Vadí mi manželovo tetování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21703
25.8.21 15:16

@meduzka23 Tvuj ex ted chodi s tvym oblicejem na…cem? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
25.8.21 15:24
@Anonymní píše:
Ahoj, tetování mi na manželovi vadí už od začátku, ale bohužel se mi ho nepovedlo přesvědčit aby si ho dal odstranit. Má ho na ruce a je dost velké, má tam srdce ve kterém je jméno jeho ex a ještě má vytetovanou její oblíbenou květinu. Manžel říká že to přeci nic neznamená, ale mě to dost vadí. Jak by bylo vám?

Přejmenuj se, změň oblíbenou květinu a líbit se ti bude :-).
Je to součást jeho minulosti, na začátku vztahu ti to nevadilo, tak nevím, jestli je zcela fér takový požadavek vznášet nyní, přestože jej chápu. Květinu bych neřešil, to jméno… asi by se mi také úplně nepáčilo, kdyby žena měla nad prsem,,Franta." To musím sportovně přiznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
25.8.21 15:56
@PaníBovaryová píše:
@meduzka23 Tvuj ex ted chodi s tvym oblicejem na…cem? :D

Na předloktí, blbec jeden… :roll: :D

• Citovat
  • Upravit
30638
25.8.21 16:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
25.8.21 16:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
25.8.21 18:17

Useknout, co taky jinyho. Beztak s tou rukou na ni i sahal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
25.8.21 18:31
@pohledzdruhestrany píše:
A nešlo by jméno ex přetetovat na tvoje? ty tetování by se měly vždycky dělat dělat tak, aby po výměně partnera to šlo snadno předělat na nového

Jasně, chce to vytetovat srdce a text „Miluju tě _________________“. Na čáru se pak propiskou / fixou doplní aktuální jméno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
25.8.21 18:33
@_BBQ_s píše:
Useknout, co taky jinyho. Beztak s tou rukou na ni i sahal :mrgreen:

A taky do ní něco strkal - to useknout taky. I když nevím, k čemu by jí pak byl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
25.8.21 18:35

Vím o jedné, co si na prsa nechala vytetovat jména dětí i s datumy narození. Děti nebyly její, ale jejího šamstra. Už spolu dávno nejsou, ona má pořád na prsou jména a data cizích děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.21 18:36
@Prof. Farnsworth píše:
Jasně, chce to vytetovat srdce a text „Miluju tě _________________“. Na čáru se pak propiskou / fixou doplní aktuální jméno :mrgreen:

to je nápad, takovou tou na cédéčka, aby to (dočasně) líp drželo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
25.8.21 21:08
@Krista 1 píše:
Nebo se nech přejmenovat na to, co tam má vytetované :lol: ;) :mrgreen:

Nebo si pořídit dceru a dát jí jméno po manželově ex, pak bude tetování taky aktuální a asi už vydrží :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
25.8.21 21:21
@mado píše:
Vím o jedné, co si na prsa nechala vytetovat jména dětí i s datumy narození. Děti nebyly její, ale jejího šamstra. Už spolu dávno nejsou, ona má pořád na prsou jména a data cizích děti.
@meduzka23 píše:
Přítelovo ex si takhle nechala vytetovat jejich datum výročí. :mrgreen: Můj ex si zas nechal vytetovat můj obličej. A to jsem ho varovala, že jestli to udělá tak je konec. :zed:

Bože čím ti lidé přemýšlejí :lol: to musela být láska jako trám, že měli takové zatmění mozku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
26.8.21 06:13
@Zlatývoči píše:
Bože čím ti lidé přemýšlejí :lol: to musela být láska jako trám, že měli takové zatmění mozku…

Paradoxně si to nechal vytetovat když už ten vztah šel do kytek. :D Nepochopím… On toho ale do dnes stále nelituje. Naopak je na to ještě hrdej. :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
21703
26.8.21 08:21
@mado píše:
Vím o jedné, co si na prsa nechala vytetovat jména dětí i s datumy narození. Děti nebyly její, ale jejího šamstra. Už spolu dávno nejsou, ona má pořád na prsou jména a data cizích děti.

8o chodici kronika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria