Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ježkovo_ oko píše:
Ptala jsem se jak dlouho mu to trvá a říkal že tak 10 minut. Prý si to chce užít a za 2 minuty by se neudělal ani omylem. Teď má ale mě, takže to nepotřebuje. Je pravda že když mu dělám orál tak to taky trvá déle a taky si to hodně užívá, ale prostě 10-20 minut dřív ne. Jo a to mu poskytuji i hluboký orál aby byl dříve.
U. nás právě taky a ještě se nedostaneme ke konci…já to tak. dlouho nedávám.
Kdyby to bylo do deseti minut ,nebyl.by problém ho mít častěji
@Venetia píše:
U. nás právě taky a ještě se nedostaneme ke konci…já to tak. dlouho nedávám.
Kdyby to bylo do deseti minut ,nebyl.by problém ho mít častěji
S tím hlubokým je do deset minut ale bez něj dvacet i déle. Bolí krk, ale hlavně že se mu to líbí. Přítel je u toho dost hlasitý, lepší než kdyby byl potichu ![]()
@ježkovo_ oko píše:
S tím hlubokým je do deset minut ale bez něj dvacet i déle. Bolí krk, ale hlavně že se mu to líbí. Přítel je u toho dost hlasitý, lepší než kdyby byl potichu
Ten můj. právě nehne brvou, takže je to. o ničem
@Markéta80 píše:
@M_Vladim musíš dětičky zabavit![]()
, ale pokud to trvá dlouho to je asi blbý
@Venetia třeba u toho spí
![]()
nemyslim ![]()
@Markéta80 píše:
@M_Vladim musíš dětičky zabavit![]()
, ale pokud to trvá dlouho to je asi blbý
@Venetia třeba u toho spí
![]()
Oni se zabaví, ale jim už 15 bylo a dostat je od kompu, nebo telky (v rozumném termínu), je dost problém.
… ![]()
@M_Vladim tak to jo
, u nás je nejhorší malá, večer sice usne ale snad má radary takže nejideálnější když jsou ve škole a školce
![]()
@Markéta80 píše:
@M_Vladim tak to jo, u nás je nejhorší malá, večer sice usne ale snad má radary takže nejideálnější když jsou ve škole a školce
![]()
@M_Vladim píše:
edit:„Sem zapomněl..tati podepíšeš mi to?“
Nejhorší je takový to klepání na zamčenou ložnici a cloumání klikou, když jste v nejlepším… Mami? Potřebuju podepsat sešit. Proč jste se zamkli? ![]()
Já to nechávám až, když všichni spí
Jinak i do dvou minut se dá to stihnout, když sám… když to dělá žena raději protáhnu z důvodů, že zas vím prd za jak dlouho to bude ![]()
@Venetia píše:
Ten můj. právě nehne brvou, takže je to. o ničem
A nemá už stářím sníženou citlivost? ![]()
@Heinich píše:
A nemá už stářím sníženou citlivost?
to bych nerekla.. pri sexu je to hned… ale je to mozny, ja to moc drsne neumim
Ptala jsem se jak dlouho mu to trvá a říkal že tak 10 minut. Prý si to chce užít a za 2 minuty by se neudělal ani omylem. Teď má ale mě, takže to nepotřebuje. Je pravda že když mu dělám orál tak to taky trvá déle a taky si to hodně užívá, ale prostě 10-20 minut dřív ne. Jo a to mu poskytuji i hluboký orál aby byl dříve.