Manzel nesnese kote

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
25.8.21 17:16
@Kfětoslava píše:
Jdi ty brepto

a pohlaď za mě kočičku, jestli nějakou máš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59421
25.8.21 17:17
@pohledzdruhestrany píše: :mrgreen: :palec: ona se chudinka bojí
:mrgreen: bojí a proto si klidně vezme domů cizí zvíře i když moc dobře ví že manžel bude naštvaný :mrgreen: Spíš očekávala že řekne tak když už tady je. navíc on nabídl kompromis, ale ten se zakl nelíbí :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.8.21 17:17
@jannina1 píše:
Co ty jsi vubec zac? Chlap, ktereho musi zenska poslouchat? Neumis diskutovat normalne slusne? Kde ctes ze meli domluveno, ze nikdy kote v dome nebude? Byla rec jen o psovi a tam je situace jina.

V té domácnosti se asi všechno točí kolem chlapa. Chudák koťátko, kvůli němu je zavřené v kůlně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
25.8.21 17:18
@pohledzdruhestrany píše:
a třeba má manža nějakou takovou zatoulanou kolegyňku, zmoklou kočičku, která potřebuje potěšit a potulit a tam najednou tyhle stejný principy neplatěj :lol:

Už jsi s tím trapný …. :roll: Asi nema cenu to vysvětlovat, co už tady bylo x krát napsáno, ze jde tady o kompromis pro rodinu, kdy se menšina podridi většině s tím, ze většina bude mít radost ( máma a děti) a menšina ( manžel ) přece chce dělat radost své rodině … :nevim: A z milenky pro tatínka asi fakt tolik radosti pro většinu nebude…. Ty jsi fakt ukázkový kus vola :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874

Tohle je složitý z více stran-
1. Očividně máš muže, který nesnese zvířata v domě- ok, tak to prostě má, každý jsme jiný a tak s tím pracujeme, že. Sama jsi ale musela vědět dopředu, že takto to muž prostě má a přesto nejede vlak.
2. Udělala jsi rozhodnutí přes jeho nevoli, bez jeho souhlasu, v době kdy nebyl doma.
V tom ti sice rozumím, protože i já jsem takhle rozhodnutí udělala a občas dělám, ale jsou to věci, které nejsou tak klíčové pro chod rodiny jako celku. Když udělám velké rozhodnutí bez muže, musím si ho taky umět ale dostatečně obhájit. ale to se prakticky nestává, protože ho vždy min. informuju přes mess, popřípadě se ho ptám.

No a teď jak z toho ven, že jo… Děti mají rádi kočičku, ty očividně už také, muž jí nesnese nebo max. venku.
Buď si v klidu sednete a najdete společný kompromis typu: Kočka smí jen tam a tam (dopředu ti říkám, že to moc nefunguje) a přes den bude venku (to záleží na povaze a britky jsou spíš povaleči, ale může být), (můžeš zmínit, že vlastnictví kočky přináší také určité benefity)
nebo lze udělat kočičí voliéru (ne každá kočka to snese) a kočka tam bude mít domek i na zimu, vše další potřebné k životu, atd.
Nebo najít kočce nový domov, ale vymanit si, že do té doby bude doma (opět lze vymezit prostory), protože malé kotě skutečně nepatří ven, není to pro něj moc zdravé.
Ten nový domov ale skutečně hledat (a fakt ho najdeš rychle) a dětem to něžně vysvětlit.
Rozhodně ale, si nepořizujte psa, protože s přístupem tvého muže by byl pes chudák a fakt bych mu nepřála jeho „život na zahradě“.

Každopádně.. obávám se, že tohle si vyžereš ještě dost, ať se stane cokoliv, i když chápu, že jsi to dělala v dobrém úmyslu, leč hloupě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509

Třeba, že? :think: Dovedu si představit, když žena neposlechne, že je to komplikace. :lol: Budiž mi útěchou, že asi mám i jiné hodnoty důležité pro partnera :P
Ne, chápu, že to může být i obráceně, zřejmě cosik na principu věta.
My jsme se učili, když člověk neví, že si má napsat rozvahu, levá, práva, plus mínus. Ale pozor, nefunguje to v případě citu, emocí. Jedno jediné plus převáží všechny mínusy a obráceně. A pro mě je právě důležitý tyto záležitosti, ke kterým se city a emoce vztahují, neřešit právě principem „veta“. V těch já potřebuji od partnera toleranci. A jak píši, to i vracím.

@pohledzdruhestrany
tak byste se předem včas rozešli a tohle drámo s kočkou by nenastalo :nevim:

Příspěvek upraven 25.08.21 v 17:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
25.8.21 17:19
@Altavista píše:
A co když prostě jen nečekala, že má doma takového vola?
Nějak si nedovedu představit člověka, který to zvíře nezachrání a těžko se pak odolává mláděti. A to jak svým tak tomu zvířecímu.Fascinuje mě že v tom chlapi hned vidí nějaké podrazy. Vždyť je to absolutní kravina (a já jsem ta kdo doma zvire nechce)

Tvrdíš něco, co není pravda. Nikdo neříká, že to zvíře nechce zachránit. Můžou se ho intenzivně zkoušet udat jak jinému zájemci, tak v útulku. V podstatě není problém do 24 hodin sehnat zájemce. Ale ono se asi tak nějak nechce. Chápu…

• Citovat
  • Upravit
21111
@Markéta80 píše: :mrgreen: bojí a proto si klidně vezme domů cizí zvíře i když moc dobře ví že manžel bude naštvaný :mrgreen: Spíš očekávala že řekne tak když už tady je. navíc on nabídl kompromis, ale ten se zakl nelíbí :?

kočkařka je diagnóza, tam žádný dohody, principy logiky a racionální argumenty nehrajou roli…protože…tááá kočička je tak roztomilá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
@Anonymní píše:
Manzelovi jsem to ihned volala, nebral telefon, psala jsem smsky, deti posilaly fotky a on to bohuzel vzal jako ironii a srandu…

Zakladatelko s manzelem si jeste sedni a domluv se na pravidlech. Treba, ze mu udelate pelisek v kuchyni do postele nepujde. Pokud se nedomluvite jako rozumni lide, kote, uz kvuli koteti samemu daruj nekomu hodnemu. Nenech manzela aby ho zavezl napr. nekam do poli nebo podobne. Zajemcu bude hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107601
25.8.21 17:20
přesně a ještě citová vydíračka přes děti, to je fakt vztahový svinstvo, on teď bude před dětma za hajzla, co nemiluje tu rozkošnou kočičku

přesně…totalne si to prodělal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
25.8.21 17:21
kočkařka je diagnóza, tam žádný dohody, principy logiky a racionální argumenty nehrajou roli…protože…tááá kočička je tak roztomilá :lol:

Kočka je vyčůraná. (vychcaná) Pes je blbej, ale upřímnej. Jako ve válce Roseových. :lol:

• Citovat
  • Upravit
15048
25.8.21 17:21
a pohlaď za mě kočičku, jestli nějakou máš :lol:

Kočičku sis dlouho nepohladil ty, viď 8) zbývá ti jen pravacka a emimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.8.21 17:22

Zakladatelko a co odepsal na fotky kotete?
Vyjadril se nejak co s nim udelate dale?

Příspěvek upraven 25.08.21 v 17:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.21 17:23
@Magdaleeena píše:
Třeba, že? :think: Dovedu si představit, když žena neposlechne, že je to komplikace. :lol: Budiž mi útěchou, že asi mám i jiné hodnoty důležité pro partnera :P
Ne, chápu, že to může být i obráceně, zřejmě cosik na principu věta.
My jsme se učili, když člověk neví, že si má napsat rozvahu, levá, práva, plus mínus. Ale pozor, nefunguje to v případě citu, emocí. Jedno jediné plus převáží všechny mínusy a obráceně. A pro mě je právě důležitý tyto záležitosti, ke kterým se city a emoce vztahují, neřešit právě principem „veta“. V těch já potřebuji od partnera toleranci. A jak píši, to i vracím.

@pohledzdruhestrany

Příspěvek upraven 25.08.21 v 17:20

vždyť to píšu, holt musí zakladatelka respektovat, že si manža třeba najde milenku, dohody o věrnosti pak neplatí… protože… tu milenku určitě bude milovat, city, emoce, orgasmy, nebo nedejbože láska, to všechno musí zakladatelka pochopit, měla by nabídnout, přesně jak píšeš, toleranci, on jí to vrátí respektováním kočičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107601
25.8.21 17:24
@Šarlota4 píše: :pankac: presne tak. Navic se to dotyka cele rodiny. Chlupy vsude, shaneni hlidani, veterinar bla bla.

to je teda strasna zatez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria