Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli to předtím nedělal, řekla bych, že to bude nějaká záminka. Kdož ví… není v tom nějaká jiná ženská? Řekla jsi mu to, že se ti nelíbí, jak tě za všechno je. e?
@Tiger-lily píše:
Jestli to předtím nedělal, řekla bych, že to bude nějaká záminka. Kdož ví… není v tom nějaká jiná ženská? Řekla jsi mu to, že se ti nelíbí, jak tě za všechno je. e?
Ano, řekla právě a samozřejmě byla vina na mně, že já za to můžu, protože já dělám vše špatně. Přitom jsou to opravdu prkotiny
Zvláštní, to opravdu vypadá jako kdyby se snažil úmyslně vyvolávat konflikty ![]()
@Anonymní píše:
Ano, řekla právě a samozřejmě byla vina na mně, že já za to můžu, protože já dělám vše špatně. Přitom jsou to opravdu prkotiny
a jak reaguje, když k němu přijdeš hahaha, miláčku? pořád naštvaný?
Pokud mu vadi, jak neco delas, muze si to udelat sam. Zduraznila bych mu ze nejsem jeho podrizeny, at si peruje lidi v praci.
A po neprijemnych zkusenostech let minulych bych zacala premyslet, s kym me srovnava a kdo cerpa moji davku tolerance, ze na me nezbyva.
Není možný, že by měl třeba i nějakou milenku? Neschovává si mobil atd? ![]()
@Tiger-lily píše:
Je to z ničeho nic po 8 letech?
Pokud to vyvolává záměrně, „někdo“ za tím bude. Jestli se kolem něho motá v práci krásná asistentka a doma může drtit ženu, co neumyje nádobí, to může být průser.
@Anonymní píše:
Není možný, že by měl třeba i nějakou milenku? Neschovává si mobil atd?
Podle toho, co tady popisuje, pořád jí něco vyčítá… hodně bych se zamyslela, protože ať zakladatelka udělá doma sebevíc lepší práci, stejně on si minichybičku najde.
Zrovna nedávno jsem doma řešil něco podobného.
Prostě už mi jen došla trpělivost s tím neskutečným bordelem všude v celým domě.
Ovšem stačilo dva týdny zadávat úkoly, nadávat při nesplnění, chválit za dobrou práci a najednou to jaksi jede samo. Děti jsou samostatnější, automaticky dělají věci které by je před měsícem ani nenapadly a i žena se mnohem víc snaží. Ještě jí budu muset vysvětlit že koš s oblečením na zašití je potřeba někdy uvolnit. Buď zašít, nebo vyhodit a koupit nové.
@jakanas píše:
Prostě už mi jen došla trpělivost s tím neskutečným bordelem všude v celým domě.
Ovšem stačilo dva týdny zadávat úkoly, nadávat při nesplnění, chválit za dobrou práci a najednou to jaksi jede samo. Děti jsou samostatnější, automaticky dělají věci které by je před měsícem ani nenapadly a i žena se mnohem víc snaží. Ještě jí budu muset vysvětlit že koš s oblečením na zašití je potřeba někdy uvolnit. Buď zašít, nebo vyhodit a koupit nové.
To byl doufám jen pokus o žert… ![]()
@jakanas píše:
A kolik těch úklidových prací jsi pomohl udělat? Nebo doma ženě ani s dětmi nepomáháš?
@Dendaaa píše:
To byl doufám jen pokus o žert…
Nebyl, tady pán si umí doma dupnout a umí si to zařídit. Chce kafe, žena skočí, uvaří, donese, osladí. Chce mít uklizeno, žena skočí, děti skočí, uklidí. ![]()
@Blekota píše:
Nebyl, tady pán si umí doma dupnout a umí si to zařídit. Chce kafe, žena skočí, uvaří, donese, osladí. Chce mít uklizeno, žena skočí, děti skočí, uklidí.
Prostě každý máme svou práci a své úkoly které musíme plnit. Než mě začnete kamenovat tak rovnou říkám že jsem byl 3 roky na rodičovské a chci je to co jsem zvládl sám.
Ahoj holky, prosím vás, jsem už zoufalá.
Poslední 3 měsíce se s manželem neustále hádáme kvůli prkotinám, jemu vše vadí, nemůžu už skoro nic ani říct. Je to od té doby, co změnil práci a povýšil a docela mu narostl hřebínek.
Vadí mu skoro vše - např. že špatně skládám nádobí do myčky, dělá ze mně blbce, že to tam pořádně neumím dát, já se hned na něj ospoím, at si to teda skládá sám, nebo mu vadí že jsem šla minulou sobotu po dlouhé době s kamarádkou na víno, asi 3 dny mi to předhazoval, včera mi vyčetl taky něco a hlavně jsem mu chtěla něco říct a on mně skoro ignoroval, ani mi pořádně neodpověděl na otázku.
Hrozně mě to štve. Když jsem mu to řekla, že se mi nelíbí jak se hádáme kvůli blbostem, byla jsem samozřejmě za špatnou, protože za všechno můžu já. Už fakt nevím co dělat
Děkuji za „vyslechnutí“.
Jinak jsme spolu 8 let, máme jedno dítě.