Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A nešlo by jméno ex přetetovat na tvoje? ty tetování by se měly vždycky dělat dělat tak, aby po výměně partnera to šlo snadno předělat na nového
Tetování se mi vůbec nelíbí.
Navíc se jménem ex, to je tedy extrém, to mělo být pryč už před svatbnou. Když sis ho vzala i s tetováním, tak už to asi nepotřebuje měnit.
Tak věděla jsi do čeho jdeš, když to má od začátku. A nikoho nemůžeš přimět si něco nechat odstranit. Neříkám, že by mi to nevadilo, ale lidi dělají tyhle chyby, a potom to takhle dopadá.
Spíš než odstranění bych navrhla to nechat přetetovat, hodně tatérů vykouzlí z hrůzy nádheru. A pokud chce na těle nosit jméno ex, to už je jeho volba, sice hloupá volba, ale co člověk nadělá. Spíš nechápu, jak někoho napadne si vůbec něco takovýho nechat vytetovat, to už samo o sobě o lidech vypovídá ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, tetování mi na manželovi vadí už od začátku, ale bohužel se mi ho nepovedlo přesvědčit aby si ho dal odstranit. Má ho na ruce a je dost velké, má tam srdce ve kterém je jméno jeho ex a ještě má vytetovanou její oblíbenou květinu. Manžel říká že to přeci nic neznamená, ale mě to dost vadí. Jak by bylo vám?
At si necha odstranit jmeno a pretetovat na tvoje. Tu kytku bych neresila.
@Anonymní píše:
Ahoj, tetování mi na manželovi vadí už od začátku, ale bohužel se mi ho nepovedlo přesvědčit aby si ho dal odstranit. Má ho na ruce a je dost velké, má tam srdce ve kterém je jméno jeho ex a ještě má vytetovanou její oblíbenou květinu. Manžel říká že to přeci nic neznamená, ale mě to dost vadí. Jak by bylo vám?
Kdyby mi to tak strašně vadilo, tak si s ním vůbec nezačínám. Teď to nemyslím zle ale jenom blbec si nechá vytetovat jméno přítelkyně a ještě k tomu do srdíčka. To si nechal dělat v 15?
@Anonymní píše:
Vadilo, ale odstranění tetování pěkně bolí a to co zůstane je fakt hnus
Já to manželovi taky říkala at si nenechává moje jméno a po letech se jméno zvětšilo a to by taky ničím už nepřekryl
Já bych si jméno nenechala ![]()
@Kaktusanda píše:
Kdyby mi to tak strašně vadilo, tak si s ním vůbec nezačínám. Teď to nemyslím zle ale jenom blbec si nechá vytetovat jméno přítelkyně a ještě k tomu do srdíčka. To si nechal dělat v 15?
Znám chlapa a holku co si jejich počáteční písmeno jména nechaly vytetovat na krk. Obřím písmem. No vydrželo jim to asi dva roky.
![]()
@Anonymní píše:
Já bych se tam nechala dopsat a byla bych spokojená.
Je vidět, že manželovo srdce je velké… ![]()
@Anonymní píše:
Je to primitiv. Mohl si to rovnou nakérovat na prsa. Ale je to jen malůvka. Kdysi s ní i spal. To ti nevadí, že teď pro změnu spí s tebou?
Sis ho neměla brát
dokud to jméno nevyřeší (třeba přetetováním).
Teď holt už to bere tak, že se kvůli tomu asi nerozvedeš, tak si nebude dělat násilí.
Jinak řeči, že to nic neznamená, si může strčit za klobouk. Kdyby to nic neznamenalo, už dávno by to jméno bylo schovaný v nějakým ornamentu třeba ![]()
Mě by to na chlapovi teda vadilo. Vadilo by mi, i kdyby si nechal vytetovat moje. Za mě je to hroznej kýč, ještě navíc nebezpečnej
Je to podobně stupidní jako nosit snubák ještě deset let po rozvodu.
@mackA159 píše:
Znám chlapa a holku co si jejich počáteční písmeno jména nechaly vytetovat na krk. Obřím písmem. No vydrželo jim to asi dva roky.![]()
Tak na sebe mají aspoň pěknou upomínku aby na sebe nikdy nezapomněli. ![]()
@free333 píše:
Já bych se tam nechala dopsat a byla bych spokojená.Je vidět, že manželovo srdce je velké…
a až se rozejdou srdce přetetovat na kosočtverec ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
a až se rozejdou srdce přetetovat na kosočtverec
Hlavně přidělat lístečky na další ženy… ![]()