Máte problém s pitným režimem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17907
14.4.11 23:15

Kačkachno, já každou noc usínám s předsevzetím, že od zítřka budu víc dbát na svou stravu a pití. A houby, ráno zas dám v rychlosti kafe a konec :( Teď jsem pod dojmem diskuse vypila dva hrnky čaje navíc. Já jsem prostě líná :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
14.4.11 23:17

Asi to taky začnu s tím budíkem dělat, ale nevím jestli za chvíli nezačnu doma lízt na nervy. Už tak mám dost upomínek na ledasco… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
14.4.11 23:20
Eliška píše:
Kačkachno, já každou noc usínám s předsevzetím, že od zítřka budu víc dbát na svou stravu a pití. A houby, ráno zas dám v rychlosti kafe a konec :( Teď jsem pod dojmem diskuse vypila dva hrnky čaje navíc. Já jsem prostě líná :-?

O tom už jsem taky přemýšlela, jestli to není lenost, ale když já si opravdu nevzpomenu. Ikdyž divné je, že třeba dceři udělám šťávu, když mě požádá a samotnou mě nenapadne se napít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17907
14.4.11 23:24

Mě to teda taky nenapadne.
Dneska jsem si udělala kafe a synovi čaj. A jak tak míchám med v čaji, začnu z něj upíjet úplně bezmyšlenkovitě :lol: Tak jsem mu ho vrátila a pokračovala kafem. Potřebovala bych nějakej dohled nad sebou. Co by mi podstrčili, to bych asi vypila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
14.4.11 23:36

No, teď mám žízeň, ale jakou…no ale napít se nepůjdu, protože mám strach, že vzbudím manžela, jak pustím vodu a od chudáček :hug: strašně brzy ráno vstává, no spíš v noci…takže jdu spát s přilepeným jazykem na patře…ikdyž bych pila až bych :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17907
14.4.11 23:42

Kde jsou ty časy, kdy jsem si v posledním těhu musela stavět na noc k posteli litr a půl flašku a ráno byla prázdná :-D A kdy jsem za dvě hodiny vypila dva litry rajský šťávy. K snídani půl litru čaje a čtvrt litru kakaa.
Já jsem aktuálně slaměná vdova, takže popíjet můžu, ale jak ten močák je už scvrklej, tak už mu to stačí a jdu do hajan :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8254
15.4.11 01:36

Teda holky koukejte pít-a vždy ke kafi skleničku,dvě vody-to nikdy samotné! :cert:si zaděláváte na problémy-no teorii bych zvládala výtečně :mrgreen: -snažím se,ale štve mě jak se pak furt lítá na WC :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
15.4.11 06:34

Tak s tím fakt problémy nemám.Spíš naopak.Až se toho děsím kolik toho vypiju.Doufám,že nejsem divná. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17907
15.4.11 07:39

Tak už jsem zvládla k snídani 300 ml :-) Budu se snažit na to dneska myslet. Díky za podnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
15.4.11 08:05
J-Zicek píše:
Tak s tím fakt problémy nemám.Spíš naopak.Až se toho děsím kolik toho vypiju.Doufám,že nejsem divná. :-D

Tak jsme divný dvě :lol: Manžel si dělá srandu, že bez lahve vody nedojdu ani od baráku k autu :lol: Ale člověk si zvykne, že jo :) A močák naštěstí taky :palec: A navíc je to dobré pro figuru :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
15.4.11 08:05

Piju strašně málo a mé dítě též. Asi to má po kom zdědit. V těhotenství se lepším a do malé tekutiny taky hrnu, jak to jde… Ale kdybych se do pití nenutila, vypila bych za den sotva sklenku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
15.4.11 08:09
chuanitka píše:
J-Zicek píše:
Tak s tím fakt problémy nemám.Spíš naopak.Až se toho děsím kolik toho vypiju.Doufám,že nejsem divná. :-D
Tak jsme divný dvě :lol: Manžel si dělá srandu, že bez lahve vody nedojdu ani od baráku k autu :lol: Ale člověk si zvykne, že jo :) A močák naštěstí taky :palec: A navíc je to dobré pro figuru :-P

Tak to jsem ráda,že nejsem sama.Piju pořád a jsem na to i závislá.Ve stáří pak budem kočky z toho kolik jsme toho vypily. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
15.4.11 08:12
J-Zicek píše:
chuanitka píše:
J-Zicek píše:
Tak jsme divný dvě :lol: Manžel si dělá srandu, že bez lahve vody nedojdu ani od baráku k autu :lol: Ale člověk si zvykne, že jo :) A močák naštěstí taky :palec: A navíc je to dobré pro figuru :-P
Tak to jsem ráda,že nejsem sama.Piju pořád a jsem na to i závislá.Ve stáří pak budem kočky z toho kolik jsme toho vypily. :mrgreen:

Kočky už jsme teď ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
15.4.11 08:27

No to jsme,ale ve stáří jako když najdeš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.4.11 08:29

Já vypiju tak litr a půl denně, někdy více, někdy méně.
Snažím se dodržet půllitr čaje ke snídani a pak už se to nějak nasbírá.
Více je nad mé síly, vážím 50kilo i s postelí a víc pití už mi „nedělá dobře“ - za normálních podmínek, když jsem byla těhotná, kojila, když je horko - to piju víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová