Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše:A který bod je ten klíčový, ten co vadí?
toho je vic..ale ve srovnani s holkama prilis dlouhe a bez vysledku ![]()
@Markéta80 píše:
@VenetiaA pak když jsme spolu začali chodit to musel asi trpět pekelně když byl tak zdrženlivý. Prý se bál abych si o něm nemyslela že mu jde jen o sex
.Ale choval se až moc slušně
no to si taky nedovedu predstavit…to uz je zase extrem… pak, ze chlapi nedokazou ovladat sve pudy
@Lumius píše:
Ahoj motýlku![]()
Jsi se ptala rodičů?
![]()
![]()
@Venetia
ale je fakt že kdo ví jak bych se zachovala pokud by byl až moc dotěrný
. Tím že jsme ani jeden nevěděli o co přicházíme tak mě to jako extra dlouhá doba nepřišla a manžel říká že to bylo nejkrásnější období
no to celkem i uteklo a to jsme se viděli každý den ![]()
Ahoj som chlap 37r. priznavam, že asi tak 2-krat do týždna. K tomu 2-krat do tyždna sex s manželkou 33r. Sme spolu 13rokov, 11 rokov manželia. J.
@Venetia píše:
no musi to byt hrozne to puzeni…
Ukrutné puzení..a o tom drahé polovičky nemají vůbec tušení. Z tekutých krystalů vystupují vlasatice-doroty i šarloty a také bobři dobří. Celý svět je všude stejně na levačku. Oči k modrým sluncím přisáté. Prázdné hlavy a výpadky reality-ztráty snad dočasné…
@Therminal Earth píše:
Ukrutné puzení..a o tom drahé polovičky nemají vůbec tušení. Z tekutých krystalů vystupují vlasatice-doroty i šarloty a také bobři dobří. Celý svět je všude stejně na levačku. Oči k modrým sluncím přisáté. Prázdné hlavy a výpadky reality-ztráty snad dočasné…
změň prášky, ty co bereš, ti očividně nedělají dobře
@Anonymní píše:
Ahoj som chlap 37r. priznavam, že asi tak 2-krat do týždna. K tomu 2-krat do tyždna sex s manželkou 33r. Sme spolu 13rokov, 11 rokov manželia. J.
a ses vernej? ![]()
@Therminal Earth píše:
@Markéta80 píše:
@VenetiaA pak když jsme spolu začali chodit to musel asi trpět pekelně když byl tak zdrženlivý. Prý se bál abych si o něm nemyslela že mu jde jen o sex
.Ale choval se až moc slušně
Nikdy jsem nevěděl, jak moc být dotěrný. Myslím, že jsem kvůli tomu dostal (ne)jednou košem.
Jestli na to existuje nějaká finta, jak poznat míru, tak bych se jí rád dozvěděl aspoň teď. ![]()
@M_Vladim já radit nemůžu, jsem bez zkušeností, ale asi to bylo tím že to pro nás pro ob bylo poprvé fakt všechno
. začalo to že jsme si povídali, scházeli se. Jo přišlo mě divné že je u nás doma každý den
ale měli jsme skoro na vše stejné názory ale on mě bral jako něco víc, já jako kamaráda
Společní kamarádi teda rovnou říkali že se k sobě hodíme, oba dva jsme víceméně na partnera měli stejné požadavky. jednou jsme šli z hospody a on mě políbil
, já byla v šoku a od toho polibku mě došlo že to není jen kamarád, že je mě s ním strašně dobře ale sex byl od seznámení skoro po roce a do dnešních dnů mě říká že jsme ho k sexu ukecala že on by klidně počkal do svatby
a já vnitřně asi čekala až mu bude 18
. je zvláštní že jsem ani jednou nemyslela na to jestli není asexuál
Není, sex máme asi o něco méně než na začátku, to měl asi potřebu dohnat ten ztracený rok ale sex je poměrně často
asi velká náhoda že jsme se setkali, no možná náhoda ne když mě přiznal že už mě několikrát někde oslovil a já ho přehlížela, což se nemůže divit když měl knír a já chlapa s knírem nesnesu
Dalo by se říct že máme spokojené manželství, ale pokud by byl asexuál to by byl velký průser
To by bohužel vztah nebyl. ale ze začátku jsme asi ani jeden netušil jestli to bude v sexu ok a bylo, naštěstí chuť na sex máme oba dva asi tak nějak stejnou a můžeme pořád
Vše jsme zažívali spolu poprvé, nemáme s čím srovnávat což je asi ve výsledku taky dobře
. ale jsem si jistá pokud bych na sex nebyla tak by ten vztah i z jeho strany nebyl nic moc, to by si mě asi ani nevzal
![]()
@KalamityJohn a vždy si říkáme že to neni možné že už jsme tolik let spolu
, letí to
a to mě doma říkali že se s ním musím rozejít, že první vztah nemá budoucnost. Jemu taky říkali at se na mě vykašle jaká jsem hrozná
a jsme spolu pořád
.Já jsme si spíš říkala co když s dalším to nebude ono a nakonec si řeknu že ten první by byl ten pravý
a přece se nebudu rozcházet s někým s kým je mě dobře
. Doma mě pak dali na výběr, buď oni, barák nebo on a v tom případě at vypadnu což nepředpokládali když ještě chodil na střední
. Tak jsem si vybrala
a od té doby jsem je neviděla, jedou jo když po mě chtěli at jim vrátím rodný list
, jak jsme si to vůbec mohla dovolit si ho vzít ![]()
@Markéta80 píše:
@KalamityJohn a vždy si říkáme že to neni možné že už jsme tolik let spolu, letí to
a to mě doma říkali že se s ním musím rozejít, že první vztah nemá budoucnost. Jemu taky říkali at se na mě vykašle jaká jsem hrozná
a jsme spolu pořád
.Já jsme si spíš říkala co když s dalším to nebude ono a nakonec si řeknu že ten první by byl ten pravý
a přece se nebudu rozcházet s někým s kým je mě dobře
. Doma mě pak dali na výběr, buď oni, barák nebo on a v tom případě at vypadnu což nepředpokládali když ještě chodil na střední
. Tak jsem si vybrala
a od té doby jsem je neviděla, jedou jo když po mě chtěli at jim vrátím rodný list
, jak jsme si to vůbec mohla dovolit si ho vzít
A co jim na nem tak hrozne vadilo… ze jste se az takhle odcizili?