Manzel nesnese kote

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
25.8.21 17:24
@Kfětoslava píše:
Kočičku sis dlouho nepohladil ty, viď 8) zbývá ti jen pravacka a emimino.

já jsme levák kočko, a neboj na tu tvojí jsem nemyslel, bál bych se, že bude trochu opelichaná :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.8.21 17:26
@pohledzdruhestrany píše:
vždyť to píšu, holt musí zakladatelka respektovat, že si manža třeba najde milenku, dohody o věrnosti pak neplatí… protože… tu milenku určitě bude milovat, city, emoce, orgasmy, nebo nedejbože láska, to všechno musí zakladatelka pochopit, měla by nabídnout, přesně jak píšeš, toleranci, on jí to vrátí respektováním kočičky

Ty tvoje prispevky jsou fakt ztrata casu.Furt tam pletes milenky, sex, uplne mimo konstruktivni tema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.21 17:27
@LVLucie píše:
Už jsi s tím trapný …. :roll: Asi nema cenu to vysvětlovat, co už tady bylo x krát napsáno, ze jde tady o kompromis pro rodinu, kdy se menšina podridi většině s tím, ze většina bude mít radost ( máma a děti) a menšina ( manžel ) přece chce dělat radost své rodině … :nevim: A z milenky pro tatínka asi fakt tolik radosti pro většinu nebude…. Ty jsi fakt ukázkový kus vola :jazyk:

ahá, takže rodina teď bude fungovat tak, že když manža bude něco chtít, tak citovým nebo finančním vydíráním dostane na stranu děti a pak to bude zakladatelce mlátit o hlavu, že většina má přednost…takhle opravdu má fungovat model rodiny??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59417
25.8.21 17:28

@pohledzdruhestrany já chápu touhu po zvířeti, ale musí být alespoň nějaká dohoda. Já se ptala hned po seznámení jestli má rád psy a kdyby řekl že je nesnáší a doma by žádného nechtěl tak je to neřešitelné :?. Ale odpově´d byla že psa doma nikdy neměli, ale psy má rád. jen ne nic velkého a to mne jako odpověď stačilo :palec: Jsou situace kdy kompromis ani nejde, většinou kompromis je na nic. Ani jeden nebude spokojený :? kdyby ted manžel dotáhnul jakékoliv zvíře tak taky budou koukat. Ale manžel říká že většina péče bude na mne tak mne nechává volnou ruku. Ted teda skoro denně říká jak dlouho ještě fena poroste, bude í 5m tak ještě jo :lol: S oblibou jí říká že je kulturistka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.21 17:28
@jannina1 píše:
Ty tvoje prispevky jsou fakt ztrata casu.Furt tam pletes milenky, sex, uplne mimo konstruktivni tema.

pro natvrdlé kočkomilky jako ty..je to příklad nedodržování dohod v rodině, které byly učiněny… a je jedno, jestli jde o kočku nebo milenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.21 17:29
@Markéta80 píše:
@pohledzdruhestrany já chápu touhu po zvířeti, ale musí být alespoň nějaká dohoda. Já se ptala hned po seznámení jestli má rád psy a kdyby řekl že je nesnáší a doma by žádného nechtěl tak je to neřešitelné :?. Ale odpově´d byla že psa doma nikdy neměli, ale psy má rád. jen ne nic velkého a to mne jako odpověď stačilo :palec: Jsou situace kdy kompromis ani nejde, většinou kompromis je na nic. Ani jeden nebude spokojený :? kdyby ted manžel dotáhnul jakékoliv zvíře tak taky budou koukat. Ale manžel říká že většina péče bude na mne tak mne nechává volnou ruku. Ted teda skoro denně říká jak dlouho ještě fena poroste, bude í 5m tak ještě jo :lol: S oblibou jí říká že je kulturistka :lol:

touha po zvířeti je krásná, ale vmanipulovat takhle kočku až do postele je podraz a svinstvo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
25.8.21 17:29

Chlap, ktery by vyhodil kote do kulny pres slzy svych deti, by u me po lidske strance skoncil. Sobec jak vysity, to bude ten typ „nezivis, tak neprepinej“, co? Souhlasim s prispevkem, ze i v rodine ma existovat demokracie a mensina se podridit vetsine. Pokud to tedy nebyla ze strany zakladatelky habadura „vsak on si zvykne“, coz by teda rozhodne nebylo fer. Pokud je to opravdu tak, jak zakladatelka pise, tak s takovym nelidskym pristupem chlap deti leda nasmeruje k tomu, aby ho taky nekam odvezly, az na stara kolena zacne trochu zapachat a obcas udela nekde nejakou louzicku.

• Citovat
  • Upravit
6509
25.8.21 17:30

A vidíš, to je právě to v čem já jsem velkorysá :mrgreen: Za prvé nejsem absolutně žárlivá. Vůbec neřeším, kde a s kým. Když si přijdu milovaná :mrgreen: A jestliže se chlap zamiluje někde jinde, řeknu mu, pá, mělo se stát. Život je krátký na to se trápit. A řešit kočky, milenky.

@pohledzdruhestrany
vždyť to píšu, holt musí zakladatelka respektovat, že si manža třeba najde milenku, dohody o věrnosti pak neplatí… protože… tu milenku určitě bude milovat, city, emoce, orgasmy, nebo nedejbože láska, to všechno musí zakladatelka pochopit, měla by nabídnout, přesně jak píšeš, toleranci, on jí to vrátí respektováním kočičky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
25.8.21 17:31

Je vidět, že většina lidí tady o britkách neví vůbec nic. Britky jsou princezny mezi kočkama a do kůlny nepatří a ven už vůbec ne!) a k dětěm jsou skvělé, protože jsou klidné, v dospělosti až líné, buď se mazlí nebo spí. Znám několik lidí s britkama a nikdy si nikdo nestěžoval, že by ničila nábytek apod.
Určitě si jí nech a na manžela se vyprdni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
pro natvrdlé kočkomilky jako ty..je to příklad nedodržování dohod v rodině, které byly učiněny… a je jedno, jestli jde o kočku nebo milenku

Ty uz fakt pletes pate pres devate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593

Nečetla jsem celou diskuzi, takže se předem omlouvám pokud budu trochu mimo. Vadit by to nemělo nechci radit jenom vyjádřit názor.
Když teda shrnu situaci. Zakl. se ujala bezprizorního nalezence. Chtěla mu najít nové pány, to se ale nepovedlo, děti si na něj mezitím zvykly. Kočka je zdravá, čistotná, nemá problémové chování.
Opravdu jsem téměř jediná, kdo si tady myslí, že manžel zakl. by fakt neutrpěl žádnou zásadní újmu, kdyby už jenom kvůli ženě a dětem k té kočce svolil?
Chápu, že z toho není u vytržení pokud to měli nastaveno tak, že zvířata doma nebudou. Ale sakra život se přeci nedá vždycky naplánovat se vším všudy.
Vážně by Vám přišlo správnější, aby zakl. kotě vyhnala a dětem, řekla něco ve smyslu nepomůžeme mu, nejde to, protože tatínek… :think:
Já mám zvířata moc ráda, doma jich máme dost/ i kočky :) /, ale rozhodně ne raději než lidi a nejsem žádný fanatik.
Kdyby ta zakladatelčina kočka byla nějak nemocná, v tom smyslu, že by mohla někoho z rodiny ohrozit, někdo byl doma alergický, kočka kálela po domě, ničila věci ap. rozhodně bych měla pro manželův postoj daleko větší pochopení.
Takhle mi to ale přijde, že chlap je celkem bezcitný sobec, který je asi zvyklý, že je vždycky po jeho.
Nějak nevím v čem by ho dotyčná kočka mohla tak zásadně omezovat a komplikovat mu život, aby mu stálo za to takhle razantně jít proti ženě a dětem a nebrat žádné ohledy na jejich přání a pocity :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59417
touha po zvířeti je krásná, ale vmanipulovat takhle kočku až do postele je podraz a svinstvo

s tím souhlasím. Bud se dohodneme nebo nic. nesnáším citové vydírání. Na mne to vždy působí opačně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
25.8.21 17:32
@Venetia píše:
to je teda strasna zatez

Heled pokud nejsi na zvire nastavena a nechces mu proste ten cas obetovat, tak to zatez je. Me proste vadi 3 vikendy v mesici nekoho zadat o nakrmeni, nebo hlidani + dovolene, prodlouzene vikendy apod.
Tobe chlupy nevadi? Me jo, mame novej barak nechci mit podrapany gauc a chlupy v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.8.21 17:33
@Silverine247 píše:
Chlap, ktery by vyhodil kote do kulny pres slzy svych deti, by u me po lidske strance skoncil. Sobec jak vysity, to bude ten typ „nezivis, tak neprepinej“, co? Souhlasim s prispevkem, ze i v rodine ma existovat demokracie a mensina se podridit vetsine. Pokud to tedy nebyla ze strany zakladatelky habadura „vsak on si zvykne“, coz by teda rozhodne nebylo fer. Pokud je to opravdu tak, jak zakladatelka pise, tak s takovym nelidskym pristupem chlap deti leda nasmeruje k tomu, aby ho taky nekam odvezly, az na stara kolena zacne trochu zapachat a obcas udela nekde nejakou louzicku.

S timhle se neda mez souhlasit! Pro deti bude vyhozeni kocky psychicka ujma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
25.8.21 17:33
má doma chlapa, který kontinuálně zastává předvídatelnej názor..tvl, to je ale vada do života a do vztahu :lol:

Ne, sobeckyho necitu, ktery se nenecha trosku obmekcit ani vlastnimi detmi.

Dohoda muze byt treba ta, ze nebudeme bydlet s tchyni. Ale kdyz si zlomi nohu a potrebuje docasne pomoct, tak i ty dohody se daji prubezne upravovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí