Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jir2462 píše:
OK asi jsem jenom normálně nadrženej
není nad to věci nazývat pravými jmény
![]()
@Lumius píše:
Jasně že jo. Kdo nehoní s náma honí proti nám![]()
![]()
![]()
@debra.morgan píše:
Můj ano i já a pravidelně
Dobrý
hlásím se do party ![]()
@Denisa76 píše:
A tak to já můžu![]()
teď jsem se ztratil co můžeš? ![]()
Můj chlap si to prý nedělá, protože se mu to líbí jenom se mnou. Co mě ale překvapuje, že se nikdy neudělá ani při orálu a ani když mu to dělám rukou, prostě to prý není ono. Já se opravdu snažím ale on říká že to prostě má nejraději se mnou. Mám mu to věřit a nebo to prostě neumím?
@Anonymní píše:
Můj chlap si to prý nedělá, protože se mu to líbí jenom se mnou. Co mě ale překvapuje, že se nikdy neudělá ani při orálu a ani když mu to dělám rukou, prostě to prý není ono. Já se opravdu snažím ale on říká že to prostě má nejraději se mnou. Mám mu to věřit a nebo to prostě neumím?
Máme s oralem ten samý problém a já, si myslím, že to. prostě neumím, akorát mi to takhle naprimo nerekne
To není neuměním.
Sice sem můžeme dát poznámky jako napnout předkožku až na doraz, zesílit stisk, ale to nejspíš nebude to hlavní.
Je to nejspíš tím, že do akce není zapojený jeho mozek. ![]()
Těžká rada.Co třeba 69?
Prostě něco, co vybudí myšlení. ![]()
@M_Vladim píše:
To není neuměním.Sice sem můžeme dát poznámky jako napnout předkožku až na doraz, zesílit stisk, ale to nejspíš nebude to hlavní.
Je to nejspíš tím, že do akce není zapojený jeho mozek.
Těžká rada.Co třeba 69?Prostě něco, co vybudí myšlení.
69 moc nemusim..nemuzu se pak soustredit
@M_Vladim Já si jenom říkám, jestli se mám snažit. A nebo mu prostě věřit, že to tak prostě nemusí ![]()
Musim uznat, ze technika dela hodne. S nekterymi partnerkami to neslo ani za pul dne a s nekterou (nastesti vcetne te soucasne to je driv nez bys rekl svec) ![]()
@Anonymní píše:
@M_Vladim Já si jenom říkám, jestli se mám snažit. A nebo mu prostě věřit, že to tak prostě nemusí
Zeptat se, co by se mu libilo.. To funguje:)