Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kačkachno, já každou noc usínám s předsevzetím, že od zítřka budu víc dbát na svou stravu a pití. A houby, ráno zas dám v rychlosti kafe a konec
Teď jsem pod dojmem diskuse vypila dva hrnky čaje navíc. Já jsem prostě líná ![]()
Asi to taky začnu s tím budíkem dělat, ale nevím jestli za chvíli nezačnu doma lízt na nervy. Už tak mám dost upomínek na ledasco… ![]()
Eliška píše:
Kačkachno, já každou noc usínám s předsevzetím, že od zítřka budu víc dbát na svou stravu a pití. A houby, ráno zas dám v rychlosti kafe a konecTeď jsem pod dojmem diskuse vypila dva hrnky čaje navíc. Já jsem prostě líná
O tom už jsem taky přemýšlela, jestli to není lenost, ale když já si opravdu nevzpomenu. Ikdyž divné je, že třeba dceři udělám šťávu, když mě požádá a samotnou mě nenapadne se napít…
Mě to teda taky nenapadne.
Dneska jsem si udělala kafe a synovi čaj. A jak tak míchám med v čaji, začnu z něj upíjet úplně bezmyšlenkovitě
Tak jsem mu ho vrátila a pokračovala kafem. Potřebovala bych nějakej dohled nad sebou. Co by mi podstrčili, to bych asi vypila.
No, teď mám žízeň, ale jakou…no ale napít se nepůjdu, protože mám strach, že vzbudím manžela, jak pustím vodu a od chudáček
strašně brzy ráno vstává, no spíš v noci…takže jdu spát s přilepeným jazykem na patře…ikdyž bych pila až bych ![]()
Kde jsou ty časy, kdy jsem si v posledním těhu musela stavět na noc k posteli litr a půl flašku a ráno byla prázdná
A kdy jsem za dvě hodiny vypila dva litry rajský šťávy. K snídani půl litru čaje a čtvrt litru kakaa.
Já jsem aktuálně slaměná vdova, takže popíjet můžu, ale jak ten močák je už scvrklej, tak už mu to stačí a jdu do hajan ![]()
Teda holky koukejte pít-a vždy ke kafi skleničku,dvě vody-to nikdy samotné!
si zaděláváte na problémy-no teorii bych zvládala výtečně
-snažím se,ale štve mě jak se pak furt lítá na WC ![]()
Tak s tím fakt problémy nemám.Spíš naopak.Až se toho děsím kolik toho vypiju.Doufám,že nejsem divná. ![]()
Tak už jsem zvládla k snídani 300 ml
Budu se snažit na to dneska myslet. Díky za podnět.
J-Zicek píše:
Tak s tím fakt problémy nemám.Spíš naopak.Až se toho děsím kolik toho vypiju.Doufám,že nejsem divná.
Tak jsme divný dvě
Manžel si dělá srandu, že bez lahve vody nedojdu ani od baráku k autu
Ale člověk si zvykne, že jo
A močák naštěstí taky
A navíc je to dobré pro figuru ![]()
Piju strašně málo a mé dítě též. Asi to má po kom zdědit. V těhotenství se lepším a do malé tekutiny taky hrnu, jak to jde… Ale kdybych se do pití nenutila, vypila bych za den sotva sklenku ![]()
chuanitka píše:J-Zicek píše:Tak jsme divný dvě
Tak s tím fakt problémy nemám.Spíš naopak.Až se toho děsím kolik toho vypiju.Doufám,že nejsem divná.Manžel si dělá srandu, že bez lahve vody nedojdu ani od baráku k autu
A močák naštěstí taky
A navíc je to dobré pro figuru
Tak to jsem ráda,že nejsem sama.Piju pořád a jsem na to i závislá.Ve stáří pak budem kočky z toho kolik jsme toho vypily. ![]()
J-Zicek píše:chuanitka píše:Tak to jsem ráda,že nejsem sama.Piju pořád a jsem na to i závislá.Ve stáří pak budem kočky z toho kolik jsme toho vypily.J-Zicek píše:Tak jsme divný dvě
Tak s tím fakt problémy nemám.Spíš naopak.Až se toho děsím kolik toho vypiju.Doufám,že nejsem divná.Manžel si dělá srandu, že bez lahve vody nedojdu ani od baráku k autu
A močák naštěstí taky
A navíc je to dobré pro figuru
Kočky už jsme teď ne? ![]()
Já vypiju tak litr a půl denně, někdy více, někdy méně.
Snažím se dodržet půllitr čaje ke snídani a pak už se to nějak nasbírá.
Více je nad mé síly, vážím 50kilo i s postelí a víc pití už mi „nedělá dobře“ - za normálních podmínek, když jsem byla těhotná, kojila, když je horko - to piju víc.