Marvel - filmové postavy

3990
8.5.19 15:37

@Pucinka0
Captain America, Dr. Strange ;)

Spider Man, Black Widow, Scarlet Witch, Wasp, Iron Man, Vision, Hawkeye, War Machine, Falcon…

Plus teda že Strážců galaxie si postavy vygoogli, tam ti ještě chybí ale ty já nerada, takže neznám jménem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3990
8.5.19 15:38

@Pucinka0
Asi nejlepší si najít jednotlivé filmy a postavy vytáhnout z nich. Takhle jsem určitě taky na nějaké zapomněla…

Jo a neviděla jsem poslední dva filmy, což mi připomíná ještě tam přidej Captain Marvel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
8.5.19 15:40

@Pucinka0 ty jo to bude mikina s vlečkou :mrgreen: je jich hrozně moc, tady je třeba poster, ale nevím, jak starý je. Každopádně když zadáš do google marvel all characters vyjede ti toho spousta

• Citovat
  • Upravit
339
8.5.19 15:47

@Lalelale ty jo já jich moc z toho plakátu neznám 🤣 🤣

@Lara Farseer mám ukázalo na netu, ze tam patří Wolverin a i ty s tema schopnost a ta akademie teď si ne vzpomenu jak se jmenuji.
To bude makačka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
8.5.19 15:51

Zde sú postavy čisto z End Game, poslední film. Ale na mikinu je toho vážne hodne:)
Je dobré si zjistiť, který film z Marvelu má nejradeji :)

Ant-Man, Black Panther, Black Widow, Bruce Banner/Hulk, Bucky Barnes, Captain America, Captain marvel, Doctor Strange, Drax the Destroyer, Falcon, Gamora, Hawkeye, Hank Pym, Iron Man, Loki, Maria Hill, Mantis, Margaret Carter, Nick Fury, Scarlet Witch, Spiderman, Star-Lord, Thanos, The Wasp, Thor, Virginia „Pepper“ Potts, Wong, Rocket, Ancient One, Frigga, Gamora, Groot, Nebula, Okoye, Shuri, Valkyrie, Korg, War Mashine.

Příspěvek upraven 08.05.19 v 15:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990

@Pucinka0
No vidíš, X-Men mě nenapadli… Tak to se nedopocitas :nevim:

To abys mu k narozeninám věnovala povlečení nebo stan, aby se to tam všichni vešli… Neda se to přeci jen trošku zúžit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747

To nedáš do kupy…nemá oblíbený spíš film nějaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486

Asi bych nevynechala ani Nicka Furyho.. Jo a Rocket, Drux, Quill, Heimdall

Příspěvek upraven 08.05.19 v 15:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.5.19 15:52

No tak záleží jak myslíš všechny postavy od Marvelu, ty co jsi vypsala jsou třeba z jiné dějové linky než například Deadpool, který není v Avengers(MCU-Marvel cinematic universe-fiktivní svět), ale je taky od Marvelu, potom také záleží jestli chceš i hlavní postavy nebo třeba i vedlejší, postav je opravdu dost..

Každopádně nejsíš budeš chtít Avengers, takže to je( a jak říkám je jich až moc).: Strážci galaxie (Star lord, Groot, Nebula, Gamora, Rocket, Drax, Mantis), Dr. Strange :), Captain Marvel, Spider Man, Captain America, Winter Soldier, Vision, Scarlet Witch, Black Widow, Hawkeye, Ant Man, Iron man, War Machine, Hulk, Loki, Thor, Falcon, Black Panther, Jestli chceš i záporáka tak Thanos..
No a potom jestli chceš i někoho, kdo nejsou součástí MCU světa tak toho Deadpoola a nebo fantastickou čtyřku, Panishera, X-mani, Wolverine…

Doufám že jsem na nic nezapomněla :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
8.5.19 15:53
@Pucinka0 píše:
@Lalelale ty jo já jich moc z toho plakátu neznám 🤣 🤣@Lara Farseer mám ukázalo na netu, ze tam patří Wolverin a i ty s tema schopnost a ta akademie teď si ne vzpomenu jak se jmenuji.
To bude makačka :?

To jsou X-Meni :)
Ale to uz je takova jina parta :).
Mam rada oboji, ale na triko bych to nemichala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
8.5.19 16:02

X-meny bych tam necpala.
Hulk, Iron Man, Thor, Captain America, Strážci galaxie (Starlord, Groot, Gamora, Rocket, Drax), Ant-man, Doctor Strange, Spider-man, Black Panther, Wasp, Captain Marvel, Hawkeye, Black Widow, Scarlet Witch, War Machine, Falcon, Vision, pak ještě Nebula a Loki.
Možná jsem na něco zapomněla, je jich fakt hodně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
8.5.19 16:10

@liannia super děkuji. Budu to upravovat v PS, takže se to vleze. Uvidíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
8.5.19 16:11

@Lara Farseer možná ani všechny nenajdu tak, abych je dala do jednoho obrázku v PS tak třeba jich tolik nebude a nebo dam jen ty nejznámější postavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
8.5.19 16:14

No hodně záleží jaký postavy tam chceš, protože Marvel celkově je strašně moc postav :D chces jenom kladny nebo i padouchy? Čistě avengers nebo třeba i X meny, fantastickou 4 atak? Když to vezmu podle toho nejnovějšího filmu tak: captain Amerika, Iron Man, hulk, thor, hawkey, Black widow, Black panter, war machine, Scarlett witch, spiderman, dr strange, strážci galaxie (groot, rocker, gamora, star lord, mantis, drax, teď bych tam zařadila i nebulu), ant man, falcon, captain marvel. To je bych řekla takovej ten základ, ale těch postav tam bylo mnohem víc :mrgreen: (loki, wasp, vision, Winter soldier, Fury, hillova, coulson…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
8.5.19 16:27

@Kriss Tina hlavně bych pod to chtěla dat nápis MARVEL.

Já to včera dělala a když jsem to dodělala tak jsem začala přemýšlet zda jsou tam všichni a zda všichni jsou z MARVELU, jelikož já nejsem kdo ví jaký fanda. Videla jsem filmy, ale tím to konci pro mě tak bych si nerada uřízla ostudu, když to bude mít nás mikine 🤣 🤣 posílám obrázek co jsem udělala. Nejsem už jistá zda jsou tam správné postavy a zda jsou všechny no a ten nápis bych tam chtěla mít. A nevím pokud bych tam dala Xmeny a Wolverina apod zda by tam ten nápis mohl být.

Jinak což se tyče záporáků tak ty bych tam také chtěla mít 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky