Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brumdinka píše:
vid´jinak já se zjistila, že mi vyloženě i některé smajlíky na mobilu chybí jako třeba tenhle
a tenhle
Mě tyhle smajlíky moc chybí na fb… nebo lépe řečeno je neumím používat.
No i pro mě jako osaměle žijícího chlapa je emimino málem zdrojem závislosti…
Jednak si tady najdu ledacos na ulehčení provozu domácnosti a jednak se tu dají navazovat celkem užitečné společenské kontakty (kupodivu bez postranních myšlenek…
) A jinak mám tady on-line jednu sousedku (druhou jsem na emimino nakontaktoval sám) a dvě skorosousedky…
@suik píše:
Nemám ho ráda, páč jsem na něm těžce závislá. Ale už je to lepší, nelezu všude
Nemáš těch závislostí nějak hodně?
![]()
Mě to tu poslední dobou dost štvalo - vedení a tak, ale prostě tu jsou lidi, které mám ráda, tak sem lezu, no
a nesnáším kafíčkování, tak chodím poklábosit sem
Závislá samozřejmě nejsem, ten počet příspěvků je fikce ![]()
@atominnka píše:
@pusina1 Chodím sem ráda, ale závislá teda nejsem… pokud mám lepší věci na práci nebo jsme venku, taklidnětýden dám pauzuzato na FB jsem závislá, tam lezu i z mobilu
Já teda už ani jedno, jak je pěkně, tak moc na netu nejsem … ale dneska cedí … a já tak chtěla rýt (záhon) ![]()
@pusina1 píše:
tak to mě než fb víc baví emimi, ty diskuze a hádky jsou peprné
Tak zrovna včera jsem na fb četla jednu hooodně peprnou diskuzi, kde jedna chytlavá mamina nazývala ostatní, co měli jiný názor hodně sprostě ![]()
@brumdinka píše:
vid´jinak já se zjistila, že mi vyloženě i některé smajlíky na mobilu chybí jako třeba tenhle
a tenhle
Jo zed je taky husta a punkac taktez jeste mam rada pobliona a oops a tleskam ale i pocitac a nevim
@brumdinka píše:
jj další podobná diskuze https://www.emimino.cz/…vera-189719/
Tak tohle je na mr greena jak vysity ![]()
Ano, mam to tu Rada. Vdecim miminu za dve skvele zenske- Diky holky
a i dalsim, co mi tady poradili, podporili… jo a navic je to tu prehledne. Obcas mi vadi uzkoprsost adminu a lidi co nepochopi, ze do oddeleni vtipu patri vtipy a ne obrazky jidel…ale priznavam se, zapla jsem porad ![]()
@sissi79 píše:tož ty sis šplhla, ale co rychle založím já
![]()
Klub nestoudnych zen ![]()
@avm3 píše:
Tak zrovna včera jsem na fb četla jednu hooodně peprnou diskuzi, kde jedna chytlavá mamina nazývala ostatní, co měli jiný názor hodně sprostě
Kde to ty matky berou ![]()
@pusina1 píše:
Kde to ty matky berou
No hlavně mě fascinuje, jak se někdo chytne kvůli kravině… jako tady, nestačím někdy zírat…