Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
Tak psal, ze ted uz je to jen 2 krat denne…
Podle me to dela kazdy telesne a hormonalne zdravy clovek ( muz i zena), s vekem, nemoci, ci velmi castem sexualnim zivote se frekvence samozrejme snizuje…
ano dělá to většina lidí, ale ne x krát denně v manželství
7krát určitě není normální stav
a dvakrát taky ne ![]()
@Markéta80 píše:
@ontario7 manžel říkal že v pubertě taky ho měl každou chvilku sedřenýho ale prý musel. 1× týdně by pro mě bylo málo, naštěstí manželovi by to taky nestačilo
a proč si ho dřel na sucho?
![]()
@Jabadabadu píše:
No hele, soulož je mnohem víc uspokojující než masturbace, takže ono by to vůbec nebylo potřeba 7× denně. Já bych byl vděčný i za obden.
Tak to by ve fungujícím vztahu neměl. být problém..jeden sex nahradí 7 masturbaci?
@Jabadabadu píše:
No hele, soulož je mnohem víc uspokojující než masturbace, takže ono by to vůbec nebylo potřeba 7× denně. Já bych byl vděčný i za obden.
@Anonymní píše:
Naprosto souhlasím. Masturbace fyzicky uleví, ale psychicky úplně ne. Pokud není sex, nechybí jen to fyzické uspokojení, ale taky ten pocit, že mě druhý chce, že po mě touží, že mi to chce udělat. Takže kdyby to bylo obden, nebo někdy i třeba pár dnů po sobě, budu nejšťastnější chlap na světě. Takhle holt mastrubuju denně, někdy 2× - 3× za den a stejně nejsem úplně spokojenej. Protože tam chybí to psychické…
@Anonymní píše:
Naprosto souhlasím. Masturbace fyzicky uleví, ale psychicky úplně ne. Pokud není sex, nechybí jen to fyzické uspokojení, ale taky ten pocit, že mě druhý chce, že po mě touží, že mi to chce udělat. Takže kdyby to bylo obden, nebo někdy i třeba pár dnů po sobě, budu nejšťastnější chlap na světě. Takhle holt mastrubuju denně, někdy 2× - 3× za den a stejně nejsem úplně spokojenej. Protože tam chybí to psychické…
takze kdyz chlap osuka nejakou jinou vetev, je to kvuli psychicke strance sexu jo?
![]()
@Bůča píše:
takze kdyz chlap osuka nejakou jinou vetev, je to kvuli psychicke strance sexu jo?![]()
![]()
Jsem se taky chtěla zeptat..Třeba v bordelu
tam. musí přímo intenzivne cítit, jak ho chce ![]()
@Venetia píše:
Jsem se taky chtěla zeptat..Třeba v bordelutam. musí přímo intenzivne cítit, jak ho chce
Ale jasně, že všichni vědí, že to je divadlo.
Ale ten pocit tam asi pak je.
![]()
@M_Vladim píše:
Ale jasně, že všichni vědí, že to je divadlo.Ale ten pocit tam asi pak je.
![]()
jasně chápu, asi stejné divadlo, jaké potřebujeme my ženy než kývneme na sex
Taky víme, že jsou to jen kecy, ale na férovku přístoupí málokterá
Jsem chlap 40 let
Ano masturbuju. Jak často nevím. Odhaduju průměrně tak jednou za 2 dny.
Sex mám tak 2× měsíčně což vážně nestačí
… nevím, jak to mají ostatní, ale pokud si to neudělám třeba týden, tak to i bolí
@Anonymní píše:
Jsem chlap 40 let
Ano masturbuju. Jak často nevím. Odhaduju průměrně tak jednou za 2 dny.
Sex mám tak 2× měsíčně což vážně nestačí… nevím, jak to mají ostatní, ale pokud si to neudělám třeba týden, tak to i bolí
Ne, mě to nebolí. Vždy jsem si říkal, že chlapi kecaj, aby vzbudili lítost
Nikdy jsem necítil fyzickou bolest. Já cítím psychickou bolest. Cítím se jak nezajímavej, zbytečnej, otravnej úchyl, co to musí mít. Hroznej pocit. A samozřejmě jsem nadrženej, ve smyslu, že na to furt myslím a mám chuť. Sorry, fyzickou bolest ale nemám…
@Anonymní píše:
Ne, mě to nebolí. Vždy jsem si říkal, že chlapi kecaj, aby vzbudili lítostNikdy jsem necítil fyzickou bolest. Já cítím psychickou bolest. Cítím se jak nezajímavej, zbytečnej, otravnej úchyl, co to musí mít. Hroznej pocit. A samozřejmě jsem nadrženej, ve smyslu, že na to furt myslím a mám chuť. Sorry, fyzickou bolest ale nemám…
Mně by fakt zajímala odpověď na to, na co jsem se ptala ![]()
@Bábrdl píše: Čistě ze zvědavosti. fakt bys chtěl sedmkrát týdně plnohodnotný sex - tzn. předehra, to, co má ráda ona, nepřestat, dokud se neudělá atd. Anebo bys chtěl prostě její poševní stěny využít místo své ruky?
Jsem jinej Anonym, ale klidně. Ano, já bych bral bych sex 7× týdně se vším všudy. Předehra, vše co má ráda a počkat pěkně, až se udělá. Nevidím v tom zásadní problém. Vždy jsem chtěl, aby si to užila, hrozně rád ji dělám hezky, záleží mi na tom.
@Anonymní píše:
Jsem jinej Anonym, ale klidně. Ano, já bych bral bych sex 7× týdně se vším všudy. Předehra, vše co má ráda a počkat pěkně, až se udělá. Nevidím v tom zásadní problém. Vždy jsem chtěl, aby si to užila, hrozně rád ji dělám hezky, záleží mi na tom.
záleží mi na tom to se opravdu moc hezky čte
![]()