Vadí mi manželovo tetování

Anonymní
25.8.21 12:55

Vadí mi manželovo tetování

Ahoj, tetování mi na manželovi vadí už od začátku, ale bohužel se mi ho nepovedlo přesvědčit aby si ho dal odstranit. Má ho na ruce a je dost velké, má tam srdce ve kterém je jméno jeho ex a ještě má vytetovanou její oblíbenou květinu. Manžel říká že to přeci nic neznamená, ale mě to dost vadí. Jak by bylo vám?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21111
25.8.21 13:01

A nešlo by jméno ex přetetovat na tvoje? ty tetování by se měly vždycky dělat dělat tak, aby po výměně partnera to šlo snadno předělat na nového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.21 13:01

Tetování se mi vůbec nelíbí.
Navíc se jménem ex, to je tedy extrém, to mělo být pryč už před svatbnou. Když sis ho vzala i s tetováním, tak už to asi nepotřebuje měnit.

• Citovat
  • Upravit
434
25.8.21 13:02

Tak věděla jsi do čeho jdeš, když to má od začátku. A nikoho nemůžeš přimět si něco nechat odstranit. Neříkám, že by mi to nevadilo, ale lidi dělají tyhle chyby, a potom to takhle dopadá.

Spíš než odstranění bych navrhla to nechat přetetovat, hodně tatérů vykouzlí z hrůzy nádheru. A pokud chce na těle nosit jméno ex, to už je jeho volba, sice hloupá volba, ale co člověk nadělá. Spíš nechápu, jak někoho napadne si vůbec něco takovýho nechat vytetovat, to už samo o sobě o lidech vypovídá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2252
25.8.21 13:02
@Anonymní píše:
Ahoj, tetování mi na manželovi vadí už od začátku, ale bohužel se mi ho nepovedlo přesvědčit aby si ho dal odstranit. Má ho na ruce a je dost velké, má tam srdce ve kterém je jméno jeho ex a ještě má vytetovanou její oblíbenou květinu. Manžel říká že to přeci nic neznamená, ale mě to dost vadí. Jak by bylo vám?

At si necha odstranit jmeno a pretetovat na tvoje. Tu kytku bych neresila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
25.8.21 13:03
@Anonymní píše:
Ahoj, tetování mi na manželovi vadí už od začátku, ale bohužel se mi ho nepovedlo přesvědčit aby si ho dal odstranit. Má ho na ruce a je dost velké, má tam srdce ve kterém je jméno jeho ex a ještě má vytetovanou její oblíbenou květinu. Manžel říká že to přeci nic neznamená, ale mě to dost vadí. Jak by bylo vám?

Kdyby mi to tak strašně vadilo, tak si s ním vůbec nezačínám. Teď to nemyslím zle ale jenom blbec si nechá vytetovat jméno přítelkyně a ještě k tomu do srdíčka. To si nechal dělat v 15?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59421
25.8.21 13:07
@Anonymní píše:

Vadilo, ale odstranění tetování pěkně bolí a to co zůstane je fakt hnus :jazyk: Já to manželovi taky říkala at si nenechává moje jméno a po letech se jméno zvětšilo a to by taky ničím už nepřekryl :lol: Já bych si jméno nenechala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21690
25.8.21 13:09

Nic neznamena…aha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
25.8.21 13:12
@Kaktusanda píše:
Kdyby mi to tak strašně vadilo, tak si s ním vůbec nezačínám. Teď to nemyslím zle ale jenom blbec si nechá vytetovat jméno přítelkyně a ještě k tomu do srdíčka. To si nechal dělat v 15?

Znám chlapa a holku co si jejich počáteční písmeno jména nechaly vytetovat na krk. Obřím písmem. No vydrželo jim to asi dva roky. :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
40531
25.8.21 13:18
@Anonymní píše:

Já bych se tam nechala dopsat a byla bych spokojená.

Je vidět, že manželovo srdce je velké… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.8.21 13:18
@Anonymní píše:

Je to primitiv. Mohl si to rovnou nakérovat na prsa. Ale je to jen malůvka. Kdysi s ní i spal. To ti nevadí, že teď pro změnu spí s tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
25.8.21 13:19

Sis ho neměla brát :lol: :lol: dokud to jméno nevyřeší (třeba přetetováním).
Teď holt už to bere tak, že se kvůli tomu asi nerozvedeš, tak si nebude dělat násilí.
Jinak řeči, že to nic neznamená, si může strčit za klobouk. Kdyby to nic neznamenalo, už dávno by to jméno bylo schovaný v nějakým ornamentu třeba :nevim:

Mě by to na chlapovi teda vadilo. Vadilo by mi, i kdyby si nechal vytetovat moje. Za mě je to hroznej kýč, ještě navíc nebezpečnej :mrgreen: Je to podobně stupidní jako nosit snubák ještě deset let po rozvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
25.8.21 13:24
@mackA159 píše:
Znám chlapa a holku co si jejich počáteční písmeno jména nechaly vytetovat na krk. Obřím písmem. No vydrželo jim to asi dva roky. :mrgreen: :lol:

Tak na sebe mají aspoň pěknou upomínku aby na sebe nikdy nezapomněli. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.21 13:28
@free333 píše:
Já bych se tam nechala dopsat a byla bych spokojená.Je vidět, že manželovo srdce je velké… :)

a až se rozejdou srdce přetetovat na kosočtverec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40531
25.8.21 13:37
@pohledzdruhestrany píše:
a až se rozejdou srdce přetetovat na kosočtverec :mrgreen:

Hlavně přidělat lístečky na další ženy… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí