Manzel nesnese kote

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5173
25.8.21 17:10
@Kriss Tina píše:
No jako já se mu nedivím, taky bych nadávala, kdyby mi muž dotahnul domu zvíře, bez předchozí domluvy. Snad musíš znát manželův postoj k mazlíčkům ne? Nebo jste nikdy dřív neřešili, že by někdo o nějakém uvažoval? Bylo fakt blbé manžela obejít a rovnou kotě nacpat dětem do postele, na takové rozhodnutí musí souhlasit oba rodiče, kteří v domě žijí, teď buď bude mít muž doma zvíře, co nechce, nebo ho budou děti nenávidět.

Za 4 dny to stihla dat do rozhlasu, vyvesit letacky, dat na internet, nechat deti zamilovat se, vzit k veterinari a naucit na kockolit a vlastne se rozhodnout, ze si kocku nechaji. Ale napsat sms manzelovi, ze maji doma kocku, domluvit se jestli si ji nechat, to ne… to je ta komunikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.8.21 17:11
@Kfětoslava píše:
Ty jsi ale kus hňupa

Presne tak, slusne slovo na tohodle pisatele fakt neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
@jannina1 píše:
Co ty jsi vubec zac? Chlap, ktereho musi zenska poslouchat? Neumis diskutovat normalne slusne? Kde ctes ze meli domluveno, ze nikdy kote v dome nebude? Byla rec jen o psovi a tam je situace jina.

Vzdyt to psala sama zakladatelka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
@Šarlota4 píše:
Dost tendencni..
Nicmene tohle je bohapuste vydirani.
Docela me prekvapuje, ze kdyz jde o cizi zvire, jdou stranou domluvene veci. Je to proste necita, ptz kotaaatko. Ja nevim no, ja bych dobreho muze za zatoulanou kocku nevymenila.

a třeba má manža nějakou takovou zatoulanou kolegyňku, zmoklou kočičku, která potřebuje potěšit a potulit a tam najednou tyhle stejný principy neplatěj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.8.21 17:12
@hani28 píše:
Za 4 dny to stihla dat do rozhlasu, vyvesit letacky, dat na internet, nechat deti zamilovat se, vzit k veterinari a naucit na kockolit a vlastne se rozhodnout, ze si kocku nechaji. Ale napsat sms manzelovi, ze maji doma kocku, domluvit se jestli si ji nechat, to ne… to je ta komunikace.

Nenapadne te, ze pokud ma chlap takove diktatorske chovani, tak se ho boji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
@jannina1 píše:
Ale houby to se ma zakladatelka jako nekde v muslimskych zemich vsechno dovolovat?
Takze konecne slovo ma mit chlap a cela rodina poslechnout?

Přesně tak… “panicek” nechce a všichni se potento  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
@jannina1 píše:
Presne tak, slusne slovo na tohodle pisatele fakt neni.

jojo, to jsou emocičky, chudák kočička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15048
25.8.21 17:13
@pohledzdruhestrany píše:
taky ráda děláš sviňárny a nedodržuješ dohody v rodině?

A ty se realizujes i jinde než na emiminu? Kdykoli sem nakouknu, tak tu někomu nadavas nebo povysenecky rozdávas “rady”. Je v tom malý penis, nuda, žádná rodina, nezaměstnanost nebo něco jiného?
Bohužel už musím jít do obchodu a pak mám lístky do kina, jinak bych tu ve tvé společnosti chtěla strávit zbytek dne.

Příspěvek upraven 25.08.21 v 17:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
@hani28 píše:

:mrgreen: :palec: ona se chudinka bojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
@LVLucie píše:
Přesně tak… “panicek” nechce a všichni se potento :roll:

Pisi to tu hlavne zavili nepratele zvirat a snad nejaky zakomplexovany chlap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.21 17:14
@Kfětoslava píše:
S ty se realizujes i jinde než na emiminu? Kdykoli sem nakouknu, tak tu někomu nadavas nebo povysenecky rozdával “rady”. Je v tom malý penis, nuda, žádná rodina, nezaměstnanost nebo něco jiného?
Bohužel už musím jít do obchodu a pak mám lístky do kina, jinak bych tu ve tvé společnosti chtěla strávit zbytek dne.

u tebe nedošly argumenty, ty jsi ani žádný neměla :kytka: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15048
25.8.21 17:14
u tebe nedošly argumenty, ty jsi ani žádný neměla :kytka: :lol:

Jdi ty brepto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.21 17:15

Manzelovi jsem to ihned volala, nebral telefon, psala jsem smsky, deti posilaly fotky a on to bohuzel vzal jako ironii a srandu…

• Citovat
  • Upravit
21111
25.8.21 17:15
@jannina1 píše:
Pisi to tu hlavne zavili nepratele zvirat a snad nejaky zakomplexovany chlap…

je to protizvířecí spiknutí, teď jsi na to kápla :lol: ale já se odhalím, já jsem totiž v gangu psů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.8.21 17:16
je to protizvířecí spiknutí, teď jsi na to kápla :lol: ale já se odhalím, já jsem totiž v gangu psů :lol:

Nejsi zrovna vtipnej, spis trapnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria