Manžel to vidí jinak. poradíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
21.1.19 16:06

Zakladatelko, já mám ve sklepě RD z potravin jen brambory a zavařeniny :think: Zbytek mám v komoře vedle kuchyně a příruční špajzce v kredenci :think:
Kdybychom teoreticky měli sklep zatopený nebo v něm myši, řešíme to s manželem oba rovným dílem! A nehážeme vinu jeden na druhého :think:

Příspěvek upraven 21.01.19 v 16:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
21.1.19 16:08
@pe-terka píše:
to je mylné přesvědčení 8) A sama nepatřím do žádné ze tvách skupin 8)

Já jsem třeba mrcha! 🎎

• Citovat
  • Upravit
37909
21.1.19 16:12
@pe-terka píše:
to je mylné přesvědčení 8) A sama nepatřím do žádné ze tvách skupin 8)

Dokud osobně nepoznám, neuvěřím! ;)

@Mango_Lassi píše:
Já jsem třeba mrcha! 🎎

To už dávno vím, ten avatar je celkem trefný! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
21.1.19 16:18

Mně teda - mimo chování manžela zakladatelky - připadá dost otřesné brát si jídlo ze sklepa, kde jsou všude MYŠI A MYŠINCE, tzn. ty myšince budou klidně i mezi těma zásobama.. no na poblití a o nějakou nemoc.. ve sklepě bych nechala max. zavařeniny
vše ostatní prostě do kuchyně - i kdybych tam měla narvat ještě nějakou komodu nebo ji dát do chodby v bytě. Řešila bych příčinu, myši v baráku bych opravdu nesnesla.
A případně bych k těm zavařeninám dolů ještě přestěhovala k myším manžela 8) co si necháte líbit je masakr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
21.1.19 16:25
@Mango_Lassi píše:
Já jsem třeba mrcha! 🎎
:mrgreen: njn,ráda čeříš vodu! A občas tu vnášíš ledovej vítr a divoký proudy :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
21.1.19 16:38
Dokud osobně nepoznám, neuvěřím! ;)
@jege Tak to holt budeš muset zůstat u svých skeptických náhledů. Má potřeba ti je vyvracet není zas tak silná, abych si s tebou dávala dostaveníčko :P :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
21.1.19 17:07

Zakladatelko, jak uz holky psaly, poradne vse vyklidit. Mysi tam budou, i kdyz vyklidite jidlo. Musite i knihy, obleceni, vsechno. Ony mrchy zerou vsechno, i montazni penu a pekne se vam tam zabydlely. Na pasticky privazat kus salamu, tak ho neukradnou a ty muzes past natahnout znovu. Jeste maji rady vlasske otechy. Musite je vychytat, jinak se vam rozlezou dal. Az bude cisto, zasoby uloz do tesnych boxu. Hodne stesti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí