Manzel nesnese kote

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107559
25.8.21 17:03

Jste snad tři na jednoho, tak minimálně než někoho seženete at kote zůstane doma.
Vzdyt to je surové, co to je za člověka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107559
25.8.21 17:04
@Kriss Tina píše:
No jako já se mu nedivím, taky bych nadávala, kdyby mi muž dotahnul domu zvíře, bez předchozí domluvy. Snad musíš znát manželův postoj k mazlíčkům ne? Nebo jste nikdy dřív neřešili, že by někdo o nějakém uvažoval? Bylo fakt blbé manžela obejít a rovnou kotě nacpat dětem do postele, na takové rozhodnutí musí souhlasit oba rodiče, kteří v domě žijí, teď buď bude mít muž doma zvíře, co nechce, nebo ho budou děti nenávidět.

A co když jeden souhlasi plus děti a druhy ne. Kdo rozhoduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
25.8.21 17:04
Mnooo.. a právě kdyby řekl ne, tož si dupnu :mrgreen: A to nepíši jen o kočkách. Já, jestli mám nějakou výraznou vlastnost v partnerském vztahu, bjsrm velmi velkorysá. :mrgreen: A zároveň bych nemohla fungovat s mužem, který by nebyl velkorysý ke mně. Je mi nepříjemný se v životě točit kolem toho, jestli si domů pořídím kočku, jestli může jít chlap s kámoškou na kafe, jestli si pořídí další motorku, když už jich má několik. Já vlastně u muže trvám na nějakých 3-5 pro mě prioritách, jinak má volné ruce. A ano, když mi na necem záleží, umím si dupnout, hodně dupnout :mrgreen: A taková jsem já :)
@pohledzdruhestrany
@pohledzdruhestrany píše:
tak o tom si ale s partnerem promluvíš DOSTATEČNĚ PŘEDEM. ne?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.21 17:05
@Lucie_Sx píše:
Jestli je manzel zaprisahly odpurce zvirat, coz tak vypada, tak zadny kompromis neudela.

Na druhou stranu, zakladatelka ted na vlastni oci vidi, koho ze to ma doma. Ze ani kvuli detem neni schopen uhnout ani o milimetr. Napriklad kote nez vyroste doma a postupne ho poustet ven.
To by me osobne mrzelo asi nejvic.

Ale ted smirit se s tim, ze manzel je sobecky necita… Tezke.

(Psa bych neporizovala vubec, ten se z nej zcvokne i na te zahrade, staci jedna vyhrabana dira a okousane pantofle…).

má doma chlapa, který kontinuálně zastává předvídatelnej názor..tvl, to je ale vada do života a do vztahu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
@jannina1 píše:
Ale zakladatelka si ho snad nekoupila, ne? To by byl potom rozdil. S timto nikdo dopredu nepocital.

Nejsi prevlecena Lucenka?
Ano nikdo s tim nepocital, presto se zena zachovala uplne jinak nez jak bylo domluveno. Ptz ona znala dohodu, mohla se dle toho zaridit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
@Magdaleeena píše:
Mnooo.. a právě kdyby řekl ne, tož si dupnu :mrgreen: A to nepíši jen o kočkách. Já, jestli mám nějakou výraznou vlastnost v partnerském vztahu, bjsrm velmi velkorysá. :mrgreen: A zároveň bych nemohla fungovat s mužem, který by nebyl velkorysý ke mně. Je mi nepříjemný se v životě točit kolem toho, jestli si domů pořídím kočku, jestli může jít chlap s kámoškou na kafe, jestli si pořídí další motorku, když už jich má několik. Já vlastně u muže trvám na nějakých 3-5 pro mě prioritách, jinak má volné ruce. A ano, když mi na necem záleží, umím si dupnout, hodně dupnout :mrgreen: A taková jsem já :)
@pohledzdruhestrany

tak byste se předem včas rozešli a tohle drámo s kočkou by nenastalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
ty jsi normálně mentálně postižená… zakladatelka nasadila kočku dětem do postele, s manželem nic nekonzultovala apostavila ho před hotovou věc..přitom variant k rešení bylo plno - hned zatelefonovat, odvíz do útulku, nechat dočasně v kůlně, atd. atd.Příspěvek upraven 25.08.21 v 17:03

Co ty jsi vubec zac? Chlap, ktereho musi zenska poslouchat? Neumis diskutovat normalne slusne? Kde ctes ze meli domluveno, ze nikdy kote v dome nebude? Byla rec jen o psovi a tam je situace jina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
25.8.21 17:06

@Lucie_Sx já třeba nechápu, če cizí kotě si někdo vezme dovnitř do domua rovnou k dětem pod peřinu.. Mě to přostě přijde šílené.. nevidím v tom necitelnost, ale hloupost.. Protože se taky může stát, že někomupatří, a takto si vzít zvíře- pokud teda ještrě píše, že je nějaké to kotě vzhácnější..
Píše, že dali inzerát, tak to pak nechápu, proč děti na něj tak učila.. prostě mě to přidje, že hlavní viník je ona..
Co když se opravduněkdo ozve?? CO jim pak řkne, jaký příiald?? že se cizí zvířátka neberou…
Myslím, že spíš zvolila tu nejblbější cestu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.21 17:07
@Venetia píše:
A co když jeden souhlasi plus děti a druhy ne. Kdo rozhoduje.

platí uzavřená dohoda, ty když uzavřeš dohodu s ČEZem, tak co čekáš, že ti řeknou, když jim za 14 dní napíšeš, že ses rozmyslela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15048
25.8.21 17:07
aha, tak až bude manželka s dětma pryč, tak si do jejich postele dotáhne milenku…manželka nebyla doma, takže smolík…tvl, ty jsi hlavička snad to zakladatelka čte a dovolí manžovi lidskou kočičku podle úplně stejnýho principu

Ty jsi ale kus hňupa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.21 17:08
@Kfětoslava píše:
Ty jsi ale kus hňupa

taky ráda děláš sviňárny a nedodržuješ dohody v rodině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15048
25.8.21 17:09
@Janasas píše:
@Lucie_Sx já třeba nechápu, če cizí kotě si někdo vezme dovnitř do domua rovnou k dětem pod peřinu.. Mě to přostě přijde šílené.. nevidím v tom necitelnost, ale hloupost.. Protože se taky může stát, že někomupatří, a takto si vzít zvíře- pokud teda ještrě píše, že je nějaké to kotě vzhácnější..
Píše, že dali inzerát, tak to pak nechápu, proč děti na něj tak učila.. prostě mě to přidje, že hlavní viník je ona..
Co když se opravduněkdo ozve?? CO jim pak řkne, jaký příiald?? že se cizí zvířátka neberou…
Čím děti učila? Přišlo zatoulane kotě a hledala, komu patří. A ano kotě lidi hladi a zvlášť děti. Ty bys ho nechala v te kulne, případně hned útulek, ze?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257

Znamym se stalo podobne. A vite co? Deti v rodine maji take trochu nejake slovo, takze hlasovali, kdo je pro kocku a kdo ne. Zbytek se podvolil vysledkum hlasovani.To je normalni
demokracie kterou se maji deti ucit od mala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
@Lucie_Sx píše:
Jestli je manzel zaprisahly odpurce zvirat, coz tak vypada, tak zadny kompromis neudela.

Na druhou stranu, zakladatelka ted na vlastni oci vidi, koho ze to ma doma. Ze ani kvuli detem neni schopen uhnout ani o milimetr. Napriklad kote nez vyroste doma a postupne ho poustet ven.
To by me osobne mrzelo asi nejvic.

Ale ted smirit se s tim, ze manzel je sobecky necita… Tezke.

(Psa bych neporizovala vubec, ten se z nej zcvokne i na te zahrade, staci jedna vyhrabana dira a okousane pantofle…).

Dost tendencni..
Nicmene tohle je bohapuste vydirani.
Docela me prekvapuje, ze kdyz jde o cizi zvire, jdou stranou domluvene veci. Je to proste necita, ptz kotaaatko. Ja nevim no, ja bych dobreho muze za zatoulanou kocku nevymenila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.21 17:10
@Janasas píše:

celý to byla jen příprava situace, aby si koťátečko nechali a manža byl postavenej před hotovou věc, s kterou nebude moct nic dělat, ale trochu to nevyšlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí