Masturbují všichni chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
29.5.17 07:50

Asi tuhle diskusi dám přečíst tomu mýmu má sex skoro každý den tak aby si ještě víc uvědomil co má doma :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
29.5.17 08:32
@Denisa76 píše:
Asi tuhle diskusi dám přečíst tomu mýmu má sex skoro každý den tak aby si ještě víc uvědomil co má doma :jazyk:

Ten můj taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.5.17 08:44
@Venetia píše:
Ten můj taky :D

a tak to má bát ;) jde o to i jak to má v sobě člověk nastavený..pokud bych neměla ve vztahu uspokojení jak fyzické tak duševní a musela bych si jí honit tak by šel chlap do hajzlu a to smykem..pro mne by to bylo takové ponížení, že bych nemohla žít sama se sebou natož s někým komu nestojím za to, aby se semnou pomiloval :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
29.5.17 09:04
@Denisa76 píše:
a tak to má bát ;) jde o to i jak to má v sobě člověk nastavený..pokud bych neměla ve vztahu uspokojení jak fyzické tak duševní a musela bych si jí honit tak by šel chlap do hajzlu a to smykem..pro mne by to bylo takové ponížení, že bych nemohla žít sama se sebou natož s někým komu nestojím za to, aby se semnou pomiloval :zed:

to mně neějak minulo, ale měla jsem to opačně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
29.5.17 09:11

Já myslim že jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
29.5.17 15:10

Jasně že jo, vždyt je to normální a lidský. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37221
29.5.17 19:58
@Anonymní píše:
Jsem jinej Anonym, ale klidně. Ano, já bych bral bych sex 7× týdně se vším všudy. Předehra, vše co má ráda a počkat pěkně, až se udělá. Nevidím v tom zásadní problém. Vždy jsem chtěl, aby si to užila, hrozně rád ji dělám hezky, záleží mi na tom.
:palec:
Mimochodem: 7× týdně nemusí ještě znamenat 7 dnů v týdnu. ;) :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37221
29.5.17 20:03
@Anonymní píše:
Ne, mě to nebolí. Vždy jsem si říkal, že chlapi kecaj, aby vzbudili lítost :-D Nikdy jsem necítil fyzickou bolest. Já cítím psychickou bolest. Cítím se jak nezajímavej, zbytečnej, otravnej úchyl, co to musí mít. Hroznej pocit. A samozřejmě jsem nadrženej, ve smyslu, že na to furt myslím a mám chuť. Sorry, fyzickou bolest ale nemám…
Šťastný to muž (teď teda myslím tu bolest…jau). :think: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.17 13:48
@M_Vladim píše: Šťastný to muž (teď teda myslím tu bolest…jau). :think: :mavam:

Jestli ono to není tím, že jsem si vždycky pomoh, když byla chuť :-D Takže mě to ani bolet nemohlo začít :-D Kdybych doma nahlásil, že mě to bolí, ať mi pomůže, tak mi řekne, že ji vydírám a určitě kecám :)

• Citovat
  • Upravit
106410
30.5.17 13:50
@Anonymní píše:
Jestli ono to není tím, že jsem si vždycky pomoh, když byla chuť :-D Takže mě to ani bolet nemohlo začít :-D Kdybych doma nahlásil, že mě to bolí, ať mi pomůže, tak mi řekne, že ji vydírám a určitě kecám :)

no to by byl opravdu dost blbej zpusob

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37221
30.5.17 14:11
@Anonymní píše:
Jestli ono to není tím, že jsem si vždycky pomoh, když byla chuť :-D Takže mě to ani bolet nemohlo začít :-D Kdybych doma nahlásil, že mě to bolí, ať mi pomůže, tak mi řekne, že ji vydírám a určitě kecám :)

Jsou situace, kdy to nejde… ;)
Například, abych uvedl něco aspoň trochu pozitivního, když chcete aby byla nejdřív ona a pak se akce nedokončí - dojde k vyrušení (takový děti, např. jsou hrozný kaziš_ci :jazyk: ). 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
30.5.17 14:19
@M_Vladim píše:
Jsou situace, kdy to nejde… ;)
Například, abych uvedl něco aspoň trochu pozitivního, když chcete aby byla nejdřív ona a pak se akce nedokončí - dojde k vyrušení (takový děti, např. jsou hrozný kaziš_ci :jazyk: ). 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak se zavru na chvili na WC? ja to taky tak delam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37221
30.5.17 14:25
@Venetia píše:
tak se zavru na chvili na WC? ja to taky tak delam.

Ale i přesto to už občas bolí. :? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
30.5.17 14:33
@M_Vladim píše:
Ale i přesto to už občas bolí. :? :mrgreen:

to je hrozny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit