Masturbují všichni chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106397
26.5.17 18:50
@M_Vladim píše: :kytka: A který bod je ten klíčový, ten co vadí? :mavam:

toho je vic..ale ve srovnani s holkama prilis dlouhe a bez vysledku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106397
26.5.17 18:52
@Markéta80 píše:
@Venetia :lol: A pak když jsme spolu začali chodit to musel asi trpět pekelně když byl tak zdrženlivý. Prý se bál abych si o něm nemyslela že mu jde jen o sex :mrgreen:.Ale choval se až moc slušně :lol:

no to si taky nedovedu predstavit…to uz je zase extrem… pak, ze chlapi nedokazou ovladat sve pudy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
26.5.17 19:27
@Lumius píše:
Ahoj motýlku :mavam: :mavam:Jsi se ptala rodičů? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mavam: No vidíš, to mě nenapadlo. :think: Ale nedávno se mi svěřovala dcera ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
26.5.17 19:35

@Venetia :lol: :lol: ale je fakt že kdo ví jak bych se zachovala pokud by byl až moc dotěrný :roll:. Tím že jsme ani jeden nevěděli o co přicházíme tak mě to jako extra dlouhá doba nepřišla a manžel říká že to bylo nejkrásnější období :lol: no to celkem i uteklo a to jsme se viděli každý den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.17 19:42

Ahoj som chlap 37r. priznavam, že asi tak 2-krat do týždna. K tomu 2-krat do tyždna sex s manželkou 33r. Sme spolu 13rokov, 11 rokov manželia. J.

• Citovat
  • Upravit
26.5.17 20:07
@Venetia píše:
no musi to byt hrozne to puzeni…

Ukrutné puzení..a o tom drahé polovičky nemají vůbec tušení. Z tekutých krystalů vystupují vlasatice-doroty i šarloty a také bobři dobří. Celý svět je všude stejně na levačku. Oči k modrým sluncím přisáté. Prázdné hlavy a výpadky reality-ztráty snad dočasné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
26.5.17 20:16
@Therminal Earth píše:
Ukrutné puzení..a o tom drahé polovičky nemají vůbec tušení. Z tekutých krystalů vystupují vlasatice-doroty i šarloty a také bobři dobří. Celý svět je všude stejně na levačku. Oči k modrým sluncím přisáté. Prázdné hlavy a výpadky reality-ztráty snad dočasné…

změň prášky, ty co bereš, ti očividně nedělají dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
26.5.17 20:28
@Anonymní píše:
Ahoj som chlap 37r. priznavam, že asi tak 2-krat do týždna. K tomu 2-krat do tyždna sex s manželkou 33r. Sme spolu 13rokov, 11 rokov manželia. J.

a ses vernej? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.17 20:31

ANO som celých 13 rokov. J.

• Citovat
  • Upravit
106397
26.5.17 20:42
@Therminal Earth píše:
:srdce: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37183
26.5.17 21:18
@Markéta80 píše:
@Venetia :lol: A pak když jsme spolu začali chodit to musel asi trpět pekelně když byl tak zdrženlivý. Prý se bál abych si o něm nemyslela že mu jde jen o sex :mrgreen:.Ale choval se až moc slušně :lol:

Nikdy jsem nevěděl, jak moc být dotěrný. Myslím, že jsem kvůli tomu dostal (ne)jednou košem. :nevim: Jestli na to existuje nějaká finta, jak poznat míru, tak bych se jí rád dozvěděl aspoň teď. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
26.5.17 22:19

@M_Vladim já radit nemůžu, jsem bez zkušeností, ale asi to bylo tím že to pro nás pro ob bylo poprvé fakt všechno :mrgreen:. začalo to že jsme si povídali, scházeli se. Jo přišlo mě divné že je u nás doma každý den :mrgreen: ale měli jsme skoro na vše stejné názory ale on mě bral jako něco víc, já jako kamaráda :mrgreen: Společní kamarádi teda rovnou říkali že se k sobě hodíme, oba dva jsme víceméně na partnera měli stejné požadavky. jednou jsme šli z hospody a on mě políbil :mrgreen: :mrgreen:, já byla v šoku a od toho polibku mě došlo že to není jen kamarád, že je mě s ním strašně dobře ale sex byl od seznámení skoro po roce a do dnešních dnů mě říká že jsme ho k sexu ukecala že on by klidně počkal do svatby :mrgreen: a já vnitřně asi čekala až mu bude 18 :mrgreen: :mrgreen:. je zvláštní že jsem ani jednou nemyslela na to jestli není asexuál :mrgreen: Není, sex máme asi o něco méně než na začátku, to měl asi potřebu dohnat ten ztracený rok ale sex je poměrně často :mrgreen: asi velká náhoda že jsme se setkali, no možná náhoda ne když mě přiznal že už mě několikrát někde oslovil a já ho přehlížela, což se nemůže divit když měl knír a já chlapa s knírem nesnesu :mrgreen: Dalo by se říct že máme spokojené manželství, ale pokud by byl asexuál to by byl velký průser :mrgreen: To by bohužel vztah nebyl. ale ze začátku jsme asi ani jeden netušil jestli to bude v sexu ok a bylo, naštěstí chuť na sex máme oba dva asi tak nějak stejnou a můžeme pořád :lol: :lol: Vše jsme zažívali spolu poprvé, nemáme s čím srovnávat což je asi ve výsledku taky dobře :lol:. ale jsem si jistá pokud bych na sex nebyla tak by ten vztah i z jeho strany nebyl nic moc, to by si mě asi ani nevzal :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21112
27.5.17 02:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
27.5.17 09:31

@KalamityJohn a vždy si říkáme že to neni možné že už jsme tolik let spolu :lol:, letí to :lol: a to mě doma říkali že se s ním musím rozejít, že první vztah nemá budoucnost. Jemu taky říkali at se na mě vykašle jaká jsem hrozná :roll: a jsme spolu pořád :lol:.Já jsme si spíš říkala co když s dalším to nebude ono a nakonec si řeknu že ten první by byl ten pravý :? a přece se nebudu rozcházet s někým s kým je mě dobře :roll:. Doma mě pak dali na výběr, buď oni, barák nebo on a v tom případě at vypadnu což nepředpokládali když ještě chodil na střední :lol:. Tak jsem si vybrala :mrgreen: a od té doby jsem je neviděla, jedou jo když po mě chtěli at jim vrátím rodný list :jazyk:, jak jsme si to vůbec mohla dovolit si ho vzít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106397
27.5.17 09:34
@Markéta80 píše:
@KalamityJohn a vždy si říkáme že to neni možné že už jsme tolik let spolu :lol:, letí to :lol: a to mě doma říkali že se s ním musím rozejít, že první vztah nemá budoucnost. Jemu taky říkali at se na mě vykašle jaká jsem hrozná :roll: a jsme spolu pořád :lol:.Já jsme si spíš říkala co když s dalším to nebude ono a nakonec si řeknu že ten první by byl ten pravý :? a přece se nebudu rozcházet s někým s kým je mě dobře :roll:. Doma mě pak dali na výběr, buď oni, barák nebo on a v tom případě at vypadnu což nepředpokládali když ještě chodil na střední :lol:. Tak jsem si vybrala :mrgreen: a od té doby jsem je neviděla, jedou jo když po mě chtěli at jim vrátím rodný list :jazyk:, jak jsme si to vůbec mohla dovolit si ho vzít :lol:

A co jim na nem tak hrozne vadilo… ze jste se az takhle odcizili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí