Manžel to vidí jinak. poradíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lalelale
20.1.19 21:09
@Anonymní píše:
Ted už se mi to nestává, mám dvě práce, ale na mateřské jsem si chodila půjčovat, protože nedal. Stalo se mi to asi třikrát za pět let, co jsem byla doma, tak mě to docela vycvičilo.

@admin nemůžete nám prosím říct, jestli je zakladatelka troll? Tohle je za hranicemi běžného chápání

• Citovat
  • Upravit
37909
20.1.19 21:14

@Lalelale Není!

Z Emimina získávám přesvědčení, že 1/2 ženských jsou mrchy a druhá 1/2 blbky. 1/2 cvičí s chlapy tak, že to až není pěkné a druhá 1/2 si nechá od chlapů líbit věci, co jeden někdy nepobírá.

U chlapů to není jiné, možná ještě horší, ovšem nevím, jak ty 2 poloviny nazvat. 1/2 kreténů a 1/2 blbců?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.19 21:16
@jege píše:
@Lalelale Není!

Z Emimina získávám přesvědčení, že 1/2 ženských jsou mrchy a druhá 1/2 blbky. 1/2 cvičí s chlapy tak, že to až není pěkné a druhá 1/2 si nechá od chlapů líbit věci, co jeden někdy nepobírá.

U chlapů to není jiné, možná ještě horší, ovšem nevím, jak ty 2 poloviny nazvat. 1/2 kreténů a 1/2 blbců?

A co když nepatřím ani do jedné skupiny? :nevim: Tak nejsem žena? :nevim: :,(

• Citovat
  • Upravit
247
20.1.19 21:24

Vždyť je to pořád ta samá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37909
20.1.19 21:26
@Anonymní píše:
A co když nepatřím ani do jedné skupiny? :nevim: Tak nejsem žena? :nevim: :,(

Buďto nebo zrovna migruješ mezi skupinami. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4025
20.1.19 22:00

No myslím ze myši nejsou vás největší problém, ale něco k věci. 1) koukni se do pojistky baráku/domácnosti my tam třeba máme 1× za rok deratizaci zdarma, má to tak většina lidi akorát o tom neví. Pokud by to tak bylo vyprdla bych se na pana domácího a zavolala si odborníky. 2) na jedy pozor pokud mate doma zvířata, myš zblbne odejde ven, kde ji chytí pes díky tomu ze bude zblblá a pomalá a muže se otrávit. 3) moje máma skladuje takové věci ve skříni na chodbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
21.1.19 10:36

Zavolala bych do nějaké firmy zabývající se deratizací a popsala bych jim problém. Normálně bych je pozvala, ať je zlikvidují. Holt manžílek bude cálovat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
21.1.19 10:40
@Ju21na píše:
Zavolala bych do nějaké firmy zabývající se deratizací a popsala bych jim problém. Normálně bych je pozvala, ať je zlikvidují. Holt manžílek bude cálovat :jazyk:

Aby necálovala zakladatelka, když jsou to JEJÍ zasoby ve sklepě a může za myši ona :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.19 10:51
@Ju21na píše:
Zavolala bych do nějaké firmy zabývající se deratizací a popsala bych jim problém. Normálně bych je pozvala, ať je zlikvidují. Holt manžílek bude cálovat :jazyk:

Já mít takovýho manžílka doma, tak jim řeknu ať zlikvidují rovnou i jeho :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
156
21.1.19 10:52

Upřímně, taky jsem se toho bála, říkat si o peníze, byla jsem vycvičená z domu, že to není úplně výhodné - pak poslouchat, jak mně někdo musí živit :roll:
Navíc už jsem vydělávala slušné peníze, žila jsem si za ně v klidu. Ted na rizikovém, výdaje jeden měsíc větší a poprvé jsem řekla manželovi. Na to, jak jsem z toho byla nervózní, tak úplně skvělý, říkal, že je jedno, na koho účtu jsou, že jsou naše společné a kdo na co potřebuje, tomu se dají.

Kdyby mi udělal tady toto manžel, se kterým mám děti a musím chodit do dvou prací, ještě vařit, uklízet, vařit pro něj a jeho děti.. asi bych s tím měla problém, nejdřív bych koukala, co to má být, chvilku se s tím vyrovnávala a pak bych přestala kupovat cokoliv pro něj. Vyúčtovala náklady na děti a chtěla po něm půlku. Každý za své ? Tak teda ve všem. Jemu bych nevařila, neprala - at si koupí prášek, aviváž a dělá si to sám. To je neuvěřitelné, jak hnusně se k tobě chová a dělí moje tvoje. Rozhodně bych nechodila do dvou prací, máš děti a ty tak malé navždy nezůstanou, ted potřebují mámu, potřebují s ní jít ven, na hřiště, malovat si, číst si, učit se, hrát si, ten čas, co promrháš kvůli pár korunám ted, ti už nikdy nikdo nevrátí.
Co se týče jídla - jestli chce vyklidit, at ti udělá novou kuchyn.
Já měla ve svém bytě menší, jak v RD u manžela, ale skladovacích prostor tam bylo mnohem, mnohem víc, tady je to strašně blbě vyřešené, vejde se sem toho výrazně mín. Ale nová linka + nějaké skřínky a budeš koukat, co vše se ti tam vleze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
21.1.19 10:56

Dobrý den,
zakladatelka je naše stálá uživatelka.
Hezký den :kytka:
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
21.1.19 13:28

@admin Tak to je ale naprosto strasny!!

• Citovat
  • Upravit
37909
21.1.19 15:56
@admin píše:
Dobrý den,
Martina

Jsem to říkal! To je tak za vlasy přitažené, že to musí být … pravda! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
21.1.19 15:57
@admin píše:
Dobrý den,
Martina

Jakože stále zakládá stejná témata. Aha.

• Citovat
  • Upravit
25179
21.1.19 16:04
@jege píše:
@Lalelale Není!

U chlapů to není jiné, možná ještě horší, ovšem nevím, jak ty 2 poloviny nazvat. 1/2 kreténů a 1/2 blbců?

to je mylné přesvědčení 8) A sama nepatřím do žádné ze tvách skupin 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí