Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
Ne, projevili jsme se oba a já mám ten větší díl..možná..prostě se to zvrhlo na boj, kdo s koho
A máš zanalyzováno proč došlo k boji? Mě se to ještě nikdy nestalo, že bych měl s ženskou boj, kdo z koho. Kde se to béře? Abych se tomu případně elegantně vyhnul?
@Honza 12 píše:
A máš zanalyzováno proč došlo k boji? Mě se to ještě nikdy nestalo, že bych měl s ženskou boj, kdo z koho. Kde se to béře? Abych se tomu případně elegantně vyhnul?
Neshodli jsem v základních věcech
@Honza 12 píše:
Tobě to tolik nehrozí, protože spolu žijete, tak už to máte zmapovany
@Honza 12 píše:
To přece krásně ladí, je v tom právě konzistentnost názorů největší. I když mnohý čitatel z toho bude lehce zmatený.
Jsou to skoky jak prase!
![]()
Jestli tu ještě dva tři roky vydržíme, ještě rád budeš čerpat ze studnice moudrosti místní nevěrnické komunity.
Pokud se teda něco nezvrtne a 4 ženské nebudou nároková dávka. ![]()
@Venetia píše:
Ale Honzoty jsi od něj nic nečetl?
Mac asi ne.. Nebo mě to holt nezaujalo. Nezajímavé informace rychle vypouštím. Proto se někdy ptám jak trotl opakovaně.
@Honza 12 píše:
Já se zatím taky držím. Zuby nehty.
Já už jen nehty ![]()
@Honza 12 píše:
Mac asi ne.. Nebo mě to holt nezaujalo. Nezajímavé informace rychle vypouštím. Proto se někdy ptám jak trotl opakovaně.
Podvádi manželku s placenyma devama
@sirikit píše:
Jsou to skoky jak prase!![]()
Jestli tu ještě dva tři roky vydržíme, ještě rád budeš čerpat ze studnice moudrosti místní nevěrnické komunity.
Pokud se teda něco nezvrtne a 4 ženské nebudou nároková dávka.
To už ix let ladí. Asi jsi nepochopila tu moji životní linku. Ono to ostatně dost zaniká v mých co nejjednodušších příspěvcích. Co se snaží dostat na základ myšlenky.
Co už. Nobelovka za literaturu hold nebude.
@Venetia píše:
Ne, projevili jsme se oba a já mám ten větší díl..možná..prostě se to zvrhlo na boj, kdo s koho
To je potom na pytel…
@Anna766 píše:
Já už jen nehty
Já mám zuby ještě dobrý. Ale snaží se mě to dost nabourat můj životní optimismus a životní temperament a to že vybruji na vysoké frekvenci.. Ale s trochou vůle to zvládám. ![]()
@free333 píše:
Já myslím, Brumdinko, že si ted mmch dost lžeš do kapsy
@Anna766 píše:
Já už jen nehty
Dobře děláš, implantát 15000 jeden zub prej..
![]()
@Venetia píše:
Podvádi manželku s placenyma devama
Tak to mě moc neuchvacuje. Ještě si za lásku žen platit.. To určitě. Zřejmě proto jsem to vypustil.
@Honza 12 píše:
Tak to mě moc neuchvacuje. Ještě si za lásku žen platit.. To určitě. Zřejmě proto jsem to vypustil.
Tak občas se určitě najde nějaká nadšená amatérka, já bych @Cosmopol nepodceňovala. ![]()
@Pedro 00 píše:![]()
![]()
![]()
Díky. Ten monitor si rád opucuju
To chce generální úklid na trojku.. mmch ty čistíš monitor, Sirka si pere babičkovský gaťky, to je den.