Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janasas píše:
Zakladatelko, ještě dotaz, ty si mu ani nezavolala nic, a prostě si jednala tak, že si domůdonesla cizí kotě, hned si ho vzala někde na veterinu, hned si děti kotě dalo do postelí??
Já se chlapovi nedivím, proč si nevzala telefon a neřekla si mu co se stalo.. Třeba by nadával, ale věděl by o tom, a mohla si dětem říct, že to ještě neni hotová věc..
protože…cílený citový vydírání.. a když uvidí děti, jak pláčou, tak se možná obměkčí..partnerský svinstvo a nerespekt
Snad se chlap nepotento, maji zahradu, tak stejne kote az bude vetsi bude vetsinu casu tam.
Pokud ma ale manzel takovy pristup, kote darujte. Jak jsem psala, zajemci budou stat frontu a kote bude stastne nekde s pristupem do domu, do pelisku.
@pohledzdruhestrany píše:
protože…cílený citový vydírání.. a když uvidí děti, jak pláčou, tak se možná obměkčí..partnerský svinstvo a nerespekt
Drsné ale pravdivé.
Tož já přiznám za sebe, že bych si dupla.
Já chci ve svém životě „záležitosti“, na kterých mně záleží a který miluju.. a který mě nabíjejí. A kočky a zvířata (a nejen ony) to jsou. A co požaduji, to i nabízím. Nevadí mi energie, pozornost, čas, finance (statisíce) vynaložené do „záležitostí“, které naplňují partnera.
@jannina1 píše:
Prestav si ze jo.
Tak bys vedela, ze nikdo tady o kulne nic nepise. Vetsina napsala, ze je dobre, ze se postarala o kote, ale nemela ho davat detem do postele a nechat je si vytvorit vztah. Udajne udelala letaky i inzerci na netu.
Manzel s timhle problem nema! Ma problem s tim, ze si jej chce zena nechat. Byli dohodnuti, ze zvire domu ne. Tak co ma muz s detmi resit?
@jannina1 píše:
Snad se chlap nepotento, maji zahradu, tak stejne kote az bude vetsi bude vetsinu casu tam.
Pokud ma ale manzel takovy pristup, kote darujte. Jak jsem psala, zajemci budou stat frontu a kote bude stastne nekde s pristupem do domu, do pelisku.
snad se ženská nepotento, až si chlap dovede milenku…
@pohledzdruhestrany mě takto přijít domů a mít doma třeba pavouka, prostě řeknu ne..
On prostě nemá rád vzířata v posteli..
Zase nechápu, proč by nemohla být v předsíni a venku- tos nad kočky bývají ![]()
Příspěvek upraven 25.08.21 v 16:51
@Magdaleeena píše:
Tož já přiznám za sebe, že bych si dupla.
Já chci ve svém životě „záležitosti“, na kterých mně záleží a který miluju.. a který mě nabíjejí. A kočky a zvířata (a nejen ony) to jsou. A co požaduji, to i nabízím. Nevadí mi energie, pozornost, čas, finance (statisíce) vynaložené do „záležitostí“, které naplňují partnera.
tak o tom si ale s partnerem promluvíš DOSTATEČNĚ PŘEDEM. ne?
Ale houby to se ma zakladatelka jako nekde v muslimskych zemich vsechno dovolovat?
Takze konecne slovo ma mit chlap a cela rodina poslechnout?
snad se ženská nepotento, až si chlap dovede milenku…
To ke snad naprosty rozdil ne? Zajimalo by me, zda se chlap zakladatelky vse dovoluje?
@Anonymní píše:
@Markéta80 taky jsme tohle měli vyřešené, že nikdy zvíře. Pak jsme šli do útulku na nějakou akci podpory útulku, to bylo nejak na podzim a v létě jsme si z tama odvezli psa. Zvíře jsme nechtěli nikdy ani jeden. Navic jsme měli úplně nový byt a měli jet na dlouhou dovolenou. To se tak prostě někdy semele. Pejska máme už 14 let a byla to zpočátku šichta. Taky jsme říkali, že tedy nevkročí do ložnice. Tak to je taky jinakzakladatelku chápu, že se to tak nějak stalo.
Ale spíš co teď, že… Znovu bych řešila hledací akci. Opravdu velmi důsledně - aby manžel věděl a viděl, že fakt hledáš původní majitele. Asi jste menší vesnice, tak prostě oslovit i ty sousední.
Jinak k mé babičce se zase před lety zatoulalo stěně Špice, nějaký opravdu výstavní kus, fenka, čistokrevná. Je to možná víc jak 25 let. Taky majitele nikdy nenašli, bylo to intenzivní hledání. Nakonec zůstala u nich a dožila se 18 let.
jenže to rozhodnutí pak bylo společné a to je sakra rozdíl. Ani nevěřím že se stala taková náhoda
. proč to s manželem neřešila alespoň po telefonu? Ne doufat že manžel ustoupí
Tohle se prostě nedělá
Navíc jeho názor prostě věděla ![]()
@jannina1 píše:
To ke snad naprosty rozdil ne? Zajimalo by me, zda se chlap zakladatelky vse dovoluje?
A jak resite, kdyz kupujete treba nove auto?
@Janasas píše:
@pohledzdruhestrany mě takto přijít domů a mít doma třeba pavouka, prostě řeknu ne..On prostě nemá rád vzířata v posteli..
Zase nechápu, proč by nemohla být v předsíni a venku- tos nad kočky bývajíPříspěvek upraven 25.08.21 v 16:51
to je jasný, protože by každý den byly slzičky, aby mohla kočička do postele a kontinuálně by byl za bídáka
tak o tom si ale s partnerem promluvíš DOSTATEČNĚ PŘEDEM. ne?
Jak mohla vedet, ze se k nim zatoula kote?
@jannina1 a co když si na zahradu pořídí toho psa??? To tě nenapadlo, že byla domluva jiná..
Pes a kočka, jde to??? Taky se nemusí domlouvat
o to jde.. tento přístup a názro je fakt šílený..
Nejde o dovolení, a le o domluvu..