Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji poradit. Seznámila jsem se na fb s vojákem, který je na mírové misi v Afganistánu. Je to američan(údajně).Poslal mi foto, kde je i s ostatními vojáky. Takže je to opravdu,tak.Asi po dni cukrování, mi napsal, že chce poslat svůj box(jak on to nazývá)mně. Prý kdyby se mu něco stalo bla bla. Já blbá mu poslala svou adresu a e mail.V tom boxu jsou prý jeho doklady, fotky a peníze. Ajá oblbnutá sladkými řečmi, souhlasila. Aniž bych se zeptala, jestli mě to bude něco stát. Myslela jsem, že veškeré náklady zaplatí. Asi si říkáte jak jsem hloupá a co jsem si myslela. Sliboval, že si mě vezme a budu žít v jeho zemi. Abych se dostala k věci. Zaregistroval kdesi mou adresu, složil zálohu a já ted musím zaplatit částku 2500kč. At to pošlu v bance na dost zvláštní adresu
Jinak že o box přijde. Nevím co si o tom mám myslet. Nemůžu si dovolit, takové peníze posílat kamsi…Stále na mě naléha, abych zaplatila. Mám z toho špatný pocit. Nevíte někdo něco o tom? Je něco takového možné. o jsem totální blbka a naletěla jsem
![]()
![]()
Musíš být opravdu hodně naivní, když po dni cukrování klidně pošleš na sebe kontakty. Už to fakt nikdy nedělej, ať se nedostaneš do horší šlamastiky. Zvlášť cizím lidem na internetu. ![]()
Opravdu si myslíte, že američtí vojáci na misi mají takový plat, že si musí o peníze říkat neznámým lidem na netu? A nepřijde vám divné, že píšou lámanou češtinou? Ty internetové překladače ještě tak dokonale nejsou
@Mango_Lassi píše:
Opravdu si myslíte, že američtí vojáci na misi mají takový plat, že si musí o peníze říkat neznámým lidem na netu? A nepřijde vám divné, že píšou lámanou češtinou? Ty internetové překladače ještě tak dokonale nejsou
to mě právě vrtalo hlavou…co ty si o tom myslíš?
@Mango_Lassi píše:
Asi tak nějak. Ale pořád se najdou ženy, které by prachy poslaly…
@Anonymní píše:
to mě právě vrtalo hlavou…co ty si o tom myslíš?
Já bych zkusila nějaké prachy vydolovat z něj ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji poradit. Seznámila jsem se na fb s vojákem, který je na mírové misi v Afganistánu. Je to američan(údajně).Poslal mi foto, kde je i s ostatními vojáky. Takže je to opravdu,tak.Asi po dni cukrování, mi napsal, že chce poslat svůj box(jak on to nazývá)mně. Prý kdyby se mu něco stalo bla bla. Já blbá mu poslala svou adresu a e mail.V tom boxu jsou prý jeho doklady, fotky a peníze. Ajá oblbnutá sladkými řečmi, souhlasila. Aniž bych se zeptala, jestli mě to bude něco stát. Myslela jsem, že veškeré náklady zaplatí. Asi si říkáte jak jsem hloupá a co jsem si myslela. Sliboval, že si mě vezme a budu žít v jeho zemi. Abych se dostala k věci. Zaregistroval kdesi mou adresu, složil zálohu a já ted musím zaplatit částku 2500kč. At to pošlu v bance na dost zvláštní adresu
Jinak že o box přijde. Nevím co si o tom mám myslet. Nemůžu si dovolit, takové peníze posílat kamsi…Stále na mě naléha, abych zaplatila. Mám z toho špatný pocit. Nevíte někdo něco o tom? Je něco takového možné. Nebo jsem totální blbka a naletěla jsem
![]()
![]()
Naletela, je toho plny internet.
https://olomouc.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…
https://www.odpovedi.cz/…neco-pozadal
Slovaci to dokonce meli i na ofiko strankach MV nebo MZ.