Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
máme doma zlobidlo Anetku, a říkáme ji aný, anet, anetáčku, andy, andulko, andulo, aňulko, anetáku ![]()
@Kordulenka píše:
@kubykula no Andula mi příjde spíš pro jméno Anna. Můj tata občas řekně mý Anetce Andulo, taky nevím, jak na to přišel, asi mě chtěl poškádlitTaky jí občas říkám Anulko a Anynko, to se pro Annu asi moc nepoužívá
asi to bude tím, že Aneta je odvozenina od jména Anna.
Máme doma Anektu a říkáme jí Anetko, Anet, Aný a když zlobí tak Aneťáku a nebo Aneťajzno ![]()
Naší Anetce říkám…když je hodná.. Anetko, Anet, Áňo, Aný, Anuško, Anýsku, Anulko, Anet, Aneťáčku,.. Když zlobí… Anulo, Aneťáku, Aneto ![]()
Já jsem Aneta a doma mi říkají Aneto nebo Anetko, jinak kamarádi Áňo, Ančo, Anet a když jsem byla malá tak mi všichni říkali Ančovičko a to jsem nesnášela
![]()
Mám Anetu a říkám jí Aneto, Anetko, Anet. A kotě mrňavý
Nesnáším komolení jmen, takže jí ani jinak říkat nebudeme.
Aneta, Anetka, Aný, Anýsek, Anýtka a když byla malá a vytočila mě, tak Anesita ![]()
Ahoj, oslovují mě Any, Anet, Áňo… někdy Anetko. Alergická jsem na Anču ![]()
Nase mala je anetka, anet, any, anysek, a dost casto anetak raketak, je to desny cislo. Kamaradka Aneta rikala, ze ji ve skolce rikali Anetka planetka ![]()
A pradeda rikal male, kdyz se narodila Anežko myslel si, že anžeka a neto je to same, tak jsme mu to vysvetlili a uz je to jen anetka (dedovi je 94 let:) )
Mojí nej kamarádce říkám už asi 15 let Aný, Anet. To samé psovi, který se jmenuje Anette ![]()
@small To je hezký planetka
mě zas u jména Anetka naskočí kometka ![]()