Manzel nesnese kote

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12885
25.8.21 16:36

Ja jsme v tomhle nastavena trochu jinak, proste bych si dupla a kote by bylo. Ale cekala bych taky, ze se o nej budu 100% starat ja. Jenze ja jsem strasny kockomil. Nastesti je manzel to same a mame dve, „kazdy jednu“ :oops:

Popravde netusim, jak tohle resit nekde, kde jeden zvirata miluje a druhy naprosto odmita. Sice jsi ho tam nemela nosit „natajnacku“ ale na druhou stranu, proc by mel mit konecne slovo zrovna ten, kdo ho tam nechce (pokud neni nejak smrtelne alergicky).

A hlavne poslouchat brecici kote v kulne a vyhrozovat, ja bych na toho cloveka byla lidsky nastvana, nechapala bych, jak to muze vydrzet. Ze bude brblat, jasne, ale nechat male kote samotne venku je proste krute, i kdyby pak melo jit eventualne pryc. Ale znova opakuju, ja mam toho hozene jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
25.8.21 16:36
@pohledzdruhestrany píše:
já jsem už tvůj idiotský postoj absurdně vyvážil, takže manžel si teď může pozvat milenku, až manželka nebude doma??
Klidně
  • Citovat
  • Upravit
9880
25.8.21 16:38

@Liberalissima no,a le ona si vzala kočku už někde k veterináři, děti naučla do postele.. prostě to se nedělá.. Měla počkat na něj.. A i kdyby držkoval, tak myslím, že by se lepší domluvili- třeba ve venkovní chodbě a nebo venku, jak přijít domu a kočka v posteli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.21 16:39
@Janasas píše:
Tak se zkuste domluvit, že bude kočka venku :nevim: Jako to, že bude v domě další,,, člen mají rozhodovat oba, když to napíšu trochu odlehčeně, tak taky by se mohlo stát, že manžel odjede na služební cwestu, ty se domluvíš mámou, že bude u vás bydlet, zařídíš ji v obyváku, místo a manžel přijede domů a má tam ubytovanou tchýní :mrgreen:
Prostě nevím, je to šílený přístup.. Mně kočka nevadí, ale třeba mi takto domů vzuít např. morče, křečky, a nebo, nějaké pavouky, tak prostě chchi taky, a by to dali pryč.Příspěvek upraven 25.08.21 v 16:35

manžel asi má teda právo si přivíst lidskou kočičku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12712
25.8.21 16:39
@Šarlota4 píše: :pankac: presne tak. Navic se to dotyka cele rodiny. Chlupy vsude, shaneni hlidani, veterinar bla bla.

Presne, nic chlupateho mi prah neprekroci i kdyby to byla miss kocka nebo pes..a nejsem charita, kocky nezachranuji, takze ani opacny pripad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.21 16:40
@Altavista píše:
Klidně

tak super, jen mu to musí zakladatelka říct, že mu tím tohle právo vzniklo, myslím že bude souhlasit, to jsme to pěkně vyřešili :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
25.8.21 16:41
@Janasas píše:
@Liberalissima no,a le ona si vzala kočku už někde k veterináři, děti naučla do postele.. prostě to se nedělá.. Měla počkat na něj.. A i kdyby držkoval, tak myslím, že by se lepší domluvili- třeba ve venkovní chodbě a nebo venku, jak přijít domu a kočka v posteli..

Tak cizí kočku samozřejmě beru k vetovi hned, člověk opravdu nechce doma riskovat nemocné zvíře.

• Citovat
  • Upravit
13955

@Liberalissima ptz se to dotyka cele domacnosti. Ja jsem takhle tlacena do psa. Ja ho proste nechci. A muz? Tuna reci jak se bude starat on ( uz jsme psa meli, byl zlatej a muz to s nim umel ). Realita je takova, ze ve svem pracovnim nasazeni nemuze stihnout psa vencit, krmit ani cvicit a o vikendu jsme vecne v lufte a psa hlidali moji rodice. Ve vsedni dny samozrejme ja :roll:
U nas by to dopadlo stejne s kockou, psem i papouskem.
No nic zatim je klid, zvire jsem vybarterovala ta neco jinyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257

Ale kotě k nim prislo samo, jak tu nekdo uvadi ze pritahli kote nebo ze udelali podraz… Je dobre jit detem prikladem, ze zvire neni nejaka vec, ktera se jednoduse vyhodi nebo necha svemu osudu. Kazdy normalni, moralni clovek, pokud uvidi vyhozene, zatoulane zvire, tak se postara.
Nemusi ho mit zrovna doma, ale muze dat letaky inzerce a najit noveho majitele.
Manzel holt nema srdce na prave miste, tak at to s detmi vyridi dale. Pokud budes inzerovat, tak na britske modre kote budes mit stovky zajemcu. Rozhodne ho ale nenechavej pres od odpor manzela vyhozene v kulne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
25.8.21 16:42
@pohledzdruhestrany píše:
tak super, jen mu to musí zakladatelka říct, že mu tím tohle právo vzniklo, myslím že bude souhlasit, to jsme to pěkně vyřešili :kytka:

On to má někdo zakázané?

• Citovat
  • Upravit
9880
25.8.21 16:42

Zakladatelko, ještě dotaz, ty si mu ani nezavolala nic, a prostě si jednala tak, že si domůdonesla cizí kotě, hned si ho vzala někde na veterinu, hned si děti kotě dalo do postelí??
Já se chlapovi nedivím, proč si nevzala telefon a neřekla si mu co se stalo.. Třeba by nadával, ale věděl by o tom, a mohla si dětem říct, že to ještě neni hotová věc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
25.8.21 16:43
@jannina1 píše:
Ale kotě k nim prislo samo, jak tu nekdo uvadi ze pritahli kote nebo ze udelali podraz… Je dobre jit detem prikladem, ze zvire neni nejaka vec, ktera se jednoduse vyhodi nebo necha svemu osudu. Kazdy normalni, moralni clovek, pokud uvidi vyhozene, zatoulane zvire, tak se postara.
Manzel holt nema srdce na prave miste, tak at to s detmi vyridi dale. Pokud budes inzerovat, tak na britske modre kote budes mit stovky zajemcu. Rozhodne ho ale nenechavej pres od odpor manzela vyhozene v kulne.

Cetla jsi ty same prispevky co ja? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.8.21 16:44
@Šarlota4 píše:
Cetla jsi ty same prispevky co ja? :lol:

Prestav si ze jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.21 16:45
@jannina1 píše:

kotě mohla ihned odvézt do útulku bez toho, aby si na něj děti zvykly, bylo by o něj postaráno a nechovali by s k němu jako k věci, takže ten tvůj melodramatickej výkřik je úplnej nesmysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
25.8.21 16:46

@pohledzdruhestrany přesně tak, můžer opravdu někomu patřit,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie