manzela aby ho zavezl napr. nekam do poli nebo podobne. Zajemcu bude hodne.
Souhlas, s takovym clovekem bych se o nej bala. Nelze si to prosadit proti vuli zvirata nesnasejiciho clena rodiny. Zvire to vzdy vyciti a je pak problemove.
@Magdaleeena píše:
Mno, a teď si představ, že někdo má rád vdolky, někdo zase holky.
Já jsem ochotná velkoryse (se opakuju, ale vím, že tu hranici mám celkem posunutu) v životě chlapa kde co a to samé i vyžaduji.
Edit: Já věřím na to, že tam někde nahoře má celkem smysl pro humor. Dovedu si představit, že případná milenky, bude mít, světe div, doma koček víc než my. A to bych tedy těžko rozdýchávala![]()
![]()
takže tvoje největší noční můra je kočičí milenka? to fakt zní jako monstrum ![]()
Příspěvek upraven 25.08.21 v 18:03
manipuluješ s fakty, zakladatelka a manžel měli dohodu, že zvíře do bytu NE, předpokladem změny takové dohody je jednání, které neproběhlo, protože zakladatelka rovnou strčila kočku dětem do postele, tak prosím nelži
Já prosím Tebe, abys na moje příspěvky pokud je to možné nereagoval.
Nejsem na Tvoje reakce ani trochu zvědavá a bavit se sTebou rozhodně nebudu.
Děkuju.
@Silverine247 píše:
Ty tu zenskou manipulaci nachazis uz i v lednici a pod posteli, vid?
Je vidět, že nesnáší ženy i kočky.
@prokr píše:
Já prosím Tebe, abys na moje příspěvky pokud je to možné nereagoval.
Nejsem na Tvoje reakce ani trochu zvědavá a bavit se sTebou rozhodně nebudu.
Děkuju.
no až zas budeš lhát, tak to napíšu a můžeš z toho dostat třeba íčko ![]()
@topazio píše:
Je vidět, že nesnáší ženy i kočky.
On je snáší … ženy … ale ony jeho ne a odsud vzniká cely problém s nim ![]()
@LVLucie píše:![]()
Je to na houno, no… dělat si to pořad a pořad jen sám
a možná proto manžel zakladatelky nechce tu kočku, takže sorry, ale za to si zakladatelka může sama, že v posteli nepředvádí adekvátní výkony
@Anonymní píše:
Dvě kočky byly plánované, s manželem dohodnuté. On nechtěl zprvu žádnou, ale s náruživým chlapem se dá manipulovat přes postelCo si budeme nalhávat, dělá to tak mnoho žen. A přes jídlo, samozřejmě.
Dva mini psíci taktéž byly dohodnuté (čivavy), stálo mě to hoooodně úsilí, chlap původně nechtěl žádného.
Výsledek? 2 kočky dohodnuté, dvě v následujících 3 letech posbírané po ulicích (celkem tudíž 4 kočky). 2 psíci dohodnutí, 2 nám svěřené o dva roky později a již zde zůstali, pátý se dokoupil na žádost mladší dcery jako dárek k narozeninám. Vše miničivavy. Takže psů 5.
Manžel? Spokojený, miluje je do jednoho a trpí, kdykoliv se něco s někým z nich děje. Je cíťa a nedá na ně dopustit. A takový to byl zprvu tvrďas!
Jak se zvládá tolik psů?? Máme dva a uvažujeme o třetím, ale netuším ani jak to venčit a to jeden chodí na volno.
@LVLucie píše:
On je snáší … ženy … ale ony jeho ne a odsud vzniká cely problém s nim
ale puso, to je slabý ![]()
jo dání kočičky dětem do postele, aby se pomazlily a spaly s ní, to je taková podaná ruka k partnerský debatě o tom, jestli si necháme kočku
Protože děti se ptají jestli mohou zvíře pusinkovat a tahat do postele.