Máte 'silikony'?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.10.14 22:24

@neila Nechtěla jsem byt rýpavá! :lol:.. ale prijde mi to vazne divne. :roll: zaprve je to vazne videt na pohled, treba ve výstřihu jeste nekdy ne, ale nahe ano! Ani ten nejlepsi chirurg je neudělala, tak ze by to nebylo na nahe videt ani kdyby se pretrhnul a na dotek uz vubec ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
16.10.14 22:32

@Ginger.Rothstein já myslím, že to není rýpání, taky jsem to tak nemyslela :nevim: Ale vidím to podobně jako anonymka. Kamarádka to podstoupila docela nedávno, dělal jí to Měsťák, nebo jak se jmenuje, takový hodně známý doktor :think: A ačkoliv jí to udělalo hezky souměrnou postavu (měla docela velký zadek), jsou to prostě umělé kozy a je to vidět. I ve výstřihu :nevim: Jsou prostě umělé a nikdy se nebudou chovat jako normální měká tkáň ;) Neříkám, že to není hezký, jen říkám, že to je vidět :jazyk: A pokud někdo tvrdí, že to na dotek nepozná, tak ok. Ale přijde mi to skoro až vtipný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.14 22:36

@neila Ježíš jen Mestak ne :cert: to je blbe. c na ENTOU :cert: posr.al mi cely nos!!! To se jinak rict neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.14 22:37

@neila No prave, me to přišlo divne vtipne tez :lol: a je to přesne jak píšeš, nikdy se to nechová jako tkáň přírodní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
16.10.14 23:33

A kdyz jsou implantaty pod svalem?!! :think: ty pak prece nejde nahmatat ne?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.14 07:25

@Mišmiš Me jo, a to mi manzel dal ty nejdražší a nejkvalitnější typově co na trhu jsou, samozrejme clovek nedrží ten silikon hned, ale je to stejne poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.14 08:37

@Ginger.Rothstein… holky, jak to tady tak čtu, nechci silikony nikdy v životě, raději si dám push upu ku :potlesk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.14 09:05

@annnettt rommy :lol: Dobre uděláš, taky jsem to tak delavala. :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.10.14 09:09

Tak to jsem docela zklamaná :( já měla v plánu si je nechat do budoucna udělat, třeba po dítěti, protože prsa mám malá, menší dvojky a myslím si, že až budu mít odkojeno, tak na hrudníku budu mít nula nula nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.14 09:54

To neni moc přirozené, ze? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
17.10.14 10:29

@Ginger.Rothstein to jsi ty? Jestli ano tak se te nechci dotknout, ale je to chyba chirurga-moc velky objem a spatny profil.
Umela prsa by mela vypadat tak, ze clovek vaha, jestli jsou prave nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
17.10.14 12:46

Silikony pod svalem proste nenahmatas. Pokud sla po 12 letech na vymenu tak to je jasné, před tolika lety jeste doživotní implantaty nebyly. Jsou na trhu tipuji tak 3-4roky.

Zalezi jaké implantaty lekar zvolí. Muze prijit 60kg holčina s plochým hrudnikem a chtít vel 3-4, tak to proste vidět je. Pokud ma někdo hodne své tkane, nepoznas to. Nelze házet vše do jednoho pytle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.14 17:11

@Mišmiš nechtěla bych prsa u kterych bude clovek váhat, nestydím se za plastiky a kdyz uz je mam at jsou ty prsa klidne videt :nevim: to je muj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.14 18:00

@Ginger.Rothstein Tohle je hezký, ale na mne už je to moc, ale známá měla zvětšení jen o 1 číslo a vypadá to moc, moc hezky, ale za mne prostě push upka vyhrává :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.14 18:03
@Ginger.Rothstein
@Ginger.Rothstein píše:
@Mišmiš nechtěla bych prsa u kterych bude clovek váhat, nestydím se za plastiky a kdyz uz je mam at jsou ty prsa klidne videt :nevim: to je muj nazor.

no to je taky fakt :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová