Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lalelale Není!
Z Emimina získávám přesvědčení, že 1/2 ženských jsou mrchy a druhá 1/2 blbky. 1/2 cvičí s chlapy tak, že to až není pěkné a druhá 1/2 si nechá od chlapů líbit věci, co jeden někdy nepobírá.
U chlapů to není jiné, možná ještě horší, ovšem nevím, jak ty 2 poloviny nazvat. 1/2 kreténů a 1/2 blbců?
@jege píše:
@Lalelale Není!Z Emimina získávám přesvědčení, že 1/2 ženských jsou mrchy a druhá 1/2 blbky. 1/2 cvičí s chlapy tak, že to až není pěkné a druhá 1/2 si nechá od chlapů líbit věci, co jeden někdy nepobírá.
U chlapů to není jiné, možná ještě horší, ovšem nevím, jak ty 2 poloviny nazvat. 1/2 kreténů a 1/2 blbců?
A co když nepatřím ani do jedné skupiny?
Tak nejsem žena?
![]()
@Anonymní píše:
A co když nepatřím ani do jedné skupiny?Tak nejsem žena?
![]()
Buďto nebo zrovna migruješ mezi skupinami. ![]()
No myslím ze myši nejsou vás největší problém, ale něco k věci. 1) koukni se do pojistky baráku/domácnosti my tam třeba máme 1× za rok deratizaci zdarma, má to tak většina lidi akorát o tom neví. Pokud by to tak bylo vyprdla bych se na pana domácího a zavolala si odborníky. 2) na jedy pozor pokud mate doma zvířata, myš zblbne odejde ven, kde ji chytí pes díky tomu ze bude zblblá a pomalá a muže se otrávit. 3) moje máma skladuje takové věci ve skříni na chodbě
Zavolala bych do nějaké firmy zabývající se deratizací a popsala bych jim problém. Normálně bych je pozvala, ať je zlikvidují. Holt manžílek bude cálovat ![]()
@Ju21na píše:
Zavolala bych do nějaké firmy zabývající se deratizací a popsala bych jim problém. Normálně bych je pozvala, ať je zlikvidují. Holt manžílek bude cálovat
Aby necálovala zakladatelka, když jsou to JEJÍ zasoby ve sklepě a může za myši ona ![]()
@Ju21na píše:
Zavolala bych do nějaké firmy zabývající se deratizací a popsala bych jim problém. Normálně bych je pozvala, ať je zlikvidují. Holt manžílek bude cálovat
Já mít takovýho manžílka doma, tak jim řeknu ať zlikvidují rovnou i jeho ![]()
Upřímně, taky jsem se toho bála, říkat si o peníze, byla jsem vycvičená z domu, že to není úplně výhodné - pak poslouchat, jak mně někdo musí živit ![]()
Navíc už jsem vydělávala slušné peníze, žila jsem si za ně v klidu. Ted na rizikovém, výdaje jeden měsíc větší a poprvé jsem řekla manželovi. Na to, jak jsem z toho byla nervózní, tak úplně skvělý, říkal, že je jedno, na koho účtu jsou, že jsou naše společné a kdo na co potřebuje, tomu se dají.
Kdyby mi udělal tady toto manžel, se kterým mám děti a musím chodit do dvou prací, ještě vařit, uklízet, vařit pro něj a jeho děti.. asi bych s tím měla problém, nejdřív bych koukala, co to má být, chvilku se s tím vyrovnávala a pak bych přestala kupovat cokoliv pro něj. Vyúčtovala náklady na děti a chtěla po něm půlku. Každý za své ? Tak teda ve všem. Jemu bych nevařila, neprala - at si koupí prášek, aviváž a dělá si to sám. To je neuvěřitelné, jak hnusně se k tobě chová a dělí moje tvoje. Rozhodně bych nechodila do dvou prací, máš děti a ty tak malé navždy nezůstanou, ted potřebují mámu, potřebují s ní jít ven, na hřiště, malovat si, číst si, učit se, hrát si, ten čas, co promrháš kvůli pár korunám ted, ti už nikdy nikdo nevrátí.
Co se týče jídla - jestli chce vyklidit, at ti udělá novou kuchyn.
Já měla ve svém bytě menší, jak v RD u manžela, ale skladovacích prostor tam bylo mnohem, mnohem víc, tady je to strašně blbě vyřešené, vejde se sem toho výrazně mín. Ale nová linka + nějaké skřínky a budeš koukat, co vše se ti tam vleze ![]()
Dobrý den,
zakladatelka je naše stálá uživatelka.
Hezký den ![]()
Martina
@admin píše:
Dobrý den,
Hezký den
Martina
Jsem to říkal! To je tak za vlasy přitažené, že to musí být … pravda! ![]()
@admin píše:
Dobrý den,
Hezký den
Martina
Jakože stále zakládá stejná témata. Aha.
@jege píše:
@Lalelale Není!Z Emimina získávám přesvědčení, že 1/2 ženských jsou mrchy a druhá 1/2 blbky. 1/2 cvičí s chlapy tak, že to až není pěkné a druhá 1/2 si nechá od chlapů líbit věci, co jeden někdy nepobírá.
to je mylné přesvědčení
A sama nepatřím do žádné ze tvách skupin ![]()
@admin nemůžete nám prosím říct, jestli je zakladatelka troll? Tohle je za hranicemi běžného chápání