Manzel nesnese kote

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107557
25.8.21 19:21
@pohledzdruhestrany píše:
dětem jsem vyprávěl, když vysí. raly s kočkou, ty bájné příběhy, jak koucourek v noci přistoupil ke kleci s morčaty a tlapičkou nahmátnul morčátko a protože se přes mříže dál nedostal, tak vypapal jen hlavičku..postačilo několik barvitých líčení a kauza kočka nadobro pominula, a když nějaká cizí někdy přišla na návštěvu, moc dobře viděly, že tatínek nekecal a jak jí morčátka zajímají :lol:

Take jsem zacinala morcatkem, pak pribylo kote, sice by mu nic neudelalo, ale porad strkalo packy do jeho pribytku a nutilo ho behst kolecka. Nakonec jsem ho venovala jedne pani, ktera ho moc chtela co by milovnika pro sve morceci damy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
25.8.21 19:21

Podle tohoto se jednou v ne online životě poznáme, budeme s kočkama a občas si dupneme. :mrgreen:.. @Venetia Nemam co dodat, naprosto presne, souhlas s kazdym slovem.
I tu povahu mame podobnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.21 19:23
@Magdaleeena píše:
Podle tohoto se jednou v ne online životě poznáme, budeme s kočkama a občas si dupneme. :mrgreen:.. @Venetia Nemam co dodat, naprosto presne, souhlas s kazdym slovem.
I tu povahu mame podobnou :D

se mu nedivím, když Melanie se změnila na plastový monstrum, to ta kočička je příjemnější, to uznávám :lol:

Příspěvek upraven 25.08.21 v 19:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107557
25.8.21 19:23
@Magdaleeena píše:

Akorat ty mas lepší zivot s moznosti, tsk aspon, ze z toho tezi i ty čičiny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.21 19:26
@Magdaleeena píše:

Jo a u Hopkinse bych se bál, že to kotě sežere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34350
25.8.21 19:27
@greenapple píše:
Dámy, kolik z vás má doma kočku? Ono to totiž vážně není jen tak. Kočka stojí peníze (žrádlo, vet), čas a energii. Mít kočku je v podstatě skoro totéž jako mít malé dítě, musíte se jí stále věnovat, jinak jí zkazíte život. Pořídit si zvíře je obrovský závazek a nedivím se, že pokud někdo domů přitáhne „nalezené“ kotě a nezeptá se vás, jestli s takovým závazkem souhlasíte, tak jste naštvaný. Kočky miluju, jsou úžasné, ale musíte se o ně dobře postarat, a to taky každý nedává. A dát kočku do kůlny, kde je sama a bojí se tam, to je fakt týrání :cert:

Tak je jasný, že když si pořídím zvíře, tak musím počítat s tím, že se o něj musím postarat. Kočka mi teda ale jako mega náročná nepřijde. Neřeknu, kdyby si domů přitáhla koně, ale kočku? S tou kůlnou souhlasím, to je pro to kotě strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
25.8.21 19:31

Nedočítám celou diskuzi, takže se omlouvám jestli budu narážet na něco co už bylo zmíněné.

Já jsem neskutečný kočkař. :srdce: Kočičky miluju, celý život jsem vždy alespoň jednu měla a vždy alespoň jednu mít budu. Prostě si to nedokážu představit jinak. A tohle je zároveň důležitá věc, co očekávám od svého partnera. Že prostě budeme na jedné vlně.

ALE! Ty jsi zakladatelko věděla jaký má vztah on ke zvířatům od začátku. Je hezké, že ses o nalezené kotě postarala, ale bez předchozí domluvy jsi opravdu neměla dětem naznačovat, že by jste si ho mohli nechat. Doporučuju najít někoho, kdo se kotěte ujme ať chudinka nemusí trpět v kůlně. Trochu se mi nelíbí jak to teď hraješ přes děti. Je to tvoje chyba, že jsi jim to tak podala.

• Citovat
  • Upravit
749
25.8.21 19:35

Jsem obrovský kočkomil, máme koček celou bandu. Dříve jsem byl spíše psí člověk. Vyrostl jsem se psem a u nás doma dříve kočky byly na dvoře na vesnici, takže jsem si neuměl představit mít kočku doma. Po jedné návštěvě u známých, po smrti našich psů, jsem změnil názor. A teď už si to bez koček neumím představit. Stejně to má otec. Celý život tvrdil, jak kočka domů nepatří. Teď má doma čtyři a nedá na ně dopustit. Musel s tím ale souhlasit. Kdyby mu máma donesla domů kočku, bez jeho vědomí, je zle. To platí i naopak. A tak to bylo i u nás. Bylo to rozhodnutí obou a kočky přicházely postupně. Když prodávám koťata, jedna z věcí, která mě zajímá je, zda s tím souhlasí všichni členové domácnosti. Jednou jsem byl podveden, paní si pořídila dvě koťata, bohužel bez souhlasu manžela. Byla to češka žijící v zahraničí a koťata si odvezla mimo ČR a s klidem mi tvrdila, jak se na ně manžel těší. Na koťata ode mě čekala přes rok a přesto vše bylo bez vědomí drahé polovičky. Pěkně se jí to vymstilo. Po měsíci mi ubrečená i s nasraným manželem přivezla koťata zpět, manželovi to stálo za to absolvovat cestu přes půl Evropy. Tohle se zkrátka nevyplácí a dle mého se to v manželství nedělá. Druhá věc je ta, že je pro mě nepředstavitelné žít s někým, kdo vyšoupne kotě z baráku, ale tohle jsou věci, které se mají vyřešit na začátku vztahu a měnit je pouze v případě, pokud souhlasí oba, po vzájemné domluvě. Určitě ne za zády toho druhého. To bych řádil taky. Tady nejde o kočku, tady jde o respekt k druhé polovičce, milá zakladatelka udělala z chlapa blbečka.

Příspěvek upraven 25.08.21 v 19:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.21 19:38
@Ja-rekk píše:
Jsem obrovský kočkomil, máme koček celou bandu. Dříve jsem byl spíše psí člověk. Vyrostl jsem se psem a u nás doma dříve kočky byly na dvoře na vesnici, takže jsem si neuměl představit mít kočku doma. Po jedné návštěvě u známých, po smrti našich psů jsem změnil názor. A teď už si to bez koček neumím představit. Stejně to má otec. Celý život tvrdil, jak kočka domů nepatří. Teď má doma čtyři a nedá na ně dopustit. Musel s tím ale souhlasit. Kdyby mu máma donesla domů kočku, bez jeho vědomí, je zle. To platí i naopak. A tak to bylo i u nás. Bylo to rozhodnutí obou a kočky přicházely postupně. Když prodávám koťata, jedna z věcí, která mě zajímá je, zda s tím souhlasí všichni v domácnosti. Jednou jsem byl podveden, paní si pořídila dvě koťata bez souhlasu manžela. Byla to češka žijící v zahraničí a koťata si odvezla mimo ČR a s klidem mi tvrdila, jak se na ně manžel těší. Na koťata ode mě čekala přes rok a přesto vše bylo bez vědomí drahé polovičky. Pěkně se jí to vymstilo. Po měsíci mi ubrečená i s nasraným manželem přivezla koťata zpět, manželovi to stálo za to absolvovat cestu přes půl Evropy. Tohle se zkrátka nevyplácí a dle mého se to v manželství nedělá. Druhá věc je ta, že je pro mě nepředstavitelné žít s někým, kdo vyšoupne kotě z baráku, ale tohle jsou věci, které se mají vyřešit na začátku vztahu a měnit je pouze v případě, pokud souhlasí oba, po vzájemné domluvě. Určitě ne za zády toho druhého. To bych řádil taky. Tady nejde o kočku, tady jde o respekt k druhé polovičce, milá zakladatelka udělala z chlapa blbečka.

Amen č. 2 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
25.8.21 19:48

Ty obrázky nejsou pro Tebe :lol:
Muži a kočky, ani jedno Tě, jak jsi tu xkrát v diskuzi, ehm, naznačil, u Tebe nepřipadá v úvahu. A dodáváš, že z logiky věci ani Tvé partnerky :lol: :kytka:
Dala jsem zde fota, protože muž s kočkou :srdce: :lol:
a toto budiž důkazem, že i takoví se najdou. A to ani nevkládám náhodné fotky celebrit, které své ženy milují a, ehm, „nechají“ :roll: ji milovat i kočky :lol:

@pohledzdruhestrany
@pohledzdruhestrany píše:
Jo a u Hopkinse bych se bál, že to kotě sežere :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.21 19:51
@Magdaleeena píše:
Muži a kočky, ani jedno Tě, jak jsi tu xkrát v diskuzi, ehm, naznačil, u Tebe nepřipadá v úvahu. A dodáváš, že z logiky věci ani Tvé partnerky :lol: :kytka:
a toto budiž důkazem, že i takoví se najdou. A to ani nevkládám náhodné fotky celebrit, které své ženy milují a, ehm, „nechají“ :roll: ji milovat i kočky :lol:@pohledzdruhestrany

Tak to se za svojí neurvalost hluboce omlouvám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
25.8.21 19:56
@Magdaleeena píše:
a toto budiž důkazem, že i takoví se najdou. A to ani nevkládám náhodné fotky celebrit, které své ženy milují a, ehm, „nechají“ :roll: ji milovat i kočky :lol:@pohledzdruhestrany

Ono je nějak neobvyklé, že by muži měli rádi kočky? :think: Ze svého okolí to vidím většinou naopak. Nevrlé paní, že kočka bude nechávat chlupy a bude naťapáno - prostě otázka hygieny. Chlapi jsou většinou větší pohodáři. Dají kus salámu a pak si užívají jak kolem nich ty chlupaté stvoření zamilovaně skákají. :mrgreen:

Ale je pravda, že neznám v mém okolí prakticky žádného muže posedlého čistotou, takže jsem ten argument od nich ani zákonitě nemohla nikdy slyšet no. A neznám prakticky jiný omílaný argument kolem vlastnictví zvířat. Respektive jo, ale většinou jsou to jednoduše řešitelné banality. Takže mi z toho logicky vychází, že muži mají zvířata mnohem raději. :pankac: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
6509
25.8.21 20:06

To si rozhodně nemyslím :lol: :kytka:
Mně přijde tak nějak často pejorativně podáváno jako jedna ze špatných možností ve způsobu života žít jako stará žena s kočkama :srdce:

A já se v tomto tématu pohybuji i lehce pracovně, vidím, co zvířata s lidma dělají :srdce: Fakt si můžeme pomoci navzájem. Já si myslím, že do budoucna i cesta.

@Parninas
@Parninas píše:
Ono je nějak neobvyklé, že by muži měli rádi kočky? :think: Ze svého okolí to vidím většinou naopak. Nevrlé paní, že kočka bude nechávat chlupy a bude naťapáno - prostě otázka hygieny. Chlapi jsou většinou větší pohodáři. Dají kus salámu a pak si užívají jak kolem nich ty chlupaté stvoření zamilovaně skákají. :mrgreen:Ale je pravda, že neznám v mém okolí prakticky žádného muže posedlého čistotou, takže jsem ten argument od nich ani zákonitě nemohla nikdy slyšet no. A neznám prakticky jiný omílaný argument kolem vlastnictví zvířat. Respektive jo, ale většinou jsou to jednoduše řešitelné banality. Takže mi z toho logicky vychází, že muži mají zvířata mnohem raději. :pankac: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
25.8.21 20:09
@Magdaleeena píše:
To si rozhodně nemyslím :lol: :kytka:
Mně přijde tak nějak často pejorativně podáváno jako jedna ze špatných možností ve způsobu života žít jako stará žena s kočkama :srdce:

A já se v tomto tématu pohybuji i lehce pracovně, vidím, co zvířata s lidma dělají :srdce: Fakt si můžeme pomoci navzájem. Já si myslím, že do budoucna i cesta.

@Parninas

A já tohle zase vidím jako nejlepší verzi svého stáří. :mrgreen: A klidně ať mě kočky sežerou až přijde můj čas. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
107557
25.8.21 20:25
@Parninas píše:
A já tohle zase vidím jako nejlepší verzi svého stáří. :mrgreen: A klidně ať mě kočky sežerou až přijde můj čas. :pankac:

Hlavne, aby se o ne mel kdo postarat.
Jako nejhorsi verzi sveho stari vidim tu dobu, kdy uz zadne zvire nebudu moc mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí