Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele my jsme od sebe 70 km. Zname se 7 let, 4 roky jezdime pravidelne sem a tam. Vic ja. No jeste 4 roky musime vydrzet, z vicera duvodu, a poridime si barak. Partner opusti Prahu, je tu celej zivot, ja moje milovane okresni mestecko s 3 detma a furou zvirat a otocime si zivot vzhuru nohama. Ale vyjimecny vztahy stojej za zemetreseni ![]()
Blba situace.
Asi bych v teto situaci cekala, ze se presune ten chlap.
Taky by bylo dobre vedet, jestli to takto nechce schvalne - jen se potkat 2× tydne a cau, zbytek mit svuj klidecek.
Vidět se 1-2 dny v týdnu ve vztahu na dálku je poměrně dost. Může to fungovat. Co vidím jako problém, že výhledově jeden z vás se bude muset přestěhovat nebo se přestěhujete oba někam společně. A podle popisu zakladatelky to vypadá, že nechce ani jeden. ![]()
@Tarjei píše:
@pohledzdruhestrany to se tyka stehovani mimo CR, ne?
jakože jen oznámíš, že děcko ve střídavce stěhuješ 200 km a mění teda i školu, kroužky atd., to si jako myslíš?
@pohledzdruhestrany píše:
Bez svolení otce se s dítětem přestěhovat nemůžeš
Mohu. Ale chci aby se viděli často ideálně denně nebo spolu byli půl na půl a to by s velkou vzdáleností nešlo. To tu ale řešit nechci…
@Tarjei píše:
@pohledzdruhestrany to se tyka stehovani mimo CR, ne?
Jj přesně tak. To tu ale řešit nechci…
@Anonymní píše:
Mohu. Ale chci aby se viděli často ideálně denně nebo spolu byli půl na půl a to by s velkou vzdáleností nešlo. To tu ale řešit nechci…
nemůžeš
@Ayo píše:
Vidět se 1-2 dny v týdnu ve vztahu na dálku je poměrně dost. Může to fungovat. Co vidím jako problém, že výhledově jeden z vás se bude muset přestěhovat nebo se přestěhujete oba někam společně. A podle popisu zakladatelky to vypadá, že nechce ani jeden.
Byla bych i svolná k tomu, ale mám obavu, abych pak nebyla v “cizím” městem s děckem sama když by to nevyšlo…. tak by to muselo být po delší době….
Příspěvek upraven 25.08.21 v 17:12
@pohledzdruhestrany píše:
nemůžeš
Nic nevíš o tom jak co je. Mohu… ber to jako fakt…. a nechci to tu řešit
.
@Tarjei píše:
Hele my jsme od sebe 70 km. Zname se 7 let, 4 roky jezdime pravidelne sem a tam. Vic ja. No jeste 4 roky musime vydrzet, z vicera duvodu, a poridime si barak. Partner opusti Prahu, je tu celej zivot, ja moje milovane okresni mestecko s 3 detma a furou zvirat a otocime si zivot vzhuru nohama. Ale vyjimecny vztahy stojej za zemetreseni
Ne, nevyslo mi to. Vzdalenost 800, po roce to krachlo z vice duvodu, ale podstatne bylo, ze jsem to nemohla udelat diteti ![]()
@Anonymní píše:to je krásný a po jak dlouhé době jste sestěhování začali plánovat?
Myslim tak pred dvema az tremi lety..neni to takhle jednoduchy ale nemenila bych.
Ahoj, cca půl roku se vídáme jednou dvakrát v týdnu. Žiju ve velkém městě s malým synem, který tu má tátu… syn je ve střídavce dle dohody… a on se kterým se vídám žije 200km daleko…. Myslíte si, že to může fungovat třeba rok a je reálné se pak zkusit sestěhovat? Zatím spolu jsme jeden, dva dny v týdnu a je to fajn. Plánovat to a řešit s ním zatím nechci. Jen sme se bavili, že nechce z maloměsta a já z velkoměsta bo on je tam zvyklý a já tu mám se synem vše což odkýval, že ano že to chápe…. ale jen obecný rozhovor…. Na plány do budoucna je moc brzo. Vyšlo to někomu a ze vztahu na dálku ste se sestěhovali i s dítětem a fungujete? Prosím anonym