Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak to je pozitivní…kdyby to byl ten samý, ani bych se moc nedivila
tak držím palce, at se z něj vyklube solidní kluk
@Anonymní píše:
to mi ani nepištaky ho znám ze seznamky.-) a chvilku teda
z kterého města je?
To ale přece není o profesi, ale o člověku, ne? Jinak já mám taky chlapa přes seznamku, je u armády a taky je řidič a jsem spolu něco málo přes 2 roky.
@Ale85 píše:
To ale přece není o profesi, ale o člověku, ne? Jinak já mám taky chlapa přes seznamku, je u armády a taky je řidič a jsem spolu něco málo přes 2 roky.
to taky, ale přece jen je to specifická profese
@Anonymní píše:
to taky, ale přece jen je to specifická profese
Specifická v čem? Že vojáci jsou větší chroničtí dívkaři? Nemyslím
A že jich znám dost..
@Heinich píše:
Je to pořád dost zemí, ale v některýh máme třeba jen dva důstojníky..
Nj, jenže dva důstojníci nejsou PRT..
Já nepsala, že jsou takoví všichni vojáci..zkušenost mám s jedním a otřesnou..je to o lidech..člověk může najít skvělýho chlapa v jakékoli profesi, stejně tak naopak ![]()
Ten,,můj,, vždycky tvrdil..všichni vojáci jsou prasata-na to si holka zvykneš. Těmahle řečma obhajoval jen sám sebe a svou zmršenou povahu
@Peticek1987 Já to psala na to, co napsala Anonymní, že je to specifická profese. Co to má co společného s tím, jestli je chlap prase? ![]()
@Anonymní píše:
@Peticek1987 Já to psala na to, co napsala Anonymní, že je to specifická profese. Co to má co společného s tím, jestli je chlap prase?
holky, chytáme se za slova…
specifická profese v tom, že nemají standartní pracovní dobu atd. prase může být samozřejmě úředník i voják…
Nesnažím se chytat za slovíčka, ale na příspěvek Ale85 o tom, že to není o profesi, ale o člověku, jsi reagovala, že „přece jenom je to specifická profese“. Tak mě zajímá, v čem je ta profese tak specifická ve vztahu k tomu, jak se ten chlap chová vůči ženám..o tom se tu celou dobu bavíme..nebo ne?
@Peticek1987 píše:
To jen tak na okraj…že tím obhajoval své prasácké chování.
Chápu. Prostě dobytek.
@Anonymní píše:
No ten rozdíl mezi PRT a bojovou misí v těch penězích není tak markartní..třeba teď jo, když je slabá koruna, ale ani tak to v celkovém součtu peněz neudělá žádný obří rozdíl (napsala bych i částku, která ten rozdíl činí, ale kvůli závistivcům ji psát nebudu). Závidí kdekdo, tomu se člověk neubrání. Výplatu jako takovou bez příplatku na bydlení mají ubohou. Nebýt toho příplatku, už by v armádě nikdo nebyl. Je to vyvážené tím, že za měsíc je v pryč tolik hodin, že když se to poměří, je ta částka až skoro směšná.
Jinak co se týče samostatnosti, tak ano, vojákova ženská musí být soběstačná ve všech ohledech. A ne každý chlap to unese
Já mám zkušenost co se týká placení v misi jinou, možná to bude tím, že se nejednalo o jednoho a téhož člověka, ale rozdíl byl v hodnosti, odsloužených letech i funkci - a v neprospěch to bylo u PRT - paradoxně mnohem vyšší šajba ![]()
A máš pravdu - PRT už není, do Logaru se nejezdí a Bagram se bere jako bojová mise.
Jinak se zbytkem tvého příspěvku naprosto souhlasím - vojenské manželství není pro každého (a každou) ![]()
@Ale85 píše:
Přesně tak, je to vždy o člověku, i když musím dát za pravdu tomu, že rozvododvost je u vojáků mnohem vyšší než u jiných profesí - jak už jsem psala, není to pro každého.
Ano, je to vždycky o jednotlivém člověku - vztah je vždycky 50 na 50, ať je to voják, kuchař, nebo inženýr ![]()
A co se týká rozvodovosti u vojáků - u nás v rodině je případ, kdy on (voják) vydělával na misi na vysněný domek a jeho žena (teď už bývalá) si zatím tady užívala s milencem.. není to jen chyba ve vojácích, ale i ženské na ně někdy nevydrží čekat.