Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@freeport píše:
a můžu vědět proč oba a pravidelně?
tak né vždycky je manžel nebo já doma, když na to máme chuť, navíc jsme to zapojili jako součást předehry a občas taky dohry ![]()
je to příjemné a ne vždycky má člověk chut na fyzický kontakt, takhle se to vyřeší během pár minut, objevujeme samisebe, a i přes uspokojivý milostný život jsem díky masturbaci našli nové věci na vyzkoušení…
navíc před pár lety jsme měli pár problémů v sexu, které vyřešila právě společná masturbace a díky ní jsem našli zase cestu ke společnému uspokojivému sexu
takže dodržujeme pravidelný sex i masturbaci
Jo a podle mě i ženský…spíš by mě zajímalo zda existuje člověk co to nedělá
Muj pritel tvrdi ze nemasturbuje. Nas sexualni zivot taky neni prilis casty. Rika ze bez toho vydrzi klidne mesice. Tak nevim
@SarinkaSar1 píše:
Jo a podle mě i ženský…spíš by mě zajímalo zda existuje člověk co to nedělá
no počkej, tady na emiminu je to minimálně půlka, masturbace se přece nedělá
![]()
ale je fakt, že internet snese každou lež ![]()
@zudina píše:
Muj pritel tvrdi ze nemasturbuje. Nas sexualni zivot taky neni prilis casty. Rika ze bez toho vydrzi klidne mesice. Tak nevim
Nevím kolik mu je, ale minimálně by u něho došlo k noční poluci.
@Heinich píše:
Nevím kolik mu je, ale minimálně by u něho došlo k noční poluci.
Tak to je mozny, to ja nevim. je mu 29.. on tvrdi ze to nepotrebuje „davat ven“, ze to je fama.
@zudina píše:
Tak to je mozny, to ja nevim. je mu 29.. on tvrdi ze to nepotrebuje „davat ven“, ze to je fama.
Tomu nevěřím…
Svého muže jsem ještě nenačapala, minimálně v době, kdy jsem ležela v porodnici a snažila se neporodit a pak v šestinedělí určitě ano. Jestli to dělá běžně nevím a je mi to úplně jedno, před porodem jsme spolu spali třikrát denně, jestli ještě zvládal tohle, tak palec hore ![]()
Myslím si, že to dělá většina, ale mám kamaráda, který tvrdí, že to nedělá. No, má 4 milenky, takže mu to docela i věřim ![]()
@Doe_Jane píše:
Můj stoprocentně ne, to by to musel dělat asi za jízdy z prácea to by se přiznal…
přiznal se mi že naposledy to bylo když jsem byla v porodnici, od té doby když už máme čas tak to děláme spolu, ale já to teda stíhám
Ty s ním chodíš i čůrat?
![]()
@Bůča píše:
Pardon lidi, vím, že to je blbost, ale zajímaj mě vaše názory a zkušenosti![]()
Díky za komenty.
Otázka viz název diskuze
A myslíš, že někdo tu zná všechny chlapy? ![]()
Jinak jistě že ne, přece každý má od 12 do 89 denně k dispozici stálou partnerku… A pokud jde o ženské, tak ty taky samozřejmě ne, akorát že občas asi vážně - pak jsou tu témata typu „jak na orgasmus“, protože někdo na podělaném internetu samozřejmě zná cizí tělo líp, než jeho majitel ![]()
Osobně nechápu spíš lidi, co se tomu vyhýbají ![]()
@radkka píše:
Ty s ním chodíš i čůrat?![]()
já ne ale syn jo takže by to neriskoval ![]()