Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Noelia_Z píše:
Tak věděla jsi do čeho jdeš, když to má od začátku. A nikoho nemůžeš přimět si něco nechat odstranit. Neříkám, že by mi to nevadilo, ale lidi dělají tyhle chyby, a potom to takhle dopadá.Spíš než odstranění bych navrhla to nechat přetetovat, hodně tatérů vykouzlí z hrůzy nádheru. A pokud chce na těle nosit jméno ex, to už je jeho volba, sice hloupá volba, ale co člověk nadělá. Spíš nechápu, jak někoho napadne si vůbec něco takovýho nechat vytetovat, to už samo o sobě o lidech vypovídá
Ještě nikdy jsem neviděla, že by přetetovanim vznikla z hrůzy nádhera
, nemáš nějaké foto před a po?
Ježiš, to je amatérská chyba to s tím jménem. To si fakt nechá udělat jen hlupák.
Když už chci něco párového, tak nějaký symbol nebo společnou věc, aby se to u případné next mohlo zamluvit a nevysvětlovat. Se divím, že ti vůbec práskl, že ta kytka byla oblíbená jeho ex.
Ale myslím si, že to přeháníš. To jsi si sebou tak moc nejistá, že tě pár písmenek na jeho těle tak rozhodí? Z jeho strany by mohl teoreticky být ústupek, že si ho nechá přetetovat na něco jiného, ale na odstranění bych asi taky nešla.
Co te nechat pretetovat na zabarvene srdce, aby nebylo jmeno videt?
Eh já bych s takým nebyla.
To fakt může udělat jen blb.
Inteligentní člověk by tohle neudělal. ![]()
No odstranění je celkem náročný proces a dost to prý bolí, tak se mu nedivím, že se do toho nehrne. Co mu dát třeba dárek ve formě přetetování? Šikovný tatér udělá návrh a překryje staré tetování jiným motivem ![]()
@Mgree píše:
Eh já bych s takým nebyla.To fakt může udělat jen blb.
![]()
Inteligentní člověk by tohle neudělal.
a jakej je rozdíl mezi takovýmhle tetováním a uzavřením manželství? inteligentní člověk se ani nežení ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, tetování mi na manželovi vadí už od začátku, ale bohužel se mi ho nepovedlo přesvědčit aby si ho dal odstranit. Má ho na ruce a je dost velké, má tam srdce ve kterém je jméno jeho ex a ještě má vytetovanou její oblíbenou květinu. Manžel říká že to přeci nic neznamená, ale mě to dost vadí. Jak by bylo vám?
Když to nic neznamená, tak to může dát upravit tak, aby to jméno prostě zmizelo. A jo, taky by mi to vadilo. Když si nechá někdo vytetovat jména dětí, tak ještě ok, to je napořád. Ale jméno partnera nikdy.
@pohledzdruhestrany Když uzavřeš manželství, tak alespoň každý nevidí obří tetování se jménem ženy na ruce. V tomto případě jeho ex.
To pak musí být i pro novou ženu ponižující a trapné s takovým chlapem někam jít do společnosti. ![]()
@Mgree píše:
@pohledzdruhestrany Když uzavřeš manželství, tak alespoň každý nevidí obří tetování se jménem ženy na ruce. V tomto případě jeho ex.![]()
To pak musí být i pro novou ženu ponižující a trapné s takovým chlapem někam jít do společnosti.
a nejsou děti horší než obří tetování?? a kolik macech to dá s nimi jít do společnosti ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
a nejsou děti horší než obří tetování?? a kolik macech to dá s nimi jít do společnosti
Když jsme u tetování znám jednu, která má vytetované jména všech tří dětí vč. datumů narození.
Hrozné to je, ale její kůže, pak s tím musí chodit. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, tetování mi na manželovi vadí už od začátku, ale bohužel se mi ho nepovedlo přesvědčit aby si ho dal odstranit. Má ho na ruce a je dost velké, má tam srdce ve kterém je jméno jeho ex a ještě má vytetovanou její oblíbenou květinu. Manžel říká že to přeci nic neznamená, ale mě to dost vadí. Jak by bylo vám?
Tetovani je hnusne, nelibi se mi..hlavne je nadherne, kdyz je nevesta za princeznu a ma potetovane cele ruce, nohy a nevim co
![]()
Přítelovo ex si takhle nechala vytetovat jejich datum výročí.
Můj ex si zas nechal vytetovat můj obličej. A to jsem ho varovala, že jestli to udělá tak je konec.
Přijde mi to hodně směšné a to jsem co se týče tetování hodně otevřená. V životě bych si nic takového vytetovat nenechala. Pokud ti to tak hrozně vadí, tak v tom případě nechápu, proč sis s ním vůbec začínala. Začala si s ním s tím, že má vytetované jméno ex a teď bys chtěla aby to nechal odstranit.
Já bych si s chlapem, které má vytetované jméno své ex nezačala.
Spíš bych to nechala přetetovat, tatéři umí v dnešní době opravdové zázraky. Pokud ale on nechce tak ty se můžeš stavět na hlavu…
@Magical-eyes píše:
Ještě nikdy jsem neviděla, že by přetetovanim vznikla z hrůzy nádhera, nemáš nějaké foto před a po?
Občas se to povede, ale ty přetěžování jsou pak obří
@Russet píše:
Je to primitiv. Mohl si to rovnou nakérovat na prsa. Ale je to jen malůvka. Kdysi s ní i spal. To ti nevadí, že teď pro změnu spí s tebou?
Az na to, ze tuhle maluvku vsichni vidi. Zato svuj sexualni seznam nenosi na viditelnem miste…asi ![]()