Manzel nesnese kote

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
25.8.21 22:40
@bigl píše:
Ty si moc nefandi, že ta tebe kopu ;), mě spíš sejří ten přístup a není to prvně, co tady diskutuju s adminkama o jejich potřebě banování a napomínání. Už jsem tu dost lobovala i za banování jiného chlapského šovinisty :mrgreen:.
A všecko jen proto, že si nějaká většinou frustrovaná uživatelka fouká svoje bubínka tak, že zatepla všecko nabonzuje a pak má ze sebe dobrej pocit.

Je dobře, že tvá vrozená touha po spravedlnosti je genderově neutrální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
25.8.21 22:43
@pohledzdruhestrany píše:
Je dobře, že tvá vrozená touha po spravedlnosti je genderově neutrální :mrgreen:

Já jsem naprosto neutrální, pro mňa cigán jak černoch :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
25.8.21 22:49
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim anonym. Je to pres tyden, co k nam prislo kotatko. … A ja nevim jak k tomu pristoupit a vyresit… dekuju za jakykoliv nazor

nebudu procitat xy stranek, ale dle meho si chlapa vubec nevazis nebo tva mentalni uroven je hodne nizko… vy nejste pres tyden ve spojeni, ze by jsi zvedla telefon a vysvetlila mu situaci a optala se ho, kdyz vis, jaky ma pristup ke zviratum, zda mu nebude vadit, kdyz kote par dni zustane, nez se vyresi, co s nim?… nektere zenske si fakt zaslouzi, ze se k nim chlapi chovaji, tak jak se chovaji bo mit te doma, tak u mne rovnez nemas zadny respekt, bo kdyz ty si nevazis me, proc ja bych mel tebe… a to citove vydirani pres deti :zed:… jak by se tobe libilo, kdyby chlap detem rikal, jaky jsi podrazak, a ze to kote v kulne rve kvuli tobe… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
25.8.21 22:49
Díky, ale já rád udělám hromosvod frustrovaným kočkofilkám. Možná i Terka z redakce je kočkofilka, tak nevnímá spravedlivě :lol:

Hele dokud tu nepíšeš jak po kočkách střílíš jak jeden jinej expert tak dobrý. :palec: Ono tu defakto o žádnou kočku ani nejde. Tipuju, že by zakladatelčin muž úplně stejně vyváděl u nalezeného štěněte nebo morčete. Jde o princip.

• Citovat
  • Upravit
21111
25.8.21 23:01
@bigl píše:
Já jsem naprosto neutrální, pro mňa cigán jak černoch :jazyk: :jazyk:

Na tohle pozor, aby tě nějaká progresivní uživatelka nebonzla Terce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
25.8.21 23:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.21 23:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
26.8.21 01:30

Jsem tu jen na skok, diskuzi jsem nečetl, když tak sorry, jestli to už bylo. :oops:

Není to nějak jako „Manžel nesnese koťátko, tak ho musím dát pryč. Jmenuje se Karel, měří 180 cm…“ :think:

• Citovat
  • Upravit
7375
26.8.21 05:26
@aquarian píše:
Jsem tu jen na skok, diskuzi jsem nečetl, když tak sorry, jestli to už bylo. :oops:Není to nějak jako „Manžel nesnese koťátko, tak ho musím dát pryč. Jmenuje se Karel, měří 180 cm…:think:

S takovou prkotinou bych manžela vůbec neobtěžovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59419
26.8.21 09:18

Tam je prostě zásadní věc že zvíře doma nechtěli oba. zase vzít jakékoliv toulavé zvíře domů by mne nenapadlo :jazyk: Tady je ale až moc náhod ;) V dnešní době na inzerát kotě udá okamžitě. navíc jako že nalezenec a hned ho dá dětem do postele? Musela vědět co bude až se manžel vrátí domů. řešení bylo, ale rozhodně britka se neztratí je tak :lol: A manžel asi taky tuší že to bylo jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107588
26.8.21 09:37
Jen si nenechá kakinkat na hlavu.
Proste radeji bojujes nez milujes
@Královna Kosmíru píše:
Tady by človek mel myslet na to zvíře. Čert vem nejaky ego-strkanice. Kdyz ho v domacnosti nekdo nemusi.. je to prostor pro dalsi konflikty.
To mas pravdu. Nikdy bych nevzala zvire tam, kde ho jeden clovek nechce nedejboze nesnasi.
@bigl píše:
Ty si moc nefandi, že ta tebe kopu ;), mě spíš sejří ten přístup a není to prvně, co tady diskutuju s adminkama o jejich potřebě banování a napomínání. Už jsem tu dost lobovala i za banování jiného chlapského šovinisty :mrgreen:.
A všecko jen proto, že si nějaká většinou frustrovaná uživatelka fouká svoje bubínka tak, že zatepla všecko nabonzuje a pak má ze sebe dobrej pocit.

A ja vim ktera :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
26.8.21 09:42

Nechce se mi to celé číst, ale uvedl pan manžel nějaký důvod, proč zvíře v bytě nechce?

• Citovat
  • Upravit
21111
26.8.21 09:49
@Venetia píše:
Proste radeji bojujes nez milujes

Boj je součást lásky a nmnoho žen boj zbožnuje jako předehru :lol: Nepamatuješ na nedávnou diskuzi o ubohé zakladatelce, která měla tak hodného partnera, který se ani nechtěl pohádat, až jí to vehnalo do spárů hrubiána, který ji to udělal tak jako nikdo jiný a chudinku to semlelo, když jí hodňas požádal o ruku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
26.8.21 10:21

@Šarlota4 Jasne, pokud ten, co zvire chce, nema cas se o nej starat, tak to je samozrejme neco jineho. Ja bych napr chtela jeste psa, ale vim, ze momentalne mu nedokazu dat vsechno, co by potreboval (hlavne cvicak) a taky, ze by z toho nase starsi kocka mela prilis velky stres. Clovek musi mit trochu soudnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
26.8.21 10:47
@Venetia píše:
Mne je nepocbopitelne jak vubec muzou takovi dva jedinci souzit. I kdyby zadne zvire nemeli, projevi se to v nazorech, komunikaci.

Ano, vztah ke zviratum a kockam konkretne jsme resili snad na tretim rande :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí