Manzel nesnese kote

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silverine247
27.8.21 10:43

Zakladatelko, jak to dopadlo s tou Britkou? Doufam, ze neni v kulne. :?

• Citovat
  • Upravit
59420
27.8.21 11:15
@Silverine247 píše:
A manzel ano, kdyz je to 3:1 (za predpokladu, ze deti jsou 2)?
:mrgreen: děti ale nemají rozhodující právo jako dospělý. To by to dopadlo :mrgreen: Rozhodnout si můžou co jde, ale rozhodně ne takovou věc.

Zakl už nepíše tak možná brzo vyjde nějaký článek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
27.8.21 11:22
@Markéta80 píše: :mrgreen: děti ale nemají rozhodující právo jako dospělý. To by to dopadlo :mrgreen: Rozhodnout si můžou co jde, ale rozhodně ne takovou věc.Zakl už nepíše tak možná brzo vyjde nějaký článek :lol:

Tak nevime, kolik je tem detem let, jestli 3 nebo 10. S desetiletym uz se da domluvit, ze jen za urcitych podminek (napriklad bude pravidelne cistit kocici zachod) a takove uceni zodpovednosti mi prijde lepsi nez „kocka nebude, protoze jsem rekl NE“. :nevim: Doufam, ze se zakladatelka jeste ozve, te kocicky je mi moc lito.

• Citovat
  • Upravit
7375
27.8.21 12:10
@Silverine247 píše:
Zakladatelko, jak to dopadlo s tou Britkou? Doufam, ze neni v kulne. :?

Doufám, že ji manžel někde volně nevypustil. Pravé jsem jednu viděla na psím detektivovi, že se toulá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
27.8.21 13:36
@Silverine247 píše:
Dekuji. Nastesti nejsem v parnerstvi se sobcem, co by vyhodil zatoulane kote do kulny, kdyz mu doma breci deti, takze dupat nemusim. :mavam:

no, budes se divit, kocky ziji v kulnach, dokonce lovi mysi 🙈… jo a v partnerstvi se nedupe, to delaji jen male umanute deti, ale ocividne to nekterym
zustalo do dospelosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
27.8.21 13:54
@markytka3 píše:
no, budes se divit, kocky ziji v kulnach, dokonce lovi mysi 🙈… jo a v partnerstvi se nedupe, to delaji jen male umanute deti, ale ocividne to nekterym
zustalo do dospelosti :lol:

Jojo, to placici kote se v te kulne urcite melo dobre. :roll: Vis vubec neco o kockach, krome toho, ze je nemas rada? Tomu dupani muzeme rikat jak chceme, ale jak se teda chovas ty v situacich, kdy pro tebe pres neco nejede vlak - napriklad ze by si tvuj muz usmyslel, ze vyplatu prosustruje za svoje konicky a ty a deti se muzete jit past a trval by si na tom? Nebo vzdy drzis pusu a krok? Zrovna u tebe bych se divila, nic ve zlem samozrejme. :kytka: Snad to dava smysl, jak to myslim. Jak uz jsem psala ja si dupat nemusim, my se doma nastesti dokazeme dohodnout.

• Citovat
  • Upravit
13197
27.8.21 14:28
@Silverine247 píše:
Jojo, to placici kote se v te kulne urcite melo dobre. :roll: Vis vubec neco o kockach, krome toho, ze je nemas rada? Tomu dupani muzeme rikat jak chceme, ale jak se teda chovas ty v situacich, kdy pro tebe pres neco nejede vlak - napriklad ze by si tvuj muz usmyslel, ze vyplatu prosustruje za svoje konicky a ty a deti se muzete jit past a trval by si na tom? Nebo vzdy drzis pusu a krok? Zrovna u tebe bych se divila, nic ve zlem samozrejme. :kytka: Snad to dava smysl, jak to myslim. Jak uz jsem psala ja si dupat nemusim, my se doma nastesti dokazeme dohodnout.

tak muj partner, at si dela s penezma co chce, ja si sebe a sve deti v pohode uzivim, o spolecnem souziti mame financni DOHODU a kterou, kdyby jeden nebo druhy porusil, resilo by se to. v tomhle pripade zena udelala neco proti dohode, zatahla citove i deti, pokud kocku nasla, melaji dat do utilku, nabidnout dale a ne na ni citove navazat sve deti a ted chlapa s tim vydirat… a fakt mit doma zvire v posteli, ci citit smrad po prichodu domu, nachazet vsude chlupy, na to musi mit naturu vsichni clenove domacnosti. stejny nekomfort mam i v domacnostech, kde se kouri… si predstav prijit jednoho dne dom a tam sedi tvuj chlap s cigarem, smrad, kour…a ocekava, ze si zvyknes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
27.8.21 14:35

@Silverine247 a dupat si ve vztahu z jskehokoliv duvodu, je pro me neprijatelne, z obou stran… tak jako davani ultimat… budes de divit, po dvorku mi ted behaji 2 kotata, kluci pritele si je strasne prali, bo doma v byte je mit nechteji… ale ma to sva pravidla, nesmi do baraku, ja ho.vna neuklizim 👍 kdyz i nas nejsou je nakrmim, to zas jo. ale probehla DOHODA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37875
27.8.21 14:43
@markytka3 píše: .. si predstav prijit jednoho dne dom a tam sedi tvuj chlap s cigarem, smrad, kour…a ocekava, ze si zvyknes…

No co by? Dala by chlapa do kůlně! A nemusel by ani kouřit, stačilo by, kdyby začal smrdět, třeba by měl po úrazu vývod a pod.

Bože, jak je ten život jednoduchý, všechno nalinkujeme, naplánujeme a přes to nejede vlak. Děti si zvyknou, kočka to přežije, anebo taky ne, hlavně že platí dohoda.

PS: Ještě lepší řešení něž kůlna by byl králik na smetaně! ;) :mrgreen:

PSS: Manželka nikdy nechtěla kočku, kluk má náběh na alergii na kočičí srst, já nemám rád ten opruz a starání kolem toho, ovšem člověk míní, a Pán Bůh mění. Stačilo potkat malé koťátko na smetišti a je z toho naměkko celá rodina včetně mě a nalezenec se dokonce veze do ČR letadlem. Toho běhání, vyřizování a peněz kolem toho, a přesto nikdo nefrfle a za necelý měsíc je koťátko člen rodiny. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
27.8.21 14:45
@markytka3 píše:
@Silverine247 a dupat si ve vztahu z jskehokoliv duvodu, je pro me neprijatelne, z obou stran… tak jako davani ultimat… budes de divit, po dvorku mi ted behaji 2 kotata, kluci pritele si je strasne prali, bo doma v byte je mit nechteji… ale ma to sva pravidla, nesmi do baraku, ja ho.vna neuklizim 👍 kdyz i nas nejsou je nakrmim, to zas jo. ale probehla DOHODA

Ano, toto je dohoda, ale v pripade zakladatelky to smerovalo k „dohode“ kocku vyvezt nekam na pole, ze deti zapomenou. :zed: Jinak jsem rada, ze jsi na priteli financne nezavisla, mela jsem uvest jiny priklad asi - slo mi celkove o neakceptovatelne chovani, o neco, co bys proste neprekousla a partner by nebyl ochoten jakehokoliv kompromisu. V takovem pripade ty dohody probihaji jak?

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
27.8.21 14:47
@jege píše:
No co by? Dala by chlapa do kůlně! A nemusel by ani kouřit, stačilo by, kdyby začal smrdět, třeba by měl po úrazu vývod a pod.

Bože, jak je ten život jednoduchý, všechno nalinkujeme, naplánujeme a přes to nejede vlak. Děti si zvyknou, kočka to přežije, anebo taky ne, hlavně že platí dohoda.

PSS: Manželka nikdy nechtěla kočku, kluk má náběh na alergii na kočičí srst, já nemám rád ten opruz a starání kolem toho, ovšem člověk míní, a Pán Bůh mění. Stačilo potkat malé koťátko na smetišti a je z toho naměkko celá rodina včetně mě a nalezenec se dokonce veze do ČR letadlem. Toho běhání, vyřizování a peněz kolem toho, a přesto nikdo nefrfle a za necelý měsíc je koťátko člen rodiny. :jazyk:

Diky. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
27.8.21 14:57
@markytka3 píše:
tak muj partner, at si dela s penezma co chce, ja si sebe a sve deti v pohode uzivim, o spolecnem souziti mame financni DOHODU a kterou, kdyby jeden nebo druhy porusil, resilo by se to. v tomhle pripade zena udelala neco proti dohode, zatahla citove i deti, pokud kocku nasla, melaji dat do utilku, nabidnout dale a ne na ni citove navazat sve deti a ted chlapa s tim vydirat… a fakt mit doma zvire v posteli, ci citit smrad po prichodu domu, nachazet vsude chlupy, na to musi mit naturu vsichni clenove domacnosti. stejny nekomfort mam i v domacnostech, kde se kouri… si predstav prijit jednoho dne dom a tam sedi tvuj chlap s cigarem, smrad, kour…a ocekava, ze si zvyknes…

Jeste by me zajimalo jak se to dela takove navazani deti. Respektive jak predejit tomu, aby se dite do kotete nezamilovalo. :think:

• Citovat
  • Upravit
7375
27.8.21 15:12
@markytka3 píše:
zustalo do dospelosti :lol:

Jo, to je ten spotřební materiál. Něco uloví dravec, něco srazí auto, sem tam to sežere přiotrávenou myš. Přesně z těch důvodů nemáme kočku, protože na to je mám moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
27.8.21 15:13
@Silverine247 píše:
Jeste by me zajimalo jak se to dela takove navazani deti. Respektive jak predejit tomu, aby se dite do kotete nezamilovalo. :think:

Těžko. To byl o prázdninách vždycky boj kdo s koho. Když jsme objevili koťata dřív než děda, tak smolík. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
27.8.21 15:15
@jege píše:

PSS: Manželka nikdy nechtěla kočku, kluk má náběh na alergii na kočičí srst, já nemám rád ten opruz a starání kolem toho, ovšem člověk míní, a Pán Bůh mění. Stačilo potkat malé koťátko na smetišti a je z toho naměkko celá rodina včetně mě a nalezenec se dokonce veze do ČR letadlem. Toho běhání, vyřizování a peněz kolem toho, a přesto nikdo nefrfle a za necelý měsíc je koťátko člen rodiny. :jazyk:
:srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria