Marvel - filmové postavy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
339
8.5.19 16:27

@Kriss Tina hlavně bych pod to chtěla dat nápis MARVEL.

Já to včera dělala a když jsem to dodělala tak jsem začala přemýšlet zda jsou tam všichni a zda všichni jsou z MARVELU, jelikož já nejsem kdo ví jaký fanda. Videla jsem filmy, ale tím to konci pro mě tak bych si nerada uřízla ostudu, když to bude mít nás mikine 🤣 🤣 posílám obrázek co jsem udělala. Nejsem už jistá zda jsou tam správné postavy a zda jsou všechny no a ten nápis bych tam chtěla mít. A nevím pokud bych tam dala Xmeny a Wolverina apod zda by tam ten nápis mohl být.

Jinak což se tyče záporáků tak ty bych tam také chtěla mít 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
8.5.19 16:34

@Pucinka0 vidím tam 3 postavy z DC, Wonder woman, aquamen a ten kyborg (Viktor Stone) tam rozhodně nepatří :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34

@Pucinka0 máš tam ale Aquamana a Wonder woman a ti jsou z DC :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
@Pucinka0 píše:
@Kriss Tina hlavně bych pod to chtěla dat nápis MARVEL.

Já to včera dělala a když jsem to dodělala tak jsem začala přemýšlet zda jsou tam všichni a zda všichni jsou z MARVELU, jelikož já nejsem kdo ví jaký fanda. Videla jsem filmy, ale tím to konci pro mě tak bych si nerada uřízla ostudu, když to bude mít nás mikine 🤣 🤣 posílám obrázek co jsem udělala. Nejsem už jistá zda jsou tam správné postavy a zda jsou všechny no a ten nápis bych tam chtěla mít. A nevím pokud bych tam dala Xmeny a Wolverina apod zda by tam ten nápis mohl být.

Jinak což se tyče záporáků tak ty bych tam také chtěla mít 🤣 🤣

No mas tam dole wonder woman, ta podle me nepatri do marvelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
8.5.19 16:36

A když tam chceš zaporaky bude tam postav jednou tolik, protože prakticky v každém filmu má každý hrdina nějakého zaporaka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.5.19 16:36

@Pucinka0 Mohl by tam být nápis Marvel pokud tam budeš mít X-many a Wolverina protože ty jsou Marvel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
8.5.19 17:06

Super ty tři tedy smažu a udělám to znovu. A pak dodám ostatní tedy. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
8.5.19 20:31

Tak naštěstí nemá rád Deadpool, Wolverina, Xmeny apod. Takže smažu jen ty tři co tam nemají být. Dodělám tam wasp, yondu, Erik Killmongern jadaka, M Baku, Winda, Nicka Furyho, Shuri, Ancient One, Valkyrie, Heimdalla, Baron Mordo a Kaecilius a nechám to tak 8) děkuji za pomoc s tím to dát dohromady 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
8.5.19 20:59

@Pucinka0 :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Ty seš hustá. Tvůj přítel má teda štěstí. :palec:
Já tohle dostat od manžela, tak asi umřu štěstím. :srdce: Ale ten se mému zájmu o MCU tak akorát vysmívá. :roll: :zed:

• Citovat
  • Upravit
26747
8.5.19 21:11

@Pucinka0 pěkný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
8.5.19 21:18

@Elenloth děkuji. Já tedy na tom taky nic moc nevidím, ale filmy se mi líbí a tím to i končí. Třeba manžel někdy překvapí a nebo si to pořiďte jen tak pro radost pro sebe 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
8.5.19 21:19

@Bubla_Bučková děkuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
8.5.19 21:28
@Elenloth píše:
@Pucinka0 :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Ty seš hustá. Tvůj přítel má teda štěstí. :palec:
Já tohle dostat od manžela, tak asi umřu štěstím. :srdce: Ale ten se mému zájmu o MCU tak akorát vysmívá. :roll: :zed:

Ty snad pises o mem muzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
8.5.19 21:52

@Pucinka0 Ale to je právě ono. Ty na tom moc nevidíš, ale stejně se mu prdíš s extra obrázkem na mikinu. To je pro mě třeba důkaz lásky jako hrom. Proto mi to přijde tak super.
Nehledě na to, že navržené to máš fakt hezky, tedy potom, co smažeš ty postavy z DC ;).
Taky mě to motivovalo na nějaké mikiny kouknout, ale nic, co by se mi líbilo, jsem zatím nenašla.

• Citovat
  • Upravit
339
8.5.19 22:20

@Elenloth já jsem právě taky koukala na nějaké hotové mikiny, ale tam nejsou všichni takto pohromadě a tak strávím pár hodin u pc než to dám dohromady. Ale jak říkáš on mi za to stojí, abych si trošku té práce dala. Tak jedině si udělat svou se svým potiskem. Obrázek bych ti mohla poslat. Je pravda, že na ceny jsem ještě nekoukala jen cenu mikiny bez potisku, ale myslím že až taková pálka to nebude.

Jinak moc děkuji za pochvalu toho si cením. Je to hezké vědět, že se to líbí kord, když jsi též velký fanoušek Marvelu. To se bude líbit i tomu mému 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí