Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych se za chlapem jako dětná do zahraničí nepřestěhovala. Po půl roce vztahu bych se touhle otázkou ani nezabývala.
Kdyby vztah držel dalších pár let, tak bych si o sestěhování promluvila. Ale on nemá děti, ty ano a jeho otce v ČR, takže bych to dítěti ani bývalému neudělala a očekávala bych chlapa tady s námi. Jinak bych ten vztah pustila.
@Tarjei píše:
Myslim tak pred dvema az tremi lety..neni to takhle jednoduchy ale nemenila bych.
Takže po cca roce až dvou? No to mi přijde velmi rozumné…
@Zeoli píše:
Já bych se za chlapem jako dětná do zahraničí nepřestěhovala. Po půl roce vztahu bych se touhle otázkou ani nezabývala.Kdyby vztah držel dalších pár let, tak bych si o sestěhování promluvila. Ale on nemá děti, ty ano a jeho otce v ČR, takže bych to dítěti ani bývalému neudělala a očekávala bych chlapa tady s námi. Jinak bych ten vztah pustila.
Nejedná se o zahraničí…. To bych nešla… ale jen třeba mimo velké město, ale ne nějak extra daleko….
@Anonymní píše:
Nejedná se o zahraničí…. To bych nešla… ale jen třeba mimo velké město, ale ne nějak extra daleko….
Super vytáhnout dítě z jeho prostředí kvůli motherfuckerovi, co se nechce stěhovat ![]()
@Anonymní píše:
To je snad jedno ne? Ta podstata se stejná. O stránku vpřed jsi psala o zahraničí.
@Zeoli píše:
To je snad jedno ne? Ta podstata se stejná. O stránku vpřed jsi psala o zahraničí.
@Zeoli píše:
Naopak to jedno není a je to mimo mísu…. A určitě jsem nic o stěhování do zahraničí nepsala…. podstata je jiná. Přejet z jednoho konce města na druhý může trvat i déle než hoďku což sjet za město může být i rychlejší….
Vlastně se to mého dotazu spíš netýká než naopak … podobně jako u toho druhého uživatele pohleduzdruhéstrany…. Ale třeba je to i má chyba, že jste dotaz nepochopili a řešíte tu zahraničí a brání děcka ze školky…. Proto nepíšu raději detaili, aby se to nezvrhlo do různých teorií…. Šlo mi spíš o zkušenosti těch co to zažili ![]()
To je těžké říct. My máme vzdálenost skoro 500 km, jezdím za ním jen já už 5 let. Nejdříve to nevypadalo na vztah, až poslední rok se to mezi námi prohloubilo. Myslím, že u vás je to krátká doba, měli byste zažít běžné situace. Začít třeba společnou dovolenou, prodloužit si pobyt u sebe, ať se vidíte jak reagujete na každodenní situace, pokud se shodnete, tak je reálné přemýšlet nad tím, co dál.
A ještě, já tedy svému příteli řekla, že stěhovat by se musel on, moje děti z jejich prostředí vytrhávat nechci a nebudu..