Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi tuhle diskusi dám přečíst tomu mýmu má sex skoro každý den tak aby si ještě víc uvědomil co má doma ![]()
@Denisa76 píše:
Asi tuhle diskusi dám přečíst tomu mýmu má sex skoro každý den tak aby si ještě víc uvědomil co má doma
Ten můj taky ![]()
@Venetia píše:
Ten můj taky
a tak to má bát
jde o to i jak to má v sobě člověk nastavený..pokud bych neměla ve vztahu uspokojení jak fyzické tak duševní a musela bych si jí honit tak by šel chlap do hajzlu a to smykem..pro mne by to bylo takové ponížení, že bych nemohla žít sama se sebou natož s někým komu nestojím za to, aby se semnou pomiloval ![]()
@Denisa76 píše:
a tak to má bátjde o to i jak to má v sobě člověk nastavený..pokud bych neměla ve vztahu uspokojení jak fyzické tak duševní a musela bych si jí honit tak by šel chlap do hajzlu a to smykem..pro mne by to bylo takové ponížení, že bych nemohla žít sama se sebou natož s někým komu nestojím za to, aby se semnou pomiloval
to mně neějak minulo, ale měla jsem to opačně
@Anonymní píše:
Jsem jinej Anonym, ale klidně. Ano, já bych bral bych sex 7× týdně se vším všudy. Předehra, vše co má ráda a počkat pěkně, až se udělá. Nevidím v tom zásadní problém. Vždy jsem chtěl, aby si to užila, hrozně rád ji dělám hezky, záleží mi na tom.
@Anonymní píše:Šťastný to muž (teď teda myslím tu bolest…jau).
Ne, mě to nebolí. Vždy jsem si říkal, že chlapi kecaj, aby vzbudili lítostNikdy jsem necítil fyzickou bolest. Já cítím psychickou bolest. Cítím se jak nezajímavej, zbytečnej, otravnej úchyl, co to musí mít. Hroznej pocit. A samozřejmě jsem nadrženej, ve smyslu, že na to furt myslím a mám chuť. Sorry, fyzickou bolest ale nemám…
@M_Vladim píše: Šťastný to muž (teď teda myslím tu bolest…jau).![]()
Jestli ono to není tím, že jsem si vždycky pomoh, když byla chuť
Takže mě to ani bolet nemohlo začít
Kdybych doma nahlásil, že mě to bolí, ať mi pomůže, tak mi řekne, že ji vydírám a určitě kecám ![]()
@Anonymní píše:
Jestli ono to není tím, že jsem si vždycky pomoh, když byla chuťTakže mě to ani bolet nemohlo začít
Kdybych doma nahlásil, že mě to bolí, ať mi pomůže, tak mi řekne, že ji vydírám a určitě kecám
no to by byl opravdu dost blbej zpusob
@Anonymní píše:
Jestli ono to není tím, že jsem si vždycky pomoh, když byla chuťTakže mě to ani bolet nemohlo začít
Kdybych doma nahlásil, že mě to bolí, ať mi pomůže, tak mi řekne, že ji vydírám a určitě kecám
Jsou situace, kdy to nejde… ![]()
Například, abych uvedl něco aspoň trochu pozitivního, když chcete aby byla nejdřív ona a pak se akce nedokončí - dojde k vyrušení (takový děti, např. jsou hrozný kaziš_ci
).
![]()
@M_Vladim píše:
Jsou situace, kdy to nejde…
Například, abych uvedl něco aspoň trochu pozitivního, když chcete aby byla nejdřív ona a pak se akce nedokončí - dojde k vyrušení (takový děti, např. jsou hrozný kaziš_ci).
![]()
![]()
![]()
tak se zavru na chvili na WC? ja to taky tak delam.
@Venetia píše:
tak se zavru na chvili na WC? ja to taky tak delam.
Ale i přesto to už občas bolí.
![]()
@M_Vladim píše:
Ale i přesto to už občas bolí.![]()
nefnukeeeeej, decka jsou kazisukove no ![]()