Masturbují všichni chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106488
6.6.17 17:39
@Daavis píše:
Musim uznat, ze technika dela hodne. S nekterymi partnerkami to neslo ani za pul dne a s nekterou (nastesti vcetne te soucasne to je driv nez bys rekl svec) :D

no jo, uz se tu chlubili, ze nektere sampionky to maji za dve minuty 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37329
6.6.17 18:00
@Venetia píše:
no jo, uz se tu chlubili, ze nektere sampionky to maji za dve minuty 8o

Tak tedy: Šampionky, pomozte! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
6.6.17 19:12
@Daavis píše:
Zeptat se, co by se mu libilo.. To funguje:)

souhlasím :lol: technika dělá hodně :lol: ženy šampionky nezapomínají na varlata :lol: zkuste je otevřenou dlaní přitlačit k penisu a pokračovat normálně orálně 8o možná, že to bude příjemné překvapení pro oba :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
6.6.17 20:29

@Daavis Jenže on mi právě řekl, že to dělám dobře ale prostě se to nevyrovná pocitu když je ve mě. Trochu mě to mrzí, že mu to neumím udělat. Mám to rád jenom jako předehru.

• Citovat
  • Upravit
106488
6.6.17 21:10
@elot píše:
@Daavis Jenže on mi právě řekl, že to dělám dobře ale prostě se to nevyrovná pocitu když je ve mě. Trochu mě to mrzí, že mu to neumím udělat. Mám to rád jenom jako předehru.

Hned bych si to vyměnila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
6.6.17 22:41
@Venetia píše:
Hned bych si to vyměnila :D
:roll: udělat vyměnit za předehru? :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106488
6.6.17 22:47
@Jir2462 píše: :roll: udělat vyměnit za předehru? :roll:

Kdyby to byla jen předehra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
6.6.17 22:56
@Venetia píše:
Kdyby to byla jen předehra
:lol: nebo to střídat :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
7.6.17 07:28
@Venetia píše:
Máme s oralem ten samý problém a já, si myslím, že to. prostě neumím, akorát mi to takhle naprimo nerekne
@M_Vladim píše:
To není neuměním. :kytka: Sice sem můžeme dát poznámky jako napnout předkožku až na doraz, zesílit stisk, ale to nejspíš nebude to hlavní. :think: Je to nejspíš tím, že do akce není zapojený jeho mozek. ;)
Těžká rada.Co třeba 69? :) Prostě něco, co vybudí myšlení. :dance:

třeba, Když očekávají, že muž něco udělá, ale on to neudělá, protože netuší, že to má udělat. Ženy mají do určité míry jiný způsob myšlení než muži, a unesou v jedné ruce málo pullitrů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.6.17 07:37
@Anonymní píše:
Můj chlap si to prý nedělá, protože se mu to líbí jenom se mnou. Co mě ale překvapuje, že se nikdy neudělá ani při orálu a ani když mu to dělám rukou, prostě to prý není ono. Já se opravdu snažím ale on říká že to prostě má nejraději se mnou. Mám mu to věřit a nebo to prostě neumím?

těžko radit možná to děláš špatně a on se ti to bojí říct :nevim: osobně s tím zkušenost nemám chlapa udělám vždy na jakýkkoliv způsob. Je to i hodně o technice a co všechno do toho zapojíš..jazyk..prsty..prostata a td ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.6.17 07:40
@Venetia píše:
no jo, uz se tu chlubili, ze nektere sampionky to maji za dve minuty 8o

tak na tom nevidím nic nemožného já, když tomu svýmu začnu masírovat prostatu a jazykem přejedu zadek je hotovej ještě dříve jak moc ho to vzrušuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.6.17 07:41
@Jir2462 píše:
souhlasím :lol: technika dělá hodně :lol: ženy šampionky nezapomínají na varlata :lol: zkuste je otevřenou dlaní přitlačit k penisu a pokračovat normálně orálně 8o možná, že to bude příjemné překvapení pro oba :dance:

jj i ta jsou velmi důležitá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
7.6.17 08:51
@Denisa76 píše:
těžko radit možná to děláš špatně a on se ti to bojí říct :nevim: osobně s tím zkušenost nemám chlapa udělám vždy na jakýkkoliv způsob. Je to i hodně o technice a co všechno do toho zapojíš..jazyk..prsty..prostata a td ;)

Podle mě „udělat chlapa“ nezáleží až tak tolik na technice, ale spíše na stavu konkrétního chlapa. Chlap se většinou udělá v podstatě „sám“,. (pokud z něj tedy nepáčíte několikrát opakovanou ejakulaci samozřejmě, ale to pak většinou stejně ten orgasmus stojí za starou belu.) A mladší chlapi mají většinou spíše problém jak se neudělat - takže opět žádná pořádná práce pro ženskou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.6.17 09:01
@Heinich píše:
Podle mě „udělat chlapa“ nezáleží až tak tolik na technice, ale spíše na stavu konkrétního chlapa. Chlap se většinou udělá v podstatě „sám“,. (pokud z něj tedy nepáčíte několikrát opakovanou ejakulaci samozřejmě, ale to pak většinou stejně ten orgasmus stojí za starou belu.) A mladší chlapi mají většinou spíše problém jak se neudělat - takže opět žádná pořádná práce pro ženskou :mrgreen:

podle mě záleží pokud budu chlapovi honit vocas a bude mu to nepříjemný tak se prostě neudělá. To samé u opakované ejakulace..pokud si dají oba záležet klidně třeba i tantrickou masáží orgasmus je stejně kvalitní jako ten první..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
7.6.17 09:28
@Denisa76 píše:
podle mě záleží pokud budu chlapovi honit vocas a bude mu to nepříjemný tak se prostě neudělá. To samé u opakované ejakulace..pokud si dají oba záležet klidně třeba i tantrickou masáží orgasmus je stejně kvalitní jako ten první..

To je pravda ale jen z části. Tantru každý neumí a udělání staršího a mladšího chlapa se z hlediska „práce“ ženy bude vždycky lišit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí