Masturbují všichni chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106453
7.6.17 10:03
@Heinich píše:
Podle mě „udělat chlapa“ nezáleží až tak tolik na technice, ale spíše na stavu konkrétního chlapa. Chlap se většinou udělá v podstatě „sám“,. (pokud z něj tedy nepáčíte několikrát opakovanou ejakulaci samozřejmě, ale to pak většinou stejně ten orgasmus stojí za starou belu.) A mladší chlapi mají většinou spíše problém jak se neudělat - takže opět žádná pořádná práce pro ženskou :mrgreen:

jak to myslíš, že zaleží na jeho stavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
7.6.17 10:05

Tak my máme sex každý den (věk kolem 40) a děláme si to i sami. Pusou za 2-5 minut mi přijde jako běžný standard, spíše už jako výdrž, déle by mi asi bolely čelisti :lol:. Bývalý partner (50) se pusou i jinak udělal klidně za pár sekund či minutu…

• Citovat
  • Upravit
106453
7.6.17 10:10
@káťa píše:
Tak my máme sex každý den (věk kolem 40) a děláme si to i sami. Pusou za 2-5 minut mi přijde jako běžný standard, spíše už jako výdrž, déle by mi asi bolely čelisti :lol:. Bývalý partner (50) se pusou i jinak udělal klidně za pár sekund či minutu…

tak to jsi mně potěšila, že dvacet minut a více rozhodně není normální…takže 5 min. a smůla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.6.17 10:56
@freeport píše:
To nevím :-), nejsem vědma, ale můj ne :-)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A ani péčko nikdy neviděl :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
7.6.17 11:01
@2010marie píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A ani péčko nikdy neviděl :mrgreen:

Co to je? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
7.6.17 11:14
@Venetia píše:
jak to myslíš, že zaleží na jeho stavu?

Počítám v tomto případě více faktorů (věk, stres, zdravotní stav) prostě u chlapa je to více v tomto, než v umění žen. Jinými slovy mladý a zdravý stříká pomalu předem a z nějakého staršího a nemocného ani šikovná umělkyně nic moc nevykouzlí. Podle mě se tedy v tomto některé ženy přeceňují, respektive přeceňují svůj vliv na chlapovo libido apod. Tak nějak jsem to myslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
7.6.17 11:15
@Venetia píše:
tak to jsi mně potěšila, že dvacet minut a více rozhodně není normální…takže 5 min. a smůla

jj, jako dělám to pusou ráda, ale 20 minut a déle??? 8o :roll:
to by mi odpadla sanice a ani by mě to teda nebavilo - člověk musí taky vidět vzrušení a rajc na druhé straně ;)

• Citovat
  • Upravit
3968
7.6.17 11:16
@káťa píše:
to by mi odpadla sanice a ani by mě to teda nebavilo - člověk musí taky vidět vzrušení a rajc na druhé straně ;)

No opačně u orálu ženě to taky vždycky není na 5 min..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
7.6.17 11:37

Délka opravdu záleží na mužově stavu. Třeba po náročné práci apod. na to ani nemám chuť. Taky záleží kdy naposledy jsem měl orgasmus, druhý během 12ti hodin už bývá časově i fyzicky náročnější. Na druhou stranu pokud chlap 3 dny nemasturbuje, tak to pak musí být rychlovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106453
7.6.17 12:10
@Heinich píše:
Počítám v tomto případě více faktorů (věk, stres, zdravotní stav) prostě u chlapa je to více v tomto, než v umění žen. Jinými slovy mladý a zdravý stříká pomalu předem a z nějakého staršího a nemocného ani šikovná umělkyně nic moc nevykouzlí. Podle mě se tedy v tomto některé ženy přeceňují, respektive přeceňují svůj vliv na chlapovo libido apod. Tak nějak jsem to myslel.

dobře, to celkem chápu, ale jak se tedy ten aktualní stav odráží při schopnosti dosažení orgasmu při souloži a při orálu? V čem je rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106453
7.6.17 12:12
@káťa píše:
to by mi odpadla sanice a ani by mě to teda nebavilo - člověk musí taky vidět vzrušení a rajc na druhé straně ;)

to jsem potřebovala slyšet (číst) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106453
7.6.17 12:13
@Havran007 píše:
Délka opravdu záleží na mužově stavu. Třeba po náročné práci apod. na to ani nemám chuť. Taky záleží kdy naposledy jsem měl orgasmus, druhý během 12ti hodin už bývá časově i fyzicky náročnější. Na druhou stranu pokud chlap 3 dny nemasturbuje, tak to pak musí být rychlovka.

tak je fakt, že po třech dnech abstinence bych do orálu nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
7.6.17 12:22

Myslím si že každý muž to dělá akorát to neřeknou :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
7.6.17 13:35
@Venetia píše:
dobře, to celkem chápu, ale jak se tedy ten aktualní stav odráží při schopnosti dosažení orgasmu při souloži a při orálu? V čem je rozdíl?

Pokud se týče přísně rozdílu mezi orálem a souloží, tam budou důvody jiné a bude to zřejmě více individuální. Například někteří muži jsou údajně z přílišné onanie více fixováni na ruku, jiní ne (zrovna tomu ale já moc nevěřím). Tamten příspěvek jsem myslel spíše obecně, že libido a rychlejší orgasmus platí hlavně pro příznivý „stav“ (jak jsem vyjmenoval).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
7.6.17 14:11
@Venetia píše:
tak je fakt, že po třech dnech abstinence bych do orálu nešla

Proč ne, byla by to rychlá práce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek