Manzel nesnese kote

Anonymní
25.8.21 16:07

Manzel nesnese kote

Ahoj, prosim anonym. Je to pres tyden, co k nam prislo kotatko. Rozvesila jsem letacky, nechala vyhlasit rozhlasem a dala na internet, nikdo se neozval. Deti si ho zamilovaly, tak jsem ho pro jistotu vzala k veterinari, zda neni zacervene nebo jinak nemocne. Dokonce jsem se dozvedela ze to je cistokrevna britska modra kocka. Ale manzel kdyz se vratil po ctyrech dnech ze staze a nasel kotatko v dome tak spustil amok, ze zadne zvire doma nechce… az na par louzicek( muz nebyl doma) je kote cistotne a naucilo se hned na kockolit. Deti si ho berou do posteli, pusinkuji ho, mazli a manzel na mne jen hazi vycitave pohledy a absolutne semnou nemluvi. Vcera to dospelo k tomu ze kdyz kote tak maximalne v zahradni kulne, deti brecely, kote narikalo, tak jsme ho vzali zpet do domu, ale manzel se pred chvili vratil a nasel kotatko doma a silena hadka. Deti vystrasene kote opet v kulne. A ja nevim jak k tomu pristoupit a vyresit… dekuju za jakykoliv nazor

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78395
25.8.21 16:10

Nevěřím, že by nikdo nechtěl čistokrevné (no to asi není, papíry k němu asi nemáte :P ) britské kotě - když se briťáček objeví na stránkách útulku, jde na dračku,
a britské kotě do kůlny nepatří,
inzerujte, určitě se někdo najde, kdo ho bude chtít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
25.8.21 16:10

Vyměň manžela.
Ten můj taky prvně nechtěl kotě. A dnes máme 2 zrzky.
Jak staré je kotě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
25.8.21 16:11

No jako já se mu nedivím, taky bych nadávala, kdyby mi muž dotahnul domu zvíře, bez předchozí domluvy. Snad musíš znát manželův postoj k mazlíčkům ne? Nebo jste nikdy dřív neřešili, že by někdo o nějakém uvažoval? Bylo fakt blbé manžela obejít a rovnou kotě nacpat dětem do postele, na takové rozhodnutí musí souhlasit oba rodiče, kteří v domě žijí, teď buď bude mít muž doma zvíře, co nechce, nebo ho budou děti nenávidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59417
25.8.21 16:11

Tak tohle snad máte vyřešené jestli zvíře ano nebo ne? Taky to může brát jako schválnost když zrovna nebyl doma. Udělal ústupek že může být na zahradě. Určitě se na inzerát někdo najde. Zkus ifaunu, bazoš a pod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
25.8.21 16:17
@FraDeu píše:
Vyměň manžela.
Ten můj taky prvně nechtěl kotě. A dnes máme 2 zrzky.
Jak staré je kotě?

Přesně :palec:.

Modrá britka není kočička do kůlny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.21 16:18

To je fakt divný, že mu vadí, že nemá v rodině žádný slovo a že se mu bez předchozí domluvy dotáhne domů kotě. I kdyby to teď vypadalo slaďoulinký jako med, život v rodině to zásadně ovlivní… kam s ním na dovolenou, návštěvy veterináře, kdo se postará, když o víkendu doma nikdo nebude, atd…

Mě by to nasrštvalo teda totálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.21 16:19

Meli jsme dohodnute, ze se poridi pes az budou deti vetsi, ale opet jen na zahradu, coz se mi prici…davala jsem ihned na zvireciho detektiva a nikdo se neozval, detem jsem rikala, ze se mozna nekdo ozve, ze kote nekomu uteklo a ze u nas nezustane. Nikdo se ale neozval, a ja ted uz nemam srdce ho detem brat…deti breci a prosi, kdyz ho slyseji knoukat venku ale muz je neustupny, uz i naznacil ze ho proste odveze a bude klid a deti zapomenou :zed:

• Citovat
  • Upravit
21111
25.8.21 16:20
@Kriss Tina píše:
No jako já se mu nedivím, taky bych nadávala, kdyby mi muž dotahnul domu zvíře, bez předchozí domluvy. Snad musíš znát manželův postoj k mazlíčkům ne? Nebo jste nikdy dřív neřešili, že by někdo o nějakém uvažoval? Bylo fakt blbé manžela obejít a rovnou kotě nacpat dětem do postele, na takové rozhodnutí musí souhlasit oba rodiče, kteří v domě žijí, teď buď bude mít muž doma zvíře, co nechce, nebo ho budou děti nenávidět.

přesně a ještě citová vydíračka přes děti, to je fakt vztahový svinstvo, on teď bude před dětma za hajzla, co nemiluje tu rozkošnou kočičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
25.8.21 16:21

@pohledzdruhestrany a já jsem takto totálně donesla kočku tchanovcum, x let o ní jen mluvili, tak ji dostali..

Počítala jsem teda s tím, že si ji budu muset i odvézt a tchýně vypadala, že mi jí hodí na hlavu. Další místo jsem měla zajištěné.

Teď je to rodinný miláček, kočka nebo vnučka, někdy je to dost těžké rozhodování :lol: :lol:

Tohle kotě našli, někdy se stane, že zvíře prostě jen tak přijde.

• Citovat
  • Upravit
21111
25.8.21 16:22
@Anonymní píše:
Meli jsme dohodnute, ze se poridi pes az budou deti vetsi, ale opet jen na zahradu, coz se mi prici…davala jsem ihned na zvireciho detektiva a nikdo se neozval, detem jsem rikala, ze se mozna nekdo ozve, ze kote nekomu uteklo a ze u nas nezustane. Nikdo se ale neozval, a ja ted uz nemam srdce ho detem brat…deti breci a prosi, kdyz ho slyseji knoukat venkuale muz je neustupny, uz i naznacil ze ho proste odveze a bude klid a deti zapomenou :zed:

a co jsi jako čekala, jsi mentálně nedostatečná, to snad nemůžeš myslet vážně, myslíš, že ti chlap uvěří, že jsi to na něj nenarafičila???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.21 16:23
@Altavista píše:
@pohledzdruhestrany a já jsem takto totálně donesla kočku tchanovcum, x let o ní jen mluvili, tak ji dostali..

Počítala jsem teda s tím, že si ji budu muset i odvézt a tchýně vypadala, že mi jí hodí na hlavu. Další místo jsem měla zajištěné.

Teď je to rodinný miláček, kočka nebo vnučka, někdy je to dost těžké rozhodování :lol: :lol:

Tohle kotě našli, někdy se stane, že zvíře prostě jen tak přijde.

to je úplně jedno, o tom musí rozhodnout OBA a ne, že se kočka bez dohody strčí dětem, které teď srdcervoucně pláčou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505

Pokud manžel nepovolí, daruj koťátko do dobrých rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
@Anonymní píše:
Meli jsme dohodnute, ze se poridi pes az budou deti vetsi, ale opet jen na zahradu, coz se mi prici…davala jsem ihned na zvireciho detektiva a nikdo se neozval, detem jsem rikala, ze se mozna nekdo ozve, ze kote nekomu uteklo a ze u nas nezustane. Nikdo se ale neozval, a ja ted uz nemam srdce ho detem brat…deti breci a prosi, kdyz ho slyseji knoukat venku ale muz je neustupny, uz i naznacil ze ho proste odveze a bude klid a deti zapomenou :zed:

Proč vlastně nechce doma zvíře? Já vím proč nechci zvíře já, nesnáším ten násobný úklid, aby tu nebyly chlupy, ale co bych pro muže neudělala.

• Citovat
  • Upravit
Altavista
25.8.21 16:25
@pohledzdruhestrany píše:
to je úplně jedno, o tom musí rozhodnout OBA a ne, že se kočka bez dohody strčí dětem, které teď srdcervoucně pláčou

To by musel být chlapec doma, nebyl, smolík

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí